kujawaPGN Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 niech te krwawe boje i trudności dnia codziennego przeżywa z pełną piersią
ryba85 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 jeszcze programik odswiezyc i wtedy bedzie lzej sie rozpedzał.
kujawaPGN Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 kucze nie wiem jak to jest, ale z dnia na dzień coraz bardziej wciągam się w to wszystko.. teraz ten kat mi nie da spokoju
Magicbattle Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 a co z benzyna mam na mysli 1.8t aeb z gazem. beda smierdziec spaliny jakies inne objawy. jak wybije kata z puchy rurka albo czyms innym to potem najlepiej do srodka wsadzic rurke takiej samej srednicy jak wydech zeby nie bylo brzeczenia tak?? jak wybije kata to taki pokruszony tez sie nadaje na sprzedaz czy nie??
Lukaszxxx Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Taa sprzedasz spokojnie pokrusszony, liczy sie tylko waga..
lukaszooo Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Czegos nie kumam, patroszę swojego kata jakimś prętem lub innym przepychadłem a następnie muszę wspawać w srodek rurkę ???? Jesli mam rezac przy tym kacie to wole kupic zamiennik od Gruchota
A4B5AJM Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 A ja mam pytanie czy mogą być problemy jak po wywaleniu kata zatrzymają nas np. za naszą zachodnią granicą?
Magicbattle Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 wole wspawac rure koszt zredukowany do minimum. jaka jest srednica kata zeby weszla rura ladnie? z jednej i drugiej strony taka sama srednica? a co ze spalinami bedzie smierdziec?? oczywiscie w benie
Lukaszxxx Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Czegos nie kumam, patroszę swojego kata jakimś prętem lub innym przepychadłem a następnie muszę wspawać w srodek rurkę ???? Jesli mam rezac przy tym kacie to wole kupic zamiennik od Gruchota Bebeszysz swojego dokladnie zeby nic a nic nie zostało, zakrecasz spowrotem puche i wszystko gra, z zewnątrz wyglada jak ori a zadnych renozansów czy buczenia nie masz, swoje wnetrzności sprzedajesz i jestes jakieś 150pln do przodu..
Magicbattle Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 czyli w srodek puchy po kacie nie trzeba wkladac rurki zeby nie bylo buczenia?? a jak z tymi spalinami w benie dowiem sie wkoncu
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 przeczytaj cały watek.o spalinach juz było pisane.
lukasz1813 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Żadnych rur nie trzeba wstawiać w środek po wybiciu kata,tak jak wyżej pisano środek jest pusty, brzęczenia nie ma a wygląda jak ori bez żadnych kombinacji
Marcenao Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 A jak to jest z emisją spalin po wycięciu kata? Diagności też mogą sprawdzić spaliny i w razie nieprawidłowości nie podbiją przecież przeglądu. Auto nadal będzie spełniało bodajże Euro3?
galka90 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Nie wiem jak to jest ale często po wycięciu kata dźwięk silnika jest brzydszy głośniejszy ale brzydszy. Dużo osób porównuje go do dźwięku poloneza:P Co o tym sądzicie??
lukaszooo Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Słyszałem juz pare Dieslów bez kata i jakos nie wysłuchałem tam popierdywania Poloneza ostatnio wsłuchiwałem sie w AWX bez kata i z softem na 170km i jakos nie słyszałem żadnej różnicy w porównaniu z moim Paździochem
Lukaszxxx Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Nie ma żadnego takiego dzwięku, a po co utrudniac sobie życie z wspawywaniem rurki jak wszystko jest spoko..
Marc!n Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 To brzęczenie to dotyczy raczej ADR'a. Pytanie tylko czy takie wybicie kata i pozostała pusta pucha w której gazy się rozprężają daje takie same efekty jak DP:eusathink:
Rekomendowane odpowiedzi