Tomasz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 No świetnie się prezentuje, wnętrze bardzo podobne do tego co mam teraz. Z tym spalaniem to przesadzili zdecydowanie, w eSce wychodzi mi już uśredniając wszystko (zabawę, spokojną jazdę, trasę, miasto) 13,7L więc spokojnie RS wciągnie 15. Jeśli zastosują tę samą politykę cenową co w przypadku eSki to kupię, ale jeśli przegną to nie sądzę abym był skłonny wydać ponad 500 tys. na "stare-nowe" audi. Byłem kilka dni temu w Mediolanie, po znajomości bryknąłem się kilkoma tłustymi furami, osobiście numer jeden dla mnie Koenigsegg Agera. Rozpierdalacz czysty smalec:slina:
szymeniu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Że niby zdradziłem markę ? No niestety ale te auta to już egzotyka
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Że niby zdradziłem markę ? No niestety ale te auta to już egzotyka nie. bo miałeś okazję się przejechać, nie lubię Cię z zazdrości :decayed: no i RS6.. nie wiem co powiedzieć.. mi by wystarczyło "zwykłe" 3.0 biTDI
szymeniu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Byłem na targach, miałem umówione też spotkania, na jedno pojechałem i akurat właściciel mi chciał pokazać swoja fabrykę, więc pojechaliśmy jego furą, jak na parkingu zobaczyłem co to jest to popuściłem w majty. Poza tym wieczór gówno widać, a dla szpanu robił nie będę bo nie moje
clinque Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Grubo ponad tysiac kunia, grubo ponad tysiac niuta i w dodatku skreca Veyron chyba wymieka
turdzi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto
badboy Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie
szymeniu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dokładnie kupię auto które wizualnie różni się w szczegółach. Wiadomo że będzie szybsze i mocniejsze ale wszystko zależy od ceny jeśli będzie przystępna to pomyśle, ale jak pójdą śladami BMW to zdecyduje się na coś innego. Chociażby dla zwykłej odmiany .
turdzi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500. Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach.
Nowak_zg Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500. Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach. +1 dokladnie i fotele ze wzorem plastra miodu ;O no i poszerzenia ktorych niestety w s6 c7 nie ma ....
badboy Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500. Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach. macie rację, tylko pytanie czy kasa jest warta tych szczegółów, tym bardziej jeśli już macie S6, to czy nie wydalibyście pół bańki na coś bardziej egzotycznego ?
Fr0styyy. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 dokladnie i fotele ze wzorem plastra miodu ;O Które są brzydkie.
Nowak_zg Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 dokladnie i fotele ze wzorem plastra miodu ;O Które są brzydkie. mi sie bardzo podobaja
Fr0styyy. Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Same fotele tak, ale ten plaster miodu mi się nie widzi kompletnie
turdzi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500. Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach. macie rację, tylko pytanie czy kasa jest warta tych szczegółów, tym bardziej jeśli już macie S6, to czy nie wydalibyście pół bańki na coś bardziej egzotycznego ? Pytanie czy wydajac i tak ponad 400 i wiedzac ze lada cheila wchodzi rs6 kupili bys my S6.Ja chyba nie ale zalezy kto co lubi mnie egzotyki kompletnie nie kreca no moze poza GT3.
szymeniu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przejechałem 4000km i mi oleju ubyło, czyli bardzo prawdopodobne że mamy kolejnego farfocla od audi, brawo panowie tak trzymać. Okaże się jeszcze że w S6,7,8 będą musieli silniki wymieniać bo nie sądzę żeby ktoś im popuścił.
Tomasz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja pier**lę, jak ta marka mnie irytuje. Przejechałem 4000km i mi oleju ubyło, czyli bardzo prawdopodobne że mamy kolejnego farfocla od audi, brawo panowie tak trzymać. Okaże się jeszcze że w S6,7,8 będą musieli silniki wymieniać bo nie sądzę żeby ktoś im popuścił. ile?
Rekomendowane odpowiedzi