Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry, już Cię nie lubię :decayed::decayed::decayed:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No świetnie się prezentuje, wnętrze bardzo podobne do tego co mam teraz. Z tym spalaniem to przesadzili zdecydowanie, w eSce wychodzi mi już uśredniając wszystko (zabawę, spokojną jazdę, trasę, miasto) 13,7L więc spokojnie RS wciągnie 15. Jeśli zastosują tę samą politykę cenową co w przypadku eSki to kupię, ale jeśli przegną to nie sądzę abym był skłonny wydać ponad 500 tys. na "stare-nowe" audi.

Byłem kilka dni temu w Mediolanie, po znajomości bryknąłem się kilkoma tłustymi furami, osobiście numer jeden dla mnie Koenigsegg Agera. Rozpierdalacz

czysty smalec:slina::decayed:

Opublikowano

Że niby zdradziłem markę ? No niestety ale te auta to już egzotyka

Opublikowano

a gdzie jakieś filmiki foty itd?:whistling:

Opublikowano
sorry, już Cię nie lubię :decayed::decayed::decayed:

:grin:

Opublikowano
Że niby zdradziłem markę ? No niestety ale te auta to już egzotyka

nie. bo miałeś okazję się przejechać, nie lubię Cię z zazdrości :decayed::decayed::decayed: no i RS6.. nie wiem co powiedzieć.. mi by wystarczyło "zwykłe" 3.0 biTDI :slina:

Opublikowano

Byłem na targach, miałem umówione też spotkania, na jedno pojechałem i akurat właściciel mi chciał pokazać swoja fabrykę, więc pojechaliśmy jego furą, jak na parkingu zobaczyłem co to jest to popuściłem w majty. Poza tym wieczór gówno widać, a dla szpanu robił nie będę bo nie moje ;)

Opublikowano

Grubo ponad tysiac kunia, grubo ponad tysiac niuta i w dodatku skreca :wink::slina: Veyron chyba wymieka :decayed:

Opublikowano

A co masz ns mysli mowiac stare-nowe przecisc C7 to roczne auto

Opublikowano

może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie :wink:

Opublikowano

Dokładnie kupię auto które wizualnie różni się w szczegółach. Wiadomo że będzie szybsze i mocniejsze ale wszystko zależy od ceny jeśli będzie przystępna to pomyśle, ale jak pójdą śladami BMW to zdecyduje się na coś innego. Chociażby dla zwykłej odmiany .

Opublikowano

może miał na myśli to, iż przesiądzie się kosztem pół miliona złotych defakto do tego samego, silnik ten sam, jedynie inne ospojlerowanie :wink:

te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500.

Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach.

Opublikowano

te samochody to beda dwa rozne swiaty , mimo tego ze masa detali jest na pozor taka sama , ale szczerze to nie liczyl bym ze bedzie kosztowalo mniej niz 500.

Ja wiem ze silnik ten sam ale to tak jak porownywac zwyklego WRXa do STI , czy S4 poprzedniej generacji do RS4.Silnik tez niby ten sam , ale diabel tkwi w szczegolach.

+1

dokladnie i fotele ze wzorem plastra miodu ;O

no i poszerzenia ktorych niestety w s6 c7 nie ma ....

Opublikowano

macie rację, tylko pytanie czy kasa jest warta tych szczegółów, tym bardziej jeśli już macie S6, to czy nie wydalibyście pół bańki na coś bardziej egzotycznego ? :wink:

Opublikowano

Które są brzydkie.

Opublikowano

Które są brzydkie.

mi sie bardzo podobaja

f0cd9f52445a07de4bec4e80a101b059.jpg

2b3f4b5c1b3eee789bef55940a777620.jpg

Opublikowano

Same fotele tak, ale ten plaster miodu mi się nie widzi kompletnie :decayed:

Opublikowano

macie rację, tylko pytanie czy kasa jest warta tych szczegółów, tym bardziej jeśli już macie S6, to czy nie wydalibyście pół bańki na coś bardziej egzotycznego ? :wink:

Pytanie czy wydajac i tak ponad 400 i wiedzac ze lada cheila wchodzi rs6 kupili bys my S6.Ja chyba nie ale zalezy kto co lubi mnie egzotyki kompletnie nie kreca no moze poza GT3.

Opublikowano

Przejechałem 4000km i mi oleju ubyło, czyli bardzo prawdopodobne że mamy kolejnego farfocla od audi, brawo panowie tak trzymać. Okaże się jeszcze że w S6,7,8

będą musieli silniki wymieniać bo nie sądzę żeby ktoś im popuścił.

Opublikowano
Ja pier**lę, jak ta marka mnie irytuje. Przejechałem 4000km i mi oleju ubyło, czyli bardzo prawdopodobne że mamy kolejnego farfocla od audi, brawo panowie tak trzymać. Okaże się jeszcze że w S6,7,8

będą musieli silniki wymieniać bo nie sądzę żeby ktoś im popuścił.

ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...