majkel933 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To jak będzie ready to pisz mozna by się gdzies ustawić lub na spota wpadniesz do Arkadii Oczywiście w Wawie , ewentualnie jakaś sesyjka :-D Autko kooosa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 WOW. Szybsze od RS6 ma być? to grubo Niby wygląda jak zwykłe a6, ale przecież a6 jest ładne i przyciąga spojrzenia ( jak dla mnie oczywiście). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Będzie szybsze na pewno pytanie czy damy radę zrobić coś naprawdę "mocnego" na szerszą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 oj dzieje się . ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 wsadzisz szwagra w RSa jak odbierzesz i będziesz mógł nawet nakręcić w jakim stopniu jesteś w stanie spuścić seryjnemu RSowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ten filtr to BMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 wsadzisz szwagra w RSa jak odbierzesz i będziesz mógł nawet nakręcić w jakim stopniu jesteś w stanie spuścić seryjnemu RSowi No dlatego wszystko robimy tak żeby jeździło jak zmodzone RS6, ale w zanadrzu jest plan "B" czyli turbiny hybrydowe i pod to robiony jest dolot i wydech. Jak mi będzie za mało mocy po czasie to tylko zrzucimy turbo i wstawimy nowe a dostęp jest taki że można to zrobić w 5h na gotowca. Jest jeszcze opcja zrobienia delikatnego garbu na masce i wsadzenia custom big turbo (za***iste ułożenie na bloku pomiędzy głowicami to umożliwia) ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- Ten filtr to BMC? Nie mam pojęcia, Adam podesłał mi tylko fotkę MMSem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To szymek będzie ten eres też czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To szymek będzie ten eres też czy nie? Będzie ale dopiero na początku kwietnia najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To co za sens kupować wolnego rs'a :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 To co za sens kupować wolnego rs'a :decayed: Bardzo możliwe że ja nim zrobię tylko kilka tys km... ale to pogadamy w BT na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No szykuj już pytania na to interview :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No szykuj już pytania na to interview :decayed: W zeszłym roku to miałeś pierdylion pytań a co to ? a do czego ? a co to to "M" ? itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Szymek , kiedy planujesz odbiór Esy, chętnie naocznie oblookam efekt tych zacnych prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Szymek , kiedy planujesz odbiór Esy, chętnie naocznie oblookam efekt tych zacnych prac Poskładana będzie na koniec przyszłego tygodnia, a pewnie wyjedzie na drogi gdzieś między 12-14 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Szymek , kiedy planujesz odbiór Esy, chętnie naocznie oblookam efekt tych zacnych prac Poskładana będzie na koniec przyszłego tygodnia, a pewnie wyjedzie na drogi gdzieś między 12-14 lutego Szymon, słyszałem, że do czasu poskładania eSki masz dość ciekawy projekt, jako wóz zastępczy... potwierdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam Suzuki Swift 1.3 90Ps, potęga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No szykuj już pytania na to interview :decayed: W zeszłym roku to miałeś pierdylion pytań a co to ? a do czego ? a co to to "M" ? itp. No bo byłem w szoku, a po paru browarach to wszystko wyglądało jak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No no, niezła przesiadka haha. Chociaż w tych warunkach jakie mamy to i tak sobie byś chyba za bardzo nie poszalał , co ? U mnie to drogi takie zayyebane, że masakra. Dzisiaj właściwie po odbiorze prawka jechałem pierwszy raz w takich warunkach i masakra. Max 50 km/h poza terenem zabudowanym. Tragedia :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mam Suzuki Swift 1.3 90Ps, potęga Nawet to jedzie Do BT auto bedzie gotowe ? jak tak to rezerwuje miejsce moze byc z tyłu nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi