Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żarówki nie wymieniłem :grin: nie mam ciśnienia. A z RS6 to sie przekonamy prędzej czy później. Pachura nic nie stroi. Ładuje od Abta boxa i finał. Robili u niego BiTdi to wiem.

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:whistling::whistling::whistling:

Pytałem o S6 i usłyszałem : dajemy oryginalne oprogramowanie od ABTa, ma pan gwarancje itp.

Opublikowano

a informowal ile silnikow sie po softach abta wysralo ja znam 30 procesow sadowych toczonych aktualnie przeciw abt bo silniki padaly wgrywali gotowce nie hamujac auta ....

Opublikowano
a informowal ile silnikow sie po softach abta wysralo ja znam 30 procesow sadowych toczonych aktualnie przeciw abt bo silniki padaly wgrywali gotowce nie hamujac auta ....

:thumbup:

Opublikowano

To jest od Adama RS6? :shock3:

Opublikowano

To jest od Adama RS6? :shock3:

Stare to w chooy :wink: tak jeździ C6 na sterydach

Opublikowano

Miło będzie zobaczyć porównanie C6 vs C7 po sterydach :kox:

Opublikowano
Miło będzie zobaczyć porównanie C6 vs C7 po sterydach :kox:

No nie do końca, C6 w tym przypadku jest mocno przeorane, żeby osiągnąć taki level zapoznania z silnikiem to jeszcze trochę minie, ja jeździłem w Piasecznie RSą Hortexa ponad 800 konną.

Opublikowano

A ja bym z chęcią zobaczył porównanie RS6 C7 560ps vs. nowe S8 4.0 tfsi 520ps :naughty:

S8 1975 kg vs. 2010kg RS.

Dzieki ilości miejsca pod maską dolot w esce wydaje się być bardziej wydajnie rozwiązany.

MTM robi 650ps w s8 samym programem.

Na yt jest film jak s8 miażdży R8 na torze :naughty: Jeśli ktoś nie chce kombi, a wypasioną limo to jest dobrą alternatywą dla RS z ilością gadgetów jak masaże itd.

Opublikowano

Ja dalej uwazam ze 4.0tfsi nie jest takim rozwojowym motorem jak v10 , no ale pozyjemy zobaczymy ...

Opublikowano
Ja dalej uwazam ze 4.0tfsi nie jest takim rozwojowym motorem jak v10 , no ale pozyjemy zobaczymy ...

Ekononia i ekologia. Ciesz się że jest V8 bo następnie może być V6 na tri-turbo które też będzie miało ponad 500 ps. Niestety takie trendy.

Opublikowano

Nie długo zrobią tak jak w F1 1.6T V6 :decayed:

Opublikowano

Ekononia i ekologia. Ciesz się że jest V8 bo następnie może być V6 na tri-turbo które też będzie miało ponad 500 ps. Niestety takie trendy.

Niestety :kwasny:

Niedlugo zeby posluchac fajngo dzwieku silnika trzeba bedzie isc do kina :whistling:

Opublikowano

Waga, waga i jeszcze raz waga. Do auta ze sportowym zacieciem ciężkie V10 to jak dla mnie przesada. Takie motory to do suvów lub typu lambo czy ferarra prosze bardzo. S4 B5 z 2.7 bi do dzisiaj jest kultową jednostką.

Opublikowano
A ja bym z chęcią zobaczył porównanie RS6 C7 560ps vs. nowe S8 4.0 tfsi 520ps :naughty:

S8 1975 kg vs. 2010kg RS.

Dzieki ilości miejsca pod maską dolot w esce wydaje się być bardziej wydajnie rozwiązany.

MTM robi 650ps w s8 samym programem.

Na yt jest film jak s8 miażdży R8 na torze :naughty: Jeśli ktoś nie chce kombi, a wypasioną limo to jest dobrą alternatywą dla RS z ilością gadgetów jak masaże itd.

Sluszna uwaga problem yylko w tym ze S8 jest wrecz brzydkie a RS6 piękne ;)

Opublikowano
Waga, waga i jeszcze raz waga. Do auta ze sportowym zacieciem ciężkie V10 to jak dla mnie przesada. Takie motory to do suvów lub typu lambo czy ferarra prosze bardzo. S4 B5 z 2.7 bi do dzisiaj jest kultową jednostką.

Może być nawet 5 litrów i V10 byle nie wisiało za przednią osią

Opublikowano

W topowych Lambo od 50lat siedzie V12:decayed:Oni mają wyjeb.ane na turbo i downsizing:decayed:Pagani hujara(nie wiem jak to sie pisze: Ma V12 ale doladowana i dźwięk w porównaniu do zondy jest conajmniej słaby:thumbdown:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

W topowych Lambo od 50lat siedzie V12:decayed:Oni mają wyjeb.ane na turbo i downsizing:decayed:Pagani hujara(nie wiem jak to sie pisze: Ma V12 ale doladowana i dźwięk w porównaniu do zondy jest conajmniej słaby:thumbdown:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Ale mówmy o autach w miarę przystępnych cenowo a nie zabawkami po 400 tys. Euro bo za tyle to kupisz RS6, 7 i S8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...