FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No i cisza..... to AP czy Vogtland ??????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 4 minuty temu, FroS-t napisał: No i cisza..... to AP czy Vogtland ??????????????????????????????????????????????? AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Vogtland, widziałem już AP z wylanymi tylnymi amorami w B7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 I wez tu coś wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 dokładnie ja mam kolegę w sklepie z takimi rzeczami ale aktualnie już nie mają na stanie Vogtland ale sprzedaż była na równym poziomie a reklamacji AP bardzo dużo także sam jak bym brał to Vogtland większość kupuje na ebay , Shakal też tam brał tak samo pewny gość tam tym handluje wysyłkę masz moment a reklamacje 2dni dłużej by szła i na pewne lepiej tam się dogadać z tym niż u nas .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jaki płyn stosujemy do wspomagania w A4B7? Febi zielony 6162? Sprawdzałem stan i na zimnym mam na "MIN" płyn ma kolor bursztynowy. Korek szary G002000, czytałem że obecnie stosowany jest G004000M2. 1L w ASO G004000M2 ok 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 12.12.2016 o 09:50, szeryf napisał: Koledzy, dzisiaj zauważyłem, że prawy ksenon kilka razy mrugnął :/ Żarnik do wymiany, czy to może też być przetwornica? Żarniki wymienione, nic nie mruga Całe szczęście że to nie przetwornica Ale mam pytanie, czy na nowym żarniku snop światła powinien taki jasno czerwony cień na górze? Edytowane 16 Lutego 2017 przez szeryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dnia 15.02.2017 o 21:38, H4mm3R napisał: Vogtland, widziałem już AP z wylanymi tylnymi amorami w B7... Kumpel ma w B6 AP i dość szybko tylne amory zaczęły sie pocić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Panowie w swoich b7 macie tylko czujnik niezapietych pasów po stronie kierowcy czy też u pasażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 po obu stronach sa. Możesz chyba wykodowac to , ale nie jestem pewien bo nie próbowałem tego robić nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 W fotelu pasażera dodatkowo jest czujnik zajęcia fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No właśnie nie po obu stronach. Zakodowałem dla obu stron ale trąbi tylko u mnie kierowcy u pasażera nic. Oglądałem przed chwilą uchwyty pasów i u kierowcy wychodzi kabel u pasażera nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Jak coś to gdzieś mam elementy z foteli, jak coś potrzebujesz to pisz Edytowane 17 Lutego 2017 przez LChris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 w b7 która miałem było po obu stronach. Może coś grzebanie było albo ktoś sobie przy konfiguracji zaczyczyl bez czujnika na stronie pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 18 minut temu, TOM3K napisał: w b7 która miałem było po obu stronach. Może coś grzebanie było albo ktoś sobie przy konfiguracji zaczyczyl bez czujnika na stronie pasażera Pewnie tak, no nic trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja mam tylko po stronie kierowcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 u mnie było na 1000% bo jak nie raz coś cięższego położyłem ma fotel to się gotowałem przez to piszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 U mnie nic nie piszczy tylko kontrolka świeci na desce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 może ktoś mi wsadził fotel pasazera z Anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek2012 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 ja też miałem tylko ze strony kierowcy, póżniej wkładałem fotele od angola to też tylko w jednym był czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi