Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
polacacie jakąś firmę kurierską do przesyłki gabarytowej?

A dokładnie mam problem z paczką wymiary: Długość 210 cm wysokość 110 cm grubość 30 cm waga do 10 kg

:hi:

opek

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No calkiem ladnie to wyglada :decayed: ile taka dokladka sie ceni? I powiedz mi kolego czy sam malowales grila na czarno calego? Bo mnie ten zwykly zderzak wkurza ale nie stac mnie narazie na taki od esy :kwasny:

Mi się udało wyrwać dokładke za jakieś 160-170 PLN (nowa).

Ramki nie malowałem. Okleiłem ją folią Oracala Black Metalic.

Opublikowano

A gdzie mozna kupic taka dokladke bo cos nie widze zadnej na allegro? Co do grila to srodek masz czarny? Bo moj srodek grila jest taki ciamny siwy/szary a lepiej jakby caly gril walnac na czarno :decayed:

Opublikowano

ja malowałem środek na czarno razem z ramką a foto masz widoczne :wink:

Opublikowano

A dokładnie mam problem z paczką wymiary: Długość 210 cm wysokość 110 cm grubość 30 cm waga do 10 kg

opek

z tego co się wstępnie orientowałem to przybliżony koszt wysyłki takiej paczki to 200,-PLN :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

opek

z tego co się wstępnie orientowałem to przybliżony koszt wysyłki takiej paczki to 200,-PLN :facepalm:

Ja zderzaki wysyłam to płacę ok 50zł za wysyłkę.

Opublikowano

opek

https://www.kurier-broker.eu/

Przesyłki Kurierskie, tani kurierzy, najtańszy transport - firma kurierska Kurier Broker

zderzak od A5tki wysyłałem z tej drugiej strony i zapłaciłem 60 zł :wink:

Opublikowano
A gdzie mozna kupic taka dokladke bo cos nie widze zadnej na allegro? Co do grila to srodek masz czarny? Bo moj srodek grila jest taki ciamny siwy/szary a lepiej jakby caly gril walnac na czarno :decayed:

Raz na jakiś czas pojawiają się na Allegro. Prześledź ten temat bo chyba umieszczałem tu kiedyś nr tej dokładki.

Środek grilla mam chyba ciemno szary/popielaty.

Opublikowano

Caly gril na czarno razem ze srodkiem wydaje mi sie ladniejszy :decayed:

Opublikowano

dokładka zderzaka seat leon Cupra R 1ML805903 (3158952555) - motoAllegro

Opublikowano

Panowie, jak chodza silniki 1.8 T 200KM w B7 na gazie? ma ktos takie cudeńko?

Opublikowano

Panowie dzieki za link :decayed: Sam tez przed chwila to znalazlem na allegro i mialem wlasnie tutaj pisac czy to ta dokladka :D

Opublikowano

Kupuje ktoś olej Motula przez internet? Jakiś zaufany sprzedawca/sklep ?? Kurde u mnie w okolicy nie mają go w swoich sklepikach i twierdzą że na hurtowniach tez tego nie ma (wydaję mi się że chcą wepchnąć to co mają na sklepie)

Opublikowano
  • Autor
Kupuje ktoś olej Motula przez internet? Jakiś zaufany sprzedawca/sklep ?? Kurde u mnie w okolicy nie mają go w swoich sklepikach i twierdzą że na hurtowniach tez tego nie ma (wydaję mi się że chcą wepchnąć to co mają na sklepie)

Pisz do dzika z forum :wink:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-najnizsze-ceny-forumowiczow-super-rabaty-motul-najlepszej-cenie-32035/

Opublikowano

Siedze na forum przez tel, więc nie widze danych profilu, ale chyba mocno od niedawna jesteś na forum i do działu "sprzedam" nie zaglądałeś:-P

Między innymi kolega Dzik z forum sprzedaje motula.

Ja olej i filtry tylko przez forum kupuje

Tapatalk

Jednak moge podejrzeć profil;-)

Opublikowano

Kurcze nie wiedzialem ze kolega z forum dokladki sprzedaje a ja juz na allegro kupilem...no trudno. I jeszcze jedno pytanie do tych co maja w b7 te dokladki a mianowicie czy trzeba cos przerabiac lub dorabiac i w jaki sposob ja zaczepic? Bo w zderzaku raczej nie bedzie mocowan pasujacych do dokladki od Cupry :decayed:

Opublikowano
Siedze na forum przez tel, więc nie widze danych profilu, ale chyba mocno od niedawna jesteś na forum i do działu "sprzedam" nie zaglądałeś:-P

Między innymi kolega Dzik z forum sprzedaje motula.

Ja olej i filtry tylko przez forum kupuje

Tapatalk

Jednak moge podejrzeć profil;-)

No kurde rzadko tam zaglądam :wink:

Pisz do dzika z forum :wink:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-najnizsze-ceny-forumowiczow-super-rabaty-motul-najlepszej-cenie-32035/

Dzięki za namiary :decayed:

Opublikowano
Panowie, jak chodza silniki 1.8 T 200KM w B7 na gazie? ma ktos takie cudeńko?

nie ma silników 1.8T 200KM w B7