Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Ja tez złapałem szczypcami za kable i lewo prawo góra dół i poszło bez problemu ogólnie kilka min roboty a efekt hmm...
Opublikowano 20 Stycznia 201610 l Panowie jakie żarówki led macie w swoich halogenach ? nie chcę tam montować jakiś xenonów itp. mi halogen służy jako "Coming Home- Leaving home" Montował ktoś już coś takiego ? http://allegro.pl/zarowka-h8-h11-zarowki-led-cree-canbus-osram-i5603167115.html
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Podepne sie to pytania a jak wogule wymienić żarówkę trzeba zderzak ściągać? Czy od przodu jakoś? Chodzi o zwykły zderzak nie sline.
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Ja mam jakieś hidy 7500k ale się ładnie zgrywa z xenonem. Kupywalem ma jafra.com ale nie polecam goscia. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Do żarówek zastrzeżeń nie mam Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Autor Pacjent b7 od znajomego Ale że co? Nie wie która żarówka mu się spaliła? Panowie jakie żarówki led macie w swoich halogenach ? nie chcę tam montować jakiś xenonów itp. mi halogen służy jako "Coming Home- Leaving home" Montował ktoś już coś takiego ? http://allegro.pl/zarowka-h8-h11-zarowki-led-cree-canbus-osram-i5603167115.htmlJa mam jakieś Plasma XENON, świecą na biało i nie ma problemu z błędami. U mnie w temacie powinno być foto. Podepne sie to pytania a jak wogule wymienić żarówkę trzeba zderzak ściągać? Czy od przodu jakoś? Chodzi o zwykły zderzak nie sline.Odkrecasz od przodu, masz tam 3 śrubki na torx
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l A w zwykłym zderzaku nie sa czasem halogeny kręcone od środka? Wysłane z iPhone
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Autor A w zwykłym zderzaku nie sa czasem halogeny kręcone od środka? Wysłane z iPhone Chyba masz rację, z przodu jest tylko otwór do regulacji.
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l dajcie jakieś namiary na laser do rns-a albo tego co aby działała navi (ogarnę wymianę sam w domowym zaciszu)????
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l jesli ori to tak w 08- Auto HVAC wydaje mi się że ori. A po czym można poznać czy ori czy nie??
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Pewny nie jestem ale ori ustawiasz z FIS i u mnie jest jeszcze oryginalny pilot Audi. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Pewny nie jestem ale ori ustawiasz z FIS i u mnie jest jeszcze oryginalny pilot Audi. U mnie jest tak samo Pilot taki czarny i ustawienie w fisie w vcds pokazuje na 100% bo robiłem dogrzewacze i webasto i normalnie
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l u mnie z fis nie ustawia sie. mam pilota telestar z wyświetlaczem. czyli vcds nic nie zrobie?
Opublikowano 21 Stycznia 201610 l Taka lipa by byla? WTF A w zwykłym zderzaku nie sa czasem halogeny kręcone od środka? Wysłane z iPhone Chyba masz rację, z przodu jest tylko otwór do regulacji. Wuala Jest tak jak mówiłem dobrze że mam stary zderzak w piwnicy
Opublikowano 22 Stycznia 201610 l panowie wymienial ktos sonde lambde w 2.0TDI BPW? i ma jakis numer. Wywala mi blad zbyt bogatej mieszanki na allegro widzialem z czerwona kostka i czarna i chyba z ta czarna potrzebuje ?