slavko87 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 i Andrzejek zawitał to było kiedyś...ze dwa lata temu:wink:Michał...pierw były chromy potem ta fela:wink: Sławek...może zawita logo w bieli, ale już chyba nie w tym sezonie...nie zdążę kupić spray'u za pewne:polew: zamow na allegro, zrobi robote biale logo i widze ze lewa przednia listwa drzwiowa tak samo leci jak u mnie, koszt w ASO cos okolo 150pln:facepalm:
Michalos Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 i Andrzejek zawitał to było kiedyś...ze dwa lata temu:wink:Michał...pierw były chromy potem ta fela:wink: Sławek...może zawita logo w bieli, ale już chyba nie w tym sezonie...nie zdążę kupić spray'u za pewne:polew: No właśnie chodzi o to, że u mnie chromy już są (taką kupiłem), a białe z czarnym od dawna mi się widziało. Tylko właśnie te chromy zniechęcały
maciek0701 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 jak robiles lampy przod na black? rozkladales i malowales na czarno srodki?
Klajtekkk21 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Witam Mega sie prezetuje twoj audik Tez u siebie pomalowalem kola na bialo i jestem za***iście zadowolony
Polko_V Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Sławek...zrobi się...powoli a do celu, a ta listwa "leci" już 3 rok (kropelką podklejona i się nie rwie dalej). Maciek...tak rozklejałem za pomocą piekarnika i narazie są sklejone na bezbarwnym silikonie...czekają na bixy:wink: Michał...w oddali to i tak wygląda ten chrom jak biały:wink:
maciek0701 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 ja opalarka rozkleje a pod srebrem nie bylo czarnego odrazu? bo ja kiedys w civiku tak robilem:) ze scieralem sreberko
Polko_V Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 ja opalarka rozkleje a pod srebrem nie bylo czarnego odrazu? bo ja kiedys w civiku tak robilem:) ze scieralem sreberkotak...było czarne pod sreberkiem:decayed:, ale za dużo zabawy z tym jest aby to drzeć, ażeby ładnie wyglądało:facepalm:. Mnie było lepiej wziąć obkleić, to co ma srebne a reszta psiknąć. Tylko uważaj...sreberko jest bardzo delikatne i pod wpływem kleju mocnej taśmy tez schodzi:whistling:
Robertuss Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Bardzo fajny czarnuch, widzi mi się chyba rozwiałeś moje wątpliwości co do chromów wokół szyb i białych felg dla mnie bomba To samo chciałem napisać
junior_tdi Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Jest klasa ! bardzo mi się podoba
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Białe flaty mega Zajeb@!ty czarnuch
maciek0701 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 tylko jak prysniesz to zawsze moze schodzic z tego sreberka a jak zdarło by sie do czarnego to pewnosc ze bedzie na stale pieknie;p
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 tylko jak prysniesz to zawsze moze schodzic z tego sreberka a jak zdarło by sie do czarnego to pewnosc ze bedzie na stale pieknie;pjak masz dobry podkład, to nie zejdzie Ci ta farbka:wink:---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- Spart...za to Ty masz wyjebany kolorek na swoim:kox:
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 A dziękuje, dziękuje też mi się podoba
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 jak się pogoda:facepalm: poprawi:decayed:
clinque Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 poka jej dupe, bo widze jakas ciekawa koncowke niczego jej nie brakuje, piekne autko
swir88 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 No fajnie to spasowalo wszystko sie furka prezentuje
Polko_V Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 poka jej dupe, bo widze jakas ciekawa koncowke niczego jej nie brakuje, piekne autko OZDOBNA PODWÓJNA KOŃCÓWKA WYDECHU FIRMY ULTER (2731858752) - motoAllegro ...takie tylko, że każda osobno przyspawana od ori tłumnika:wink:
Rekomendowane odpowiedzi