Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kaju Co oni Ci tam wymyślili?

Opublikowano

Kaju Co oni Ci tam wymyślili?

no stary, wycena 2300... o czym dyskusja? zderzak policzony 299zł, lampa nieuznana, pas przedni nieuznany, felga, spryskiwacz nie wliczone, błotnik policzony naprawa i malowanie 42zł? Błagam... jedyne ceny serwisowe -30% zniżki (WTF?!) to policzyli przewody zderzaka, jakieś kratki po 12-13zł, generalnie parodia i jeszcze raz parodia. wy***ali mnie z tego co liczę skromnie na jakieś 5k i o to będę walczył. Ale Ci, co przechodzili przez odwołania i sądy wiedzą jak to wygląda i ile czasu to będzie trwało, nie wspominam tego, że auto zrobione ze swoich, a wypłaty nie widać, oczywiście auto zastępcze też wzięli, a żeby przedłużyć o 24 czy 48h to jakieś śmieszne zaświadczenia z warsztatu chcą, że czeka na części z serwisu i oczywiście kopię zamówienia. Śmiech.

Opublikowano

masakra kaju na prawdę mi jak silnik wymieniali to miałem zastepczaka ponad dwa miesiące w tym czasie zrobiłem 15tys nawet się słowem nie odezwali

a tu liczą za zderzak 300zl z pianki jest droższy

trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło po twojej myśli ?

Opublikowano

Kaju zrób niezależną wycenę u rzeczoznawcy i dalej do radcy prawnego który ma jakieś w tym doświadczenie i zapłacą co do grosza , u mnie po roku dopłacili to co brakowało do wyceny bez sądu poszli na ugodę a i też PZU , jakbyś potrzebował mam kontakt do takiego radcy

Opublikowano

Auto już poskładałem. Na moją niekorzyść wpływa to, że auto wcześniej miało jakieś drobne przygody i występują jakieś stare klejenia elementów plastikowych, czy np dziabnięty rant błotnika... zobaczę co da się z tym zrobić.

Opublikowano

to Ci pewnie policzyli amortyzacje tych części i wcześniejsze ich uszkodzenia. Mi tak chcieli policzyć przy wycenie plastików uszkodzonych przy kradzieży ale miałem pełno zdj gdzie było widać że wszystko było w stanie idealnym i musieli przyznać mi racje.

Opublikowano

My chcemy jak najwięcej, ubezpieczalnie dać jak najmniej. Ale rozmawialiśmy o tym, że Twoja wycena to jest K P I N A.

Trzeba cisnąć z nimi do spodu teraz :)

Opublikowano

Czekam jeszcze na pierwszą wypłatę. Mają.jeszcze 7 dni na decyzję, nie.wspominam że auto.zastępcze już zabrali... :wink:

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A czemu Ci je zabrali skoro nawet Ci kasy nie wypłacili?

Opublikowano

:hi:

Panowie bo się trochę załamałem.

Czy jest możliwość że będzie potrzebny remont silnika jeżeli mam 2x więcej oleju niż jest max na miarce i ewidentnie widać że jest rozrzedzony paliwem? :facepalm:

Pacjent 2.0 TDI BPW

Kompletnie nic nie czuć aby ubyło mocy, nie kopci ( mam DPF na pokładzie możliwe że temu) , czy jest możliwość że to tylko uszczelka pod głowicą? Płyn chłodniczy w normie.

Opublikowano
  • Autor

Usuń DPF i problem zniknie, temat poruszany na forum.

Opublikowano

Jakie świece polecicie żarowe do 3.0 ASB ?

Opublikowano

Witam. Jakie ktos by polecił żaróweczki do halogenów oraz postojowek.? Pozdrawiam

Opublikowano

Jakie świece polecicie żarowe do 3.0 ASB ?

beru

Opublikowano
Tak.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez hutch1