Buba Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 pojemność też robi swoje. wiesz jakie turbiny tam masz ? IHI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 kuredu u ciebie siedzi kompresor a w S6 jest twinturbo, więc może tu tkwi problem braku alternatywnego softu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ze strony technicznej jeszcze auta nie rozgryzałem, wiem że silnik i graty te same co w S8 i analogicznie S7 bo to kopia, S8 ma tez S-tronic i robią na nim moc 650 PS i ponad 800NM, szczegółów nie znam Pachura też nic nie był w stanie powiedzieć Właśnie Kuredu a jak tam twoje auto, jaki przebieg i czy bez niespodzianek? Jak tam skrzynka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 skrzynia już była na nową wymieniana przy 10tys szt, do tego stuki zawieszenia i takie tam, przebieg mam 16tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ze strony technicznej jeszcze auta nie rozgryzałem, wiem że silnik i graty te same co w S8 i analogicznie S7 bo to kopia, S8 ma tez S-tronic i robią na nim moc 650 PS i ponad 800NM W Audi S8 jest najnowszy 8-biegowy tiptronic ZF, nie S-tronic. Co do silnika, to są różnice między S6/7, a S8 i to znaczne. Z tego co czytałem, w S8 jest podwójny układ dolotowy, dodatkowa chłodnica oleju, inny wał korbowy i jego łożyska, współczynnik kompresji, fazy rozrządu i wtryskiwacze. Turbiny na twin-scrollu, też prawdopodobnie są inne... Z powyższego wynika, że nie będzie tak łatwo wykrzesać te 650KM z S6, jak w przypadku S8 czy RS6 C7. Ogólnie fajna furka. :good:Nie ma się do czego przyczepić, jedynie kolor mógłby być jakiś metalic lub perła. Aż dziwne, że ojciec nie kupił sobie takiego drugiego i jeździ jakąś "popierdółką" Q3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 właśnie zobaczyłem wątek i powiem, że delikatnie mnie wkur..a tak serio to auto jest mega tylko kolor słaby. mam nadzieję, że będzie mało awaryjny co do tych 650KM to cikekawy jest czy S-tronic to wytrzyma. wiesz może czym się różni ten silnik od tego z S8 bo jest 100KM różnicy. co do ABT to montują swój sterownik, MTM daje boxa. trzeba czekać aż ktoś ogranie program. do mojego ponad rok i jeszcze nikt go nie złamał. no tak to juz jest ze chodz bys mial niewiadomo jakie auto zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie mial szybsze/lepsze najlepiej cieszy sie tym co sie ma bo inaczej bedziesz nieszczesliwym czlowiekiem a tak na powaznie mozesz jeszcze sporo poczekac np; 1.6 TDI zlamali dipero po 4 latach.Z cennika mi wyglada ze nie wiem czy ba twoim miejscu nie wybral bym 3.0 TDI bi-turbo jak bym jeszcze raz kupowal , ten ja robia to na lus roznca w cenie to niecale 20K no i 400KM z twojego a 400 KM z tego TDI to beda dwa inne swiaty.No ale jak ty kupowales to chyba go jeszcze nie bylo , w kazdym razie wychodzi na to ze z nowmi modelami nie ma sie co spiszyc bo gama silnikow sie pozniej rozrasta bo i auto bardziej dopracowane czego sam doswiadczyles. Z powyższego wynika, że nie będzie tak łatwo wykrzesać te 650KM z S6, jak w przypadku S8 czy RS6 C7. te 650 bo beda pewnie w serii w C7 RS6 a jak nie to blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wg nieoficjalnych informacji RS6 C7 ma mieć 572BHP czyli 580KM i być 100kg lżejsze od poprzednika. Premiera w marcu przyszłego roku na targach w Genevie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 rzeczywiście S8 jest na tipie, nie wiem gdzieś palnęli w jakimś infoe że S-tronic, przyjąłem to jako pewnik że wszystkie nowe S na tym jeżdżą. A co do modyfikacji to jeśli nawet "tylko" do 600PS dobije to czy to mało? A jak wyjedzie RS, to będziemy myśleć A mój ojciec, nie ma ciśnienia na auto. To Q3 to dlatego że było od ręki a jakoś tak nawet fajnie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 wrzuć jakieś filmy jak to gada i przyspiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie mów że będziesz celował w nadchodzące RS 6. Forum przeciążysz wtedy i znów na weekend wyłączą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Oszzzz w pipkę ale LUX :kox::kox::kox::kox: :banan::banan::banan::banan: :slina::slina::slina: od wczoraj :Odsłon: 3,898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ze to niby wolne jest ?! OMG Chcialbym, ale jakbym zarabial wiecej, bo bym nie wyrobil tego utrzymac Piekna sztuka ! Dobrą masz robotę widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dla wszystkich ciekawych jak to wygląda o zmroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Niezły bayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja pier**le jaki kox weź już chłopie przestań bo wszyscy będą mieli monitory zachlapane:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 kurde auto jak z filmu Tron normalnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://s15.postimage.org/yrfjoa4vr/20121008_185955.jpghttp://s15.postimage.org/4rq8yuhpz/20121008_183243.jpgNiezły bayer rewelacja :jerk::jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jesli mowa o mocy to Golf 6 HGP 3,6 BiTurbo Grip 700 PS Club 2 - YouTube jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqattaq Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 no autko mega gratulacje i zmiana felg też na plus a w nocy wygląda to obłędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 hud, nightvision są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi