Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja za 2 lata zrobiłem tylko 50 tyś :wink:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem. Ale w Wiedniu autem ciężko się gdziekolwiek zaparkować więc jeździmy bardziej komunikacją a auto stoi i się tylko kurzy. Droga do PL i z powrotem 1100 km (a często nie jeżdżę) + jazda po Polsce gdzie za 2 dni robię więcej kilometrów niż tutaj za 2 miesiące :grin:

Opublikowano

H4mm3R tak sie chwali że tak dużo jeździ a w ogłoszeniu sprzedaży będzie "przebieg oryginalny 130000km" :grin:

Opublikowano
H4mm3R tak sie chwali że tak dużo jeździ a w ogłoszeniu sprzedaży będzie "przebieg oryginalny 130000km" :grin:

Zawsze może później powiedzieć, że "zgubił" jedno zero. :grin:

Opublikowano

To jest magiczny klub. Od tego momentu liczniki przestają sie kręcić według statystyk aut sprzedawanych w PL. :D

Opublikowano
  • Autor

Cena i przebieg do negocjacji :decayed:

Opublikowano

Cena i przebieg do negocjacji :decayed:

Buahahaha

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jaka jest roznica miedzy 2,7 a 3,0 tdi? Koles mechanik powiedzial mi ze sie roznia tylko turbina i sterownikiem ale jakos dziwne mi sie to wydaje... mowi ze rozbieral oba silniki i wszystko jest takie same- tloki, glowica itp

Opublikowano

wymieniasz dół silnika i masz z 2,7 3,0,skokiem tłoka się różnią.

Opublikowano

Jest jest wycena... Skurczybyki z PZU odbili mi m. In. 3050zl za indywidualne sprowadzenie pojazdu z zagranicy, 1050zl za stan ogumienia.... Gumy 2012 michelin 7mm :) generalnie parodia na kółkach... :-)

Opublikowano

Cześć cyce :decayed: Nie wala się któremuś z Was po garażu uszkodzona przednia szyba pod lusterko z czujnikiem deszczu? Muszę gdzie wyrwać uchwyt :wink:

Opublikowano
Jest jest wycena... Skurczybyki z PZU odbili mi m. In. 3050zl za indywidualne sprowadzenie pojazdu z zagranicy, 1050zl za stan ogumienia.... Gumy 2012 michelin 7mm :) generalnie parodia na kółkach... :-)

jak ja mialem szkode podjechalem do serwisu. taka usluga kosztuje 250 zl plus vat.

serwis wycenil za przytarty bok 19.000 przytarty :przod zderzak, przedni blotnik, przednie drzwi, tylny blotnik, tylny zderzak do wymiany, trzy felgi przytarte, kwalifikowaly sie na wymiane.

rzeczoznawca wycenil szkode na 5.900 :) oczywiscie oddalem na serwis a szkode pokrywalo OC sprawcy.

Pany, mam pytanie co do pedaly gazu, w jakim dziale to umiescic? silnik?

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

KERCZI - chodzi o ten wlam do auta ? czy co?

Opublikowano

Panowie krótkie pytanie, jak wymontować tylną lampę w sedanie? wystarczy odkręcić tą 1 śrubkę co jest pod zaślepką w bagażniku i wyjąć lampę, czy jeszcze jakieś dodatkowe patenty tam są?

Opublikowano
Panowie krótkie pytanie, jak wymontować tylną lampę w sedanie? wystarczy odkręcić tą 1 śrubkę co jest pod zaślepką w bagażniku i wyjąć lampę, czy jeszcze jakieś dodatkowe patenty tam są?

Tylko ta sruba i ciagniesz troche w bok bo lampa ma jeszcze dwa male plastikowe bolce

Opublikowano

Panowie czy wymieniając termostat wystarczy wymienić samą tą część na "sprężynce" czy trzeba wymieniać z całą plastikową obudową??

Opublikowano
  • Autor
Panowie czy wymieniając termostat wystarczy wymienić samą tą część na "sprężynce" czy trzeba wymieniać z całą plastikową obudową??

Wymieniasz termostat i przy okazji oring.