Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

szymeniu

Rekomendowane odpowiedzi

To jak będzie ready to pisz mozna by się gdzies ustawić lub na spota wpadniesz do Arkadii ;)

Oczywiście w Wawie , ewentualnie jakaś sesyjka :-D Autko kooosa!

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

WOW. Szybsze od RS6 ma być? to grubo :)

Niby wygląda jak zwykłe a6, ale przecież a6 jest ładne i przyciąga spojrzenia ( jak dla mnie oczywiście).

pozdrawiam

Będzie szybsze na pewno pytanie czy damy radę zrobić coś naprawdę "mocnego" na szerszą skalę :wink:

inter.jpg

inter_2.jpg

inter_3.jpg

filtr.jpg

wsadzisz szwagra w RSa jak odbierzesz i będziesz mógł nawet nakręcić w jakim stopniu jesteś w stanie spuścić seryjnemu RSowi :facepalm:

wsadzisz szwagra w RSa jak odbierzesz i będziesz mógł nawet nakręcić w jakim stopniu jesteś w stanie spuścić seryjnemu RSowi :facepalm:

No dlatego wszystko robimy tak żeby jeździło jak zmodzone RS6, ale w zanadrzu jest plan "B" czyli turbiny hybrydowe i pod to robiony jest dolot i wydech. Jak mi będzie za mało mocy po czasie to tylko zrzucimy turbo i wstawimy nowe a dostęp jest taki że można to zrobić w 5h na gotowca. Jest jeszcze opcja zrobienia delikatnego garbu na masce i wsadzenia custom big turbo (za***iste ułożenie na bloku pomiędzy głowicami to umożliwia)

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

Ten filtr to BMC?

Nie mam pojęcia, Adam podesłał mi tylko fotkę MMSem

To co za sens kupować wolnego rs'a :decayed::decayed:

Bardzo możliwe że ja nim zrobię tylko kilka tys km... ale to pogadamy w BT na spokojnie

No szykuj już pytania na to interview :decayed::decayed:

W zeszłym roku to miałeś pierdylion pytań :wink: a co to ? a do czego ? a co to to "M" ? itp. :grin:

Szymek , kiedy planujesz odbiór Esy, chętnie naocznie oblookam efekt tych zacnych prac :kox:

Poskładana będzie na koniec przyszłego tygodnia, a pewnie wyjedzie na drogi gdzieś między 12-14 lutego

Szymek , kiedy planujesz odbiór Esy, chętnie naocznie oblookam efekt tych zacnych prac :kox:

Poskładana będzie na koniec przyszłego tygodnia, a pewnie wyjedzie na drogi gdzieś między 12-14 lutego

Szymon, słyszałem, że do czasu poskładania eSki masz dość ciekawy projekt, jako wóz zastępczy...

exstra_tuning_calibra.jpg

potwierdzisz? :naughty:

No szykuj już pytania na to interview :decayed::decayed:

W zeszłym roku to miałeś pierdylion pytań :wink: a co to ? a do czego ? a co to to "M" ? itp. :grin:

No bo byłem w szoku, a po paru browarach to wszystko wyglądało jak:

atr-72-kokpit.jpg

No no, niezła przesiadka haha. Chociaż w tych warunkach jakie mamy to i tak sobie byś chyba za bardzo nie poszalał , co ? U mnie to drogi takie zayyebane, że masakra. Dzisiaj właściwie po odbiorze prawka jechałem pierwszy raz w takich warunkach i masakra. Max 50 km/h poza terenem zabudowanym. Tragedia ://

Mam Suzuki Swift 1.3 90Ps, potęga :decayed:

Nawet to jedzie :wink:

Do BT auto bedzie gotowe ? jak tak to rezerwuje miejsce :decayed: moze byc z tyłu nawet :angel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...