szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Witam kolegów, wpadam do was odwiedzić stare "śmieci". Kiedyś pomykałem A4 B6 z osławionym 2,5 TDI V6, później było A6 C6 3.0 TDI , a teraz jest S6 C7. Silnik 4.0 V8 BiTurbo 420PS 7 stopniowy S-tronic Z wyposażenia : - Sportowe zawieszenie adaptacyjne - Sportowy dyferencjał (opcja) - Dynamiczny układ kierowniczy (opcja) - Audi pre-sense plus (acc, active lane assist, side assist) - MMI touch, dysk twardy, AMI itp - BOSE - Oświetlenie Ambiente (fajny bajer świecące progi z emblematem S6) - Key less z otwieraniem bagażnika "na kopa" - Reflektory full LED (asystent świateł drogowych, autostradowych, doświetlanie) - Dociągi w drzwiach - Fotele sportowe typus "S" ze zintegrowanymi zagłówkami i pikowaną alcantarą full elektryka z pamięciami ogrzewane - Kierownica elektryczna ogrzewana z łopatkami - Klima 4 strefowa - Parking system plus z kamerą cofania - Lustra grzane składane z klucza - Czarna podsufitka - felgi 9x20' Tytan Rotor Plany na mody to IC, wydech i program tak na 650-680 PS Pozdro
Fr0styyy. Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fajny przebieg W ogóle cały samochód miażdży btw. światła mijania i długie to też ledy? Jak to świeci w nocy?
miron78 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 :shock3::slina: piękność, cudeńko............i nie wiem jak jeszcze można tą furkę wyrazić słowami - ideał pod każdym względem..................mega kozacka furka na dobrych parę lat ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- Ps. daj znać jak będziesz sprzedawał - mam mieszkanie bez obciążenia hipotecznego.............a ponoć kredyty są dla ludzi - daj znać - może mi wystarczy dukatów jak będziesz sprzedawał
PABLO Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Nie wiem co powiedzieć..... Zazdroszczę tego cudeńka:slina: Nagraj filmik jak to chodzi i przyjedź do Bukowiny na zlot tym potworem Zatkało mnie.. ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- http://i1151.photobucket.com/albums/o632/GracjanS4/d8fc22ba_zpsb294ec28.gifZostałem zmiażdżony:kox: za***iste wyrażenie
variocustoms Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 dupny kolor (żartuję) a tak po za tym to brak słów, rezaj moc bo te 420 KM to na chwilę wystarczą
szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Dzięki za miły odzew. Mocy rzeczywiście trochu mało. Jedyne co to że z LC jest w stanie zejść poniżej 4 sek do 100. Ale do dwustu to już wieczność 12 sek. słabo. Panamerę 4S/ GTS , Carrery i inne takie do zrobienia są, ale do nowego M5 powyżej 140 to już nie podjadę. Czekam na RS'ę ale to najwcześniej za 2 lata jak nie trzy. Z tej jednostki (S8) ABT samym softem wyciąga 640PS i 780NM. Także troszkę modyfikacji i powinno 700PS dobić. Światła są FULL-LED czyli dzienne, mijania długie i przeciwmgłowe. Zawierają Adaptive light i asystentów świateł drogowych, autostradowych itp.
variocustoms Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 no ale ABT to raczej lekko modzony BOX a nie typowy program pod konkretne auto, chyba trochę ABT ściemnia pisząc komputer ABT, całego sterownika przecież nie zmieniają, cena za taki mod też nie mała
szymeniu Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Ja ABT'a podałem jako przykład. Zdecydowanie poczekam aż tunerzy nasi rozgryzą ECU S6 i wtedy będziemy stroić. Oczywiście uwalniając wydech, no i pytanie co z chłodzeniem.
antonio Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 piękna sztuka. Gratuluję wozidła
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Szacun dla Ciebie w chwili obecnej dla mnie taka furka to mistrzostwo świata:kox:
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Marzenie Silnik zayebisty
Młody_drog Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Fajny przebieg W ogóle cały samochód miażdży btw. światła mijania i długie to też ledy? Jak to świeci w nocy? Przebieg kręcony chyba :decayed: Pozamiatałeś system kolego Piękne auto Zapytałbym, czy jakieś plany ale mi głupio:grin:
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Rozjebalo mnie to auto, cała niedziela spiepszona Fura marzenie i wielkie WOW
jihaad Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Chciałem o coś zaytać ale zapomniałem.
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Siemanko... co do planów na mody, to tylko tak jak pisałem wydech, IC i strojenie tak w 700 PS celujemy.
PABLO Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Jak wymodzisz taką moc to później po przesiadce na RS6 powiesz że nie jedzie
Rekomendowane odpowiedzi