szymeniu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy To będę wyglądał białasa przy okazji Krapkowice, Opole i ogólnie okolice A4 ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- Szymek no widzę że to będzie chyba niezła niespodzianka:decayed: a powiedz jak tam synek się czuje? Młody daje radę, ostatnio miał zapalenie płuc był w szpitalu ale wylizał się. Jest git No to elegancko byle tak dalej:thumbup1: Na razie jakoś sobie żyjemy za rok ostatnia operacja. Widzimy się na letnim w Ostrowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy To będę wyglądał białasa przy okazji Krapkowice, Opole i ogólnie okolice A4 ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- Szymek no widzę że to będzie chyba niezła niespodzianka:decayed: a powiedz jak tam synek się czuje? Młody daje radę, ostatnio miał zapalenie płuc był w szpitalu ale wylizał się. Jest git No to elegancko byle tak dalej:thumbup1: Na razie jakoś sobie żyjemy za rok ostatnia operacja. Widzimy się na letnim w Ostrowie ? Obowiązkowo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wrzucam link do tematu, bo potrzebuje pomocy a wielu tutaj zagląda http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/pomoc-forumowiczow-zagranicy-316546/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy To będę wyglądał białasa przy okazji W Krapkowicach fajny Lexus LFA mieszka Zresztą u Krzyśka (Kimbex) sporo fajnych aut. Przejezdzam tamtędy ze dwa razy w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Na razie to szykują jakąś niespodziankę, mam nie pytać i się odwalić na kilka dni. Poczekamy zobaczymy, zapną RL i sprawdzą czy to w ogóle jedzie. Co do GTR'a to Adam miał sprzedawać swojego tak jak stoi 650PS, ale zamówił osprzęt silnika z AMS i pakiet do skrzyni HKS. Z Krapkowic jest moja żona bywam tam na weekendy To będę wyglądał białasa przy okazji W Krapkowicach fajny Lexus LFA mieszka Zresztą u Krzyśka (Kimbex) sporo fajnych aut. Przejezdzam tamtędy ze dwa razy w tygodniu. Znam działkę koło ronda wynajmuje od mojego teścia ---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ---------- Dostałem dzisiaj kreski z hamowania na setupie "stock RS6" i powiem szczerze że jest piknie. Turbiny wstają deczko później bo przy 3000 ale kręcą na pełnym ogniu do 6500. Wykresy gładziutkie jak niemiecka autobahna. Bardzo obiecujące wieści no i przede wszystkim co najważniejsze na "nie dostrojonej" mapie totalnie z d*py daje genialne parametry 578PS i 770Nm na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 U mnie dzisiaj było RS6 C6 ze skromnymi 806 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Niesamowite Audi RS6 C7 w kolorze Merlin Purple ciekawy kolor duzo jest doplaty za kolory z palety audi exclusive ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Niesamowite Audi RS6 C7 w kolorze Merlin Purple ciekawy kolor duzo jest doplaty za kolory z palety audi exclusive ? około 20k ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- MRC po wydechu i dolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Niesamowite Audi RS6 C7 w kolorze Merlin Purple ciekawy kolor duzo jest doplaty za kolory z palety audi exclusive ? około 20k ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- MRC po wydechu i dolocie http://s30.postimg.org/87blyj2gd/mrc_rs6.jpg czas hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Niesamowite Audi RS6 C7 w kolorze Merlin Purple ciekawy kolor duzo jest doplaty za kolory z palety audi exclusive ? około 20k ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- MRC po wydechu i dolocie http://s30.postimg.org/87blyj2gd/mrc_rs6.jpg szału nie ma.... Remap z pięciuset iluśtam na ponad 700 z dwóch hamowaniach , ostani nieco poprawiony i prawie się pokrywa z nr 2. Zastanawiają mnie tylko "fale Dunaju" pierwszego , jakby coś nie tak z cewkami było , może przepływka. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 to teraz ceramikę szukac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 to teraz ceramikę szukac:) Jak cos to założę Alcony jakieś wyczynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To twoje kreski Szymek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To twoje kreski Szymek? nie to jest zrobione prze MRC pierwsze RS6 z "napisaną" mapą, na takim setupie jak u mnie, czyli dolot i wydech. Parametry serii ma te same co u mnie. Jak Adam się zgododzi, wrzucę zdjęcie wykresu z pomiaru po modach bez strojenia. Jest sporo do uzyskania u mnie widać to po wykresie tej RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Niesamowite Audi RS6 C7 w kolorze Merlin Purple ciekawy kolor duzo jest doplaty za kolory z palety audi exclusive ? około 20k ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- MRC po wydechu i dolocie http://s30.postimg.org/87blyj2gd/mrc_rs6.jpg szału nie ma.... +150 koni i +160 niutów i szału nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (szału nie ma to tak napisałem dla jaj....,a chodzi mi o falowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (szału nie ma to tak napisałem dla jaj....,a chodzi mi o falowanie. każdy wykres bez wygładzenia faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 W piątek przylatuje MRC i będzie mi stroił S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi