Majkel Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja nie wiem k**wa skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, opierdala "supercara" i tak go hejtują. Ja pier**le co za kraj co byś nie zrobił to i tak zawsze sie hejterzy znajdą, normalka! A hejtują głównie Ci, którym żal dupe ściska! Nie przejmuj się tym i ciesz się z potwora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja też zazdroszczę ...ale gratuluję, piękna robota!!! Czy z mojego 2.0TDI też coś podobnego wyjdzie? Ewentualnie przez ile muszę podzielić KM i Nm, a ile pomnożyć przyspieszenie do 100km/h vs S6 Szymka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 no ale czym się przejmować ? na rękach cie nie beda nosić , przecież u nas w kraju są sami specjaliści : to tylko zwykle s6 auto klasy średniej :) tak piszą to nie moje słowa, samochód jest niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 przeciez auto dla Ciebie,co Cię to obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Szymek - krótko w temacie Nie myśl o innych myśl o sobie i skup się na sobie Większości osób/wpisów - nie zrozumiesz Naucz się (a może już umiesz) filtrować to co słyszysz/czytasz U nas już tak jest - sukces jest czymś co się niszczy i krytykuje a nie podziwia i stara naśladować. Ps. Ja poszedłem w Twoje ślady i 2 dni temu pojechałem na korektę softu w swoim B8 - 276ps uzyskałem wynik 306ps tak więc wiem jak to jest i wiem co to znaczy że fura zapierdziela .....................do d*py z tą moją mocą - niejadące gówno i tyle Ps. uwielbiam tego diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Szymek - krótko w temacieNie myśl o innych myśl o sobie i skup się na sobie Większości osób/wpisów - nie zrozumiesz Naucz się (a może już umiesz) filtrować to co słyszysz/czytasz U nas już tak jest - sukces jest czymś co się niszczy i krytykuje a nie podziwia i stara naśladować. Ps. Ja poszedłem w Twoje ślady i 2 dni temu pojechałem na korektę softu w swoim B8 - 276ps uzyskałem wynik 306ps tak więc wiem jak to jest i wiem co to znaczy że fura zapierdziela .....................do d*py z tą moją mocą - niejadące gówno i tyle Ps. uwielbiam tego diesla Każdy orze jak może, ale w Polsce jak komuś lepiej idzie to mu się pod górkę robi. Miron ja Cię proszę, czaisz się i czaisz weź w końcu S4 albo S5 3.0TFSI i jedź zrobić soft i kompresor i będziesz maił 450PS na stronicu, zabawa przednia polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, "supercara" i tak go hejtują. co za kraj Miej na to kiełbasę Szymek Drugiej takiej zajebistej esy jak Twoja nie ma i to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, "supercara" i tak go hejtują. co za kraj Miej na to kiełbasę Szymek Drugiej takiej zajebistej esy jak Twoja nie ma i to się liczy Czekaj bo już ruskie dostali wścieku macicy, zara będzie 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymlok Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, "supercara" i tak go hejtują. co za kraj Miej na to kiełbasę Szymek Drugiej takiej zajebistej esy jak Twoja nie ma i to się liczy Czekaj bo już ruskie dostali wścieku macicy, zara będzie 50 ..musisz powiedzieć Adamowi, że jak ruscy będą do niego przyjeżdżać to ma im robić nie więcej jak 650 ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie zrobie , mocy Szymona tez raczej nie bedziemy sprzedawac . Rosjanie Nie maja paliwa do tego czesto leją 91-95 zadko gdzie 98 wiec 650 to bedzie raczej max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Szymek - krótko w temacieNie myśl o innych myśl o sobie i skup się na sobie Większości osób/wpisów - nie zrozumiesz Naucz się (a może już umiesz) filtrować to co słyszysz/czytasz U nas już tak jest - sukces jest czymś co się niszczy i krytykuje a nie podziwia i stara naśladować. Ps. Ja poszedłem w Twoje ślady i 2 dni temu pojechałem na korektę softu w swoim B8 - 276ps uzyskałem wynik 306ps tak więc wiem jak to jest i wiem co to znaczy że fura zapierdziela ..................... z tą moją mocą - niejadące i tyle Ps. uwielbiam tego diesla Każdy orze jak może, ale w Polsce jak komuś lepiej idzie to mu się pod górkę robi. Miron ja Cię proszę, czaisz się i czaisz weź w końcu S4 albo S5 3.0TFSI i jedź zrobić soft i kompresor i będziesz maił 450PS na stronicu, zabawa przednia polecam Proszę Cię.....do zmiany hebli go namówić nie szło ,a Ty o całym aucie mówisz .......optymista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Mnie denerwuje że jak im udowodnisz to i tak powiedzą że dowody spreparowałeś i nie potrzebuje żeby mnie na rękach nosić, nawet nie oczekuje komentów. Byle głupot nie gadali Szymon bo spreparowałeś is, dmuchawki, wydech , soft itd "spreparowane " , olać to zawsze tak było i będzie , wiadomo, że lambo sie oczy rzuca ale chyba lepsze niepozornie wyglądające s6+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Panowie prosze nie pisac SPAMU ani nie uzywac obrazliwych słow !!! Kazde nastepne bedzie skutkowały kolejnymi OSTRZEZENIAMI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nawet calibra objeżdża lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zaczynam mieć motywację, na to żeby wybłagać Adama żeby zrobił mi tą skrzynie już w marcu i dowalił do pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Gratsy auta i planow:wink: Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 celujesz w 1000NM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zaczynam mieć motywację, na to żeby wybłagać Adama żeby zrobił mi tą skrzynie już w marcu i dowalił do pieca. No żeby tylko się nie rozleciał piecyk , Wytrzyma takie obciążenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zaczynam mieć motywację, na to żeby wybłagać Adama żeby zrobił mi tą skrzynie już w marcu i dowalił do pieca. No żeby tylko się nie rozleciał piecyk , Wytrzyma takie obciążenia? Skad moga wiedziec jak juz teraz twierdza ze to eksperyment czy wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jeszcze jest bezpieczny zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi