Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Akcja serwisowwa Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem nowy na tym forum :) ale od tygodnia posiadaczem Audi b7 2.0tdi 140km. Moje pytanie jest takiej kwestii, czy wymianie pompowtrysków również podlegają auta wcześniej sprowadzone z innego kraju? Czy nie mam co sie łudzić?

pozdrawiam

Opublikowano

akcja PD podlega dla silników VW/Audi 2.0TDI 170KM. 140KM nie podlega.

Opublikowano
Witam, <br />

jestem nowy na tym forum :) ale od tygodnia posiadaczem Audi b7 2.0tdi 140km. Moje pytanie jest takiej kwestii, czy wymianie pompowtrysków również podlegają auta wcześniej sprowadzone z innego kraju? Czy nie mam co sie łudzić? <br />

pozdrawiam

Co do sprowadzanych aut, to tak. Moje było sprowadzone i nie było żadnych pytań. Ale z tego co wiem i jak jest napisane w temacie, to akcja dotyczy silników BRD 170KM. Nie wiem jak to jest z twoim 140KM.

Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

w końcu zadzwoniłem do Audi w swojej sprawie (BPW) i udzielono mi info, że tylko wymieniają w BRD

Opublikowano
w końcu zadzwoniłem do Audi w swojej sprawie (BPW) i udzielono mi info, że tylko wymieniają w BRD
jak byś uważnie czytał wątek to byś tam nie dzwonił :decayed:
Opublikowano

Moje juz wymienione ;)

Opublikowano
jak byś uważnie czytał wątek to byś tam nie dzwonił :decayed:

jak byś uważnie czytał wątek to byś wiedział, że od stycznia tam dzwonię :decayed::grin:

Opublikowano

właśnie dzwoniłem do ASO we Wro, mam termin na wtorek, dam znać jak poszło, liczę na wymianę całej 4, chociaż jedna była już kiedyś wymieniana :)

warto zadzwonić, zapytać, mam BRD, dzwoniłem 2 miesiące temu - powiedzieli mi, że akcja mojego auta nie obejmuje, zadzwoniłem teraz i mam termin :)

Opublikowano

Wtryski z końcówka M są wymieniane na T ( jak dobrze pamietam) . Jeżeli juz masz jakieś T to ci je zostawia. Sprawdze jeszcze w domu bo mam takie i takie na wierzchu.

Opublikowano

a nie wiecie czy w bmn'ach wymieniaja ? to tez siemens tylko ze z a3 i tez 170km

Opublikowano
a nie wiecie czy w bmn'ach wymieniaja ? to tez siemens tylko ze z a3 i tez 170km

BRD.

Możesz zadzwonić dla pewności do ASO.

Opublikowano

już się nie mogę wtorku doczekać :banan:

zauważyliście jakąś różnicę po wymianie? oprócz utraty mocy, bo takie rzeczy tutaj wyczytałem... silnik jakoś lepiej pracuje czy coś?

Opublikowano

U mnie przy przebiegu ok 190tkm pojawiały sie już drgania na obrotach i było to spowodowane pewnie którymś wtryskiem. Po wymianie jest spokój, żadnych drgań.

Opublikowano

U mnie też jakby mnie telepał budą :)

Dodam, że przed wczoraj wymieniłem imbusik. Powiem, ze nieźle już wyjechany był....

Machanior stwierdził, że jeszcze z 10 tys i byłby zonk.....

Opublikowano
U mnie też jakby mnie telepał budą :)

Dodam, że przed wczoraj wymieniłem imbusik. Powiem, ze nieźle już wyjechany był....

Machanior stwierdził, że jeszcze z 10 tys i byłby zonk.....

Jaki imbusik?

Opublikowano

od napędu pompy oleju tak się domyślam:kox:

Opublikowano

Krzysiu u Ciebie nie ma imbusika:decayed:

Opublikowano

no właśnie tak się zastanawiałem, o co chodzi :P michier, masz na myśli swap pompy? ;>

Opublikowano

Rozumiem ze ten imbus jest w BRD tak? Droga ta wymiana? Przy jakim przebiegu wymieniales?

Opublikowano

no właśnie tak się zastanawiałem, o co chodzi :P michier, masz na myśli swap pompy? ;>

tak właśnie:wink: