wrclaguna Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Widze , ze szymeniu rodzinka sie powiekszy Dbam o przyrost naturalny a tak poza tym to już ostatnie i finisz. Jak wszystko będzie OK to za 5 lat będę miał kilkuletnie dzieciaki w miarę odchowane i całe życie jeszcze przed sobą Gratulacje Szymek:hi: no i bardzo dobre podejście do sprawy, najważniejsza rodzina bo dla kogo żyć jak nie dla smyków:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Oj przy trójce pociech jest niezła jazda przepraszam że pytam jaka różnica wieku dzieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Oj przy trójce pociech jest niezła jazda przepraszam że pytam jaka różnica wieku dzieci ? Antek 3 lata, Franek 7 miesięcy i trzecie urodzi się gdzieś w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Oj przy trójce pociech jest niezła jazda przepraszam że pytam jaka różnica wieku dzieci ? Antek 3 lata, Franek 7 miesięcy i trzecie urodzi się gdzieś w lipcu Fajnie mała różnica u nas ,Julia 11lat Łukasz 8 lat i malutki Mateusz 1,5 roku .Gratuluje :oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jezdzilem tym i wolalbym Cayenna.Z RS6 rezygnujesz? Potrzebuje jakiegoś w miarę rozsądnego diesla. Bo żeby obydwa auta miały benzynowe V8 mniej więcej 4 litrowe to już przesada, przerost formy nad treścią. A Porsche w Dieslu ? Chyba nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Z zewnątrz okropne to BMW (moim zdaniem oczywiście), w środku może być, ale nie ma to jak Audi Czekaj na nowe Q7 Gratulacje kolejnego potomka, jak na 24 lata to masz rozmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Szymek graty... W końcu poszedłeś po rozum do głowy jeżeli chodzi o auto ... Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Szymek nie wiedziałem, że z Ciebie taki buchaj rozpłodowy ? Gratulacje? Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jebaka ze mnie ---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ---------- Szymek graty...W końcu poszedłeś po rozum do głowy jeżeli chodzi o auto ... Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Cayenne za drogie w utrzymaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Kuśka stoi, trzeba korzystać? Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Najlepiej od razu kupić T5 Multivan albo jeszcze coś większego Bez przesady - 3 dzieci to nie 3 rosłych facetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Najlepiej od razu kupić T5 Multivan albo jeszcze coś większego Bez przesady - 3 dzieci to nie 3 rosłych facetów. Dlatego rozglądam się za SUV'em ale w miarę ekonomicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Najlepiej od razu kupić T5 Multivan albo jeszcze coś większego Bez przesady - 3 dzieci to nie 3 rosłych facetów. wątpię żebyś dał radę wsadzić do cayenne 3 foteliki do tyłu - ale co ja tam wiem , ty pewnie testowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Nigdy nie jechałem Cayenne, ale rok temu jechałem 3d Fiatem Uno - siedziałem z tyłu pomiędzy 2 fotelikami przez 3h trasy (mam 188cm wzrostu). Przed jazdą myślałem, że ciężko będzie mi to przeżyć, ale nie było bardzo źle Byłem także wieziony nowym Touaregiem - faktycznie nie wydawał się przesadnie duży w środku, ale myślę, że bez problemu można włożyć 3 foteliki do Cayenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cayenne to mega auto i miażdży i i bmw i audi razem wzięte i nie mowię tu o osiągach ale na 3ke dzieci zbyt małe w środku Najlepiej od razu kupić T5 Multivan albo jeszcze coś większego Bez przesady - 3 dzieci to nie 3 rosłych facetów. Dlatego rozglądam się za SUV'em ale w miarę ekonomicznym Nie pitol Jedź do Porsche i oglądaj Cayenne. Może nie ma takich wodotrysków, ledów i innych wiatrów co BMW albo Mercedes, ale jest sto razy lepiej wykończone. Tylko nie bierz zielonego Za bardzo nie widzę porównania między Touragiem a Q7. To tak jak postawić Paska i A4 obok siebie i porównać. Zupełnie inna klasa aut. W Cayenne rozjechała mnie możliwość konfiguracji samochodu. Na pytanie czy obszywać kratki wlotu nawiewu skóra postanowiłem wyjść z salonu by nie ryknąć śmiechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 białego też nie bo lakier w Cayenne to porażka, 100% lepszy w X5 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Za bardzo nie widzę porównania między Touragiem a Q7. To tak jak postawić Paska i A4 obok siebie i porównać. Zupełnie inna klasa aut. W Cayenne rozjechała mnie możliwość konfiguracji samochodu. Na pytanie czy obszywać kratki wlotu nawiewu skóra postanowiłem wyjść z salonu by nie ryknąć śmiechem Na pewno jest znacznie mniejsza różnica między Passatem i A4 a między Touareg i Q7. Co do obszycia kratek nawiewów skórą w Cayenne - też byłem zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jebaka ze mnie Eee w BT byłeś spokojny, dobrze że nie było w pokoju u nas żadnej luby Szymek graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi