pocas Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Policzcie dukaty w skarbonkach i zaplanujcie oszczędzanie. W przyszłym roku auto do sprzedania. Daje info tutaj żeby każdy kto byłby zainteresowany mógł się zastanowić. Cena w zależności od tego w którym momencie ktoś się zdecyduje. Szczegóły na PW (możliwość przejęcia leasingu)Stan auta bardzo dobry, przebieg 27 tys. km w komplecie z autem oczywiście opony i felgi. Myślę że maksymalny przebieg przy sprzedaży to około 45 tys. km serwis tylko ASO. wymiana oleju co 10-12 tys. Motul. Na pewno nowemu właścicielowi skapną nowe hamulce bo szykuje wymianę na zestaw sportowy, i jak coś korektę lakieru z zabezpieczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Co Witek Za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 nie uznają reklamacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Policzcie dukaty w skarbonkach i zaplanujcie oszczędzanie. W przyszłym roku auto do sprzedania. Daje info tutaj żeby każdy kto byłby zainteresowany mógł się zastanowić. Cena w zależności od tego w którym momencie ktoś się zdecyduje. Szczegóły na PW (możliwość przejęcia leasingu)Stan auta bardzo dobry, przebieg 27 tys. km w komplecie z autem oczywiście opony i felgi. Myślę że maksymalny przebieg przy sprzedaży to około 45 tys. km serwis tylko ASO. wymiana oleju co 10-12 tys. Motul. Na pewno nowemu właścicielowi skapną nowe hamulce bo szykuje wymianę na zestaw sportowy, i jak coś korektę lakieru z zabezpieczeniem. Nosz urwa liczę te dukaty i liczę ale nie chce mi wyjść a z matmy niby nie byłem zły Szymek miło było znów zobaczyć i musze przyznać że jak autko zrobiło na mnie ogromne wrażenie w dzień tak ostatnio w SG w ciemności te wszystkie ledy ledziki i zegary robią wrażenie do kwadratu ... dalej liczę i liczę i no nie ma szans zabraknie mi jeszcze:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Szymek chyba karierę robi, wydaje mi się, że w radio słyszałem Szymenia Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Szymek chyba karierę robi, wydaje mi się, że w radio słyszałem Szymenia Wyklepane na Variofonie Chyba w cb radio Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 RmfMaxx a nie CB Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 RmfMaxx a nie CB Wyklepane na Variofonie Niestety jeszcze nie jestem celebrytą cały dzień siedziałem w pracy, ale opłacało sie jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 RmfMaxx a nie CB Wyklepane na Variofonie Niestety jeszcze nie jestem celebrytą cały dzień siedziałem w pracy, ale opłacało sie jak nigdy To się ciesz bo jeszcze by na Ciebie kwas wylali jak na Wojewódzkiego Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Policzcie dukaty w skarbonkach i zaplanujcie oszczędzanie. W przyszłym roku auto do sprzedania. Daje info tutaj żeby każdy kto byłby zainteresowany mógł się zastanowić. Cena w zależności od tego w którym momencie ktoś się zdecyduje. Szczegóły na PW (możliwość przejęcia leasingu)Stan auta bardzo dobry, przebieg 27 tys. km w komplecie z autem oczywiście opony i felgi. Myślę że maksymalny przebieg przy sprzedaży to około 45 tys. km serwis tylko ASO. wymiana oleju co 10-12 tys. Motul. Na pewno nowemu właścicielowi skapną nowe hamulce bo szykuje wymianę na zestaw sportowy, i jak coś korektę lakieru z zabezpieczeniem. Nosz urwa liczę te dukaty i liczę ale nie chce mi wyjść a z matmy niby nie byłem zły Szymek miło było znów zobaczyć i musze przyznać że jak autko zrobiło na mnie ogromne wrażenie w dzień tak ostatnio w SG w ciemności te wszystkie ledy ledziki i zegary robią wrażenie do kwadratu ... dalej liczę i liczę i no nie ma szans zabraknie mi jeszcze:grin: Miło było po raz kolejny sie spotkać. Szerokie grono było atmosfera przednia. A samochód cóż jak każdy inny. Na mnie wrażenie robią wyrezane i doinwestowane bo wiem ile to kosztuje czasu i pieniędzy. ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ---------- RmfMaxx a nie CB Wyklepane na Variofonie Niestety jeszcze nie jestem celebrytą cały dzień siedziałem w pracy, ale opłacało sie jak nigdy To się ciesz bo jeszcze by na Ciebie kwas wylali jak na Wojewódzkiego Wysłane z telewizora Note2 Od mediów to ja sie trzymam z daleka. Jedyne co to produkuje dla nich to i owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dziwne, Szymon B i Wrocław zbieżność nazwisk Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Coś jak w porsche cayenne. Mamuśka uparła się na zielone jabłuszko i nie ma opcji. Tylko GTS. Mówisz o tym kolorze - Peridot ? Super wygląda Cayenne w tym kolorze z czarnymi felgami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Coś jak w porsche cayenne. Mamuśka uparła się na zielone jabłuszko i nie ma opcji. Tylko GTS. Mówisz o tym kolorze - Peridot ? http://imageshack.us/scaled/modthumb/841/cvh9.jpg Super wygląda Cayenne w tym kolorze z czarnymi felgami. offtopujac, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Audi ogłasza że w modelach S6, S7 i RS6 wyprodukowanych w okresie 08.2010-08.2013 przy dużym przebiegu oraz jak określa Audi w ekstremalnych warunkach może dojść do rozszczelnienia się przewodu paliwowego. Usterka może się pojawić ale nie musi, dla pewności wszyscy właściciele samochodów z wadliwym przewodem paliwowym wzywani są do odwiedzenia dealera w celu darmowej wymiany elementu na pozbawiony wady.Akcją serwisową objętych jest około 8500 samochodów. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Walczyć nie walczą, ale co chwila coś jest do zrobienia. Ostatnia akcja na rozszczelniony przewód paliwowy. Wcześniej też duperele. Jedyne co jest zjebane w tym aucie to kolumny tylnych amortyzatorów bo tuleje drugi raz się tłuką. A co do zakupu nowego, to wiesz auto było wtedy kompletną świeżynką to teraz wychodzą kwiatki. Ale cóż takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Na zimę mam przewidziane 19' fabryczne. Pomyślałem żeby pomalować je w tytan albo czerń coś jak w linku 19" S4 Style Matte Black Wheels Rims Fit Audi A5 A6 A7 A8 Q5 RS4 RS6 2002 2008 | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jeździłeś już na 19'' zimą? Wciąż się bujam z dylematem czy zostawić obecne 19'' na zimę czy celować w 18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jeździłeś już na 19'' zimą? Wciąż się bujam z dylematem czy zostawić obecne 19'' na zimę czy celować w 18... Od 4 lat jeżdżę na 19" zimą i gdyby nie to że będę się pozbywał eski to poszedł bym w 20' na zimę i 21' na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ok, dziękuje. Już wiem co robić : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jeździłeś już na 19'' zimą? Wciąż się bujam z dylematem czy zostawić obecne 19'' na zimę czy celować w 18... Od 4 lat jeżdżę na 19" zimą i gdyby nie to że będę się pozbywał eski to poszedł bym w 20' na zimę i 21' na lato No to nie dlugo będzie 22,5' jak w ciężarówce:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi