jozek726 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 a macie foto jaka to jest różnica ?
MAT1000 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Panowie czy ktoś ma założone lub przymierzał fotele recaro z S6 C6 ???
TOM3K Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Dopiero co wsadziłes recaro Edytowane 17 Grudnia 2015 przez TOM3K
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panowie czy ktoś ma założone lub przymierzał fotele recaro z S6 C6 ??? Powinny pasować, skoro sline z A6 pasuje
MAT1000 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dopiero co wsadziłes recaro Tak tak, ale coś mi spać nie daje taki pomysł by przednie zmienić lub chociaż przymierzyć Panowie czy ktoś ma założone lub przymierzał fotele recaro z S6 C6 ??? Powinny pasować, skoro sline z A6 pasuje No właśnie te wchodzą, ale recarosy są wyższe i ciekawe czy nie walną w sufit, no i jak dużo zajmują przestrzeni w aucie
TOM3K Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 to jak będziesz zdecydowany na te z a6 to pisz jaka cena za te Powie ktoś coś na temat regeneracji gwintu ? Warto kupić używkę i zregenerować czy lepiej kupić nowy co wiadomo wiąże się z wyłożeniem troche kasy. I ile tak orientacyjnie może taka regeneracja kosztować ?
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 który mi powie czy w b7 było doświetlanie zakrętów ?
Rabbi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) który mi powie czy w b7 było doświetlanie zakrętów ? bylo Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Rabbi
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 na jakiej zasadzie to działa ? już wyczytałem że halogeny się zapalają
MAT1000 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Był tylko bix skrętny, halogeny to już nie fabryczne rozwiązanie w tym modelu jak dobrze kojarzę .
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 na jakiej zasadzie to działa ? już wyczytałem że halogeny się zapalają Jakie halogeny?
bartekzks Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Był tylko bix skrętny, halogeny to już nie fabryczne rozwiązanie w tym modelu jak dobrze kojarzę . Dokładnie
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 a bix skrętny to ja mam ale gdzieś mi tu się o halogenach pojawiło i nie wiedziałem teraz do końca jak i co dzięki
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 to jak będziesz zdecydowany na te z a6 to pisz jaka cena za te Powie ktoś coś na temat regeneracji gwintu ? Warto kupić używkę i zregenerować czy lepiej kupić nowy co wiadomo wiąże się z wyłożeniem troche kasy. I ile tak orientacyjnie może taka regeneracja kosztować ? Regeneracja gwintu to jakieś 200-250zł za amortyzator, w Kato mam gościa co robi to profi i charakterystyka pracy jak KW lub indywidualnie.
Czary Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Panowie miał ktoś styczność z żarówkami Philips ColorVision 60%? są różne kolory do wyboru jakieś opinie czy cuś?
afroo. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 to jak będziesz zdecydowany na te z a6 to pisz jaka cena za te Powie ktoś coś na temat regeneracji gwintu ? Warto kupić używkę i zregenerować czy lepiej kupić nowy co wiadomo wiąże się z wyłożeniem troche kasy. I ile tak orientacyjnie może taka regeneracja kosztować ? Regeneracja gwintu to jakieś 200-250zł za amortyzator, w Kato mam gościa co robi to profi i charakterystyka pracy jak KW lub indywidualnie. Namiar? ; )
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 to jak będziesz zdecydowany na te z a6 to pisz jaka cena za te Powie ktoś coś na temat regeneracji gwintu ? Warto kupić używkę i zregenerować czy lepiej kupić nowy co wiadomo wiąże się z wyłożeniem troche kasy. I ile tak orientacyjnie może taka regeneracja kosztować ? Regeneracja gwintu to jakieś 200-250zł za amortyzator, w Kato mam gościa co robi to profi i charakterystyka pracy jak KW lub indywidualnie. Namiar? ; ) http://www.pecar.pl/
afroo. Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Podziękował. Znajomy właśnie szuka takiej usługi.
Artur_8K0 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Koledzy mam pytanko - gdzie kupić wkład w podłokietnik na kubki? Fabryczny nadaje się tylko do tego żeby zalać sobie radio i panel climatronika... W podłokietniku może za estetycznie to nie wygląda - no i musi być otwarty - ale na pewno wygląda estetyczniej niż zalane radio... W sharanie uchwyty są podobne i ojcu już dwa przyciski w radiu nie działają od wożenia otwartych puszek z napojami... Mam z tyłu mc donalda, ale też nie darzę go zaufaniem... W B8 to już inna bajka, ale tutaj nie widzę innego sensownego wyjścia jak ten wkład... Na allegro wpisuję frazy "uchwyt kubek audi" "kubek audi" "uchwyt audi" ale nic nie znalazłem... Dlatego liczę na to że Wy pomożecie
tomekhxc Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 szukaj w dziale "sprzedam" , czasami ktoś miał , albo napisz temat w dziale "kupie"
Rekomendowane odpowiedzi