szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam kolegów, wpadam do was odwiedzić stare "śmieci". Kiedyś pomykałem A4 B6 z osławionym 2,5 TDI V6, później było A6 C6 3.0 TDI , a teraz jest S6 C7. Silnik 4.0 V8 BiTurbo 420PS 7 stopniowy S-tronic Z wyposażenia : - Sportowe zawieszenie adaptacyjne - Sportowy dyferencjał (opcja) - Dynamiczny układ kierowniczy (opcja) - Audi pre-sense plus (acc, active lane assist, side assist) - MMI touch, dysk twardy, AMI itp - BOSE - Oświetlenie Ambiente (fajny bajer świecące progi z emblematem S6) - Key less z otwieraniem bagażnika "na kopa" - Reflektory full LED (asystent świateł drogowych, autostradowych, doświetlanie) - Dociągi w drzwiach - Fotele sportowe typus "S" ze zintegrowanymi zagłówkami i pikowaną alcantarą full elektryka z pamięciami ogrzewane - Kierownica elektryczna ogrzewana z łopatkami - Klima 4 strefowa - Parking system plus z kamerą cofania - Lustra grzane składane z klucza - Czarna podsufitka - felgi 9x20' Tytan Rotor Plany na mody to IC, wydech i program tak na 650-680 PS Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Fajny przebieg W ogóle cały samochód miażdży btw. światła mijania i długie to też ledy? Jak to świeci w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 :shock3::slina: piękność, cudeńko............i nie wiem jak jeszcze można tą furkę wyrazić słowami - ideał pod każdym względem..................mega kozacka furka na dobrych parę lat ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- Ps. daj znać jak będziesz sprzedawał - mam mieszkanie bez obciążenia hipotecznego.............a ponoć kredyty są dla ludzi - daj znać - może mi wystarczy dukatów jak będziesz sprzedawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zostałem zmiażdżony:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie wiem co powiedzieć..... Zazdroszczę tego cudeńka:slina: Nagraj filmik jak to chodzi i przyjedź do Bukowiny na zlot tym potworem Zatkało mnie.. ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- http://i1151.photobucket.com/albums/o632/GracjanS4/d8fc22ba_zpsb294ec28.gifZostałem zmiażdżony:kox: za***iste wyrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ohhh f*ck:slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 dupny kolor (żartuję) a tak po za tym to brak słów, rezaj moc bo te 420 KM to na chwilę wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dzięki za miły odzew. Mocy rzeczywiście trochu mało. Jedyne co to że z LC jest w stanie zejść poniżej 4 sek do 100. Ale do dwustu to już wieczność 12 sek. słabo. Panamerę 4S/ GTS , Carrery i inne takie do zrobienia są, ale do nowego M5 powyżej 140 to już nie podjadę. Czekam na RS'ę ale to najwcześniej za 2 lata jak nie trzy. Z tej jednostki (S8) ABT samym softem wyciąga 640PS i 780NM. Także troszkę modyfikacji i powinno 700PS dobić. Światła są FULL-LED czyli dzienne, mijania długie i przeciwmgłowe. Zawierają Adaptive light i asystentów świateł drogowych, autostradowych itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 no ale ABT to raczej lekko modzony BOX a nie typowy program pod konkretne auto, chyba trochę ABT ściemnia pisząc komputer ABT, całego sterownika przecież nie zmieniają, cena za taki mod też nie mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ja ABT'a podałem jako przykład. Zdecydowanie poczekam aż tunerzy nasi rozgryzą ECU S6 i wtedy będziemy stroić. Oczywiście uwalniając wydech, no i pytanie co z chłodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 piękna sztuka. Gratuluję wozidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Szacun dla Ciebie w chwili obecnej dla mnie taka furka to mistrzostwo świata:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Marzenie Silnik zayebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Fajny przebieg W ogóle cały samochód miażdży btw. światła mijania i długie to też ledy? Jak to świeci w nocy? Przebieg kręcony chyba :decayed: Pozamiatałeś system kolego Piękne auto Zapytałbym, czy jakieś plany ale mi głupio:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Rozjebalo mnie to auto, cała niedziela spiepszona Fura marzenie i wielkie WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Chciałem o coś zaytać ale zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Siemanko... co do planów na mody, to tylko tak jak pisałem wydech, IC i strojenie tak w 700 PS celujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jak wymodzisz taką moc to później po przesiadce na RS6 powiesz że nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi