variocustoms Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 od CC lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Już sie zaczyna :polew: Ty to Bart jesteś niemożliwy Też tak myślałem... Dopóki nie spotkałem Ciebie :polew: Bart-s, fotelami się zajmę To kiedy mam je podrzucić? ---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- od CC lepsze Spróbuję poszukać fotki z Paskiem i tą felgą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Batrek gartki kolejnego zakupu...dziś w nocy moja narzeczona mnie obudziła żebym ją odebrał...przyjechałem 4:50 właczam forum i patrzea BART`s nie śpi :polew: Jeszcze raz gratki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Graty Bartku ciekawej furmanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może nawet w tym tygodniu jak ściągnę chemię Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Batrek gartki kolejnego zakupu...dziś w nocy moja narzeczona mnie obudziła żebym ją odebrał...przyjechałem 4:50 właczam forum i patrzea BART`s nie śpi :polew:Jeszcze raz gratki !! No i co mam Ci odpisać Arturo? Sam włazisz na forum o 5 nad ranem Graty Bartku ciekawej furmanki Dzięki Pablo ...rzeczonej felgi nie mogę zidentyfikować. Na "Interlagos" wygląda fajnie. Niestety to 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oj Bartku Bartku - wpakowałeś do B6 19", a tu nie dasz rady? Bezawaryjności życzę, bo o zadbanie to się raczej nie ma co martwić Kolorek świetny - ja zawsze chciałem mieć czarne auto, kupiłem sobie teraz BMW w takowym kolorze i chyba to będzie ostatni taki w moim posiadaniu:facepalm: Na Twoim przynajmniej nie będzie aż tak widać syfu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 z tych dwóch 17'' też jestem za tymi od cc ale może jeszcze rozważ Bartek te 18'' bo na tym zdjęciu robią robotę te "Interlagos" a i średnio jakoś widzę passka w r-line - po prostu nie ten rodzaj auta żeby zakłądać pakiety "sportowe" no ale to mój spaczony gust - nie mam wątpliwości że co postanowisz na bank będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oj Bartku Bartku - wpakowałeś do B6 19", a tu nie dasz rady? Bezawaryjności życzę, bo o zadbanie to się raczej nie ma co martwić Kolorek świetny - ja zawsze chciałem mieć czarne auto, kupiłem sobie teraz BMW w takowym kolorze i chyba to będzie ostatni taki w moim posiadaniu:facepalm:Na Twoim przynajmniej nie będzie aż tak widać syfu:wink: z tych dwóch 17'' też jestem za tymi od cc ale może jeszcze rozważ Bartek te 18'' bo na tym zdjęciu robią robotę te "Interlagos" a i średnio jakoś widzę passka w r-line - po prostu nie ten rodzaj auta żeby zakłądać pakiety "sportowe" no ale to mój spaczony gust - nie mam wątpliwości że co postanowisz na bank będzie git Sęk w tym, że nie jestem głównym driverem - zarówno Gośka jak i teść będą narzekać na tak duże koła. Co do R line - pakiet pełni taką samą rolę jak S line w Audi... Jest to subtelne usportowienie nadwozia... Laik nie zauważy różnicy Wyścigówki nie mam zamiaru z niego robić, chcę mu tylko dodać kształtów - żeby nie był taki "zwyklak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 znam jednego Passka w TDI na R-line, biały z czarnym dachem, daje czadu, 143 KM a wygląda na 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 I dlatego mało kto chce się z nim stawiać na światłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Grubo Bartku, grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Co do R line - pakiet pełni taką samą rolę jak S line w Audi... Jest to subtelne usportowienie nadwozia... Laik nie zauważy różnicy Wyścigówki nie mam zamiaru z niego robić, chcę mu tylko dodać kształtów - żeby nie był taki "zwyklak" nie no wiem że R-line można porównać do s-line tyle tylko że mi się na passku to nie widzi - jakoś dziwnie to wygląda i wolę standard na ładnym kole - oczywiście to moje zdanie tylko i mój gust - PIS a Bartek co do 18'' to jest mała odczuwalna różnica między 17'' a 18'' co pewnie sam wiesz więc dlatego pisałem żeby jeszcze podumać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dorośnie chłopak, zmądrzeje, to i Gosię i Teścia uświadomi, że różnicy nie ma między 17, a 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 zakładaj 18" Interlagosy mam je w CC i bdb się jeździ, normalny Passat ma miększe zawieszenie od CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 bartku moze chesz na przymiarkę felgi:) bo akurat na takich smigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 bartku moze chesz na przymiarkę felgi:) bo akurat na takich smigam. Grześ bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie powiem zaskoczyles mnie tym zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie powiem zaskoczyles mnie tym zakupem Ale w sensie na minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie no ogolnie...jak oceniasz jazde Passatem w porownaniu do a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi