FroS-t Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 W tym drugim przynajmniej bixy są, w pierwszym cała kasa na zderzak poszła i na lampy już nie starczyło
pksmlody Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 3 minuty temu, FroS-t napisał: W tym drugim przynajmniej bixy są, w pierwszym cała kasa na zderzak poszła i na lampy już nie starczyło
FroS-t Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 3 godziny temu, afroo. napisał: Czemu? Do lamp będzie mu pasowało. No ogien z d*py by był
Chudy112 Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 No ogien z d*py by był Wiela taki zderzaczek kosztuje ?? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 47 minut temu, FroS-t napisał: No ogien z d*py by był Brać!
Mizur138 Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 No ogien z d*py by był To są jakieś chińczyki lampy a nie Osram więc nawet nie ma co porównywać. Jest kilka wersji tych zderzaków kiedyś widziałem gdzieś...i chyba 2.5 tyś kosztuje Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 No ogien z d*py by był Ja bym tu dorzucil dokladke z Cupry i takie dwa prety, ktore by niby trzymaly dokladke do zderzaka. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa Zaznaczone na foto zoltym kolorem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 39 minut temu, muunv napisał: Ja bym tu dorzucil dokladke z Cupry i takie dwa prety, ktore by niby trzymaly dokladke do zderzaka. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa Zaznaczone na foto zoltym kolorem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Gusta i gusciki Panie :DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Bedzie psowac taki wlacznik do b7?http:// Zobacz ofertę: WŁĄCZNIK PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ SKODA OCTAVIA III 5Ehttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6595707944Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 P&P na pewno nieChodzi mi o samo pokretlo. Podoba mi sie ta czarka obwodka wkolo przelacznika. Niby 50zl nie wiele.. Mozna zaryzykowac...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Pokrętło pewnie da się przełożyć, tak samo jak z A3 8p...
muunv Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Pokrętło pewnie da się przełożyć, tak samo jak z A3 8p... Duzo rzezby? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 To z A3 8p "troszkę" rzeźby wymaga... Bardzo wkurw... zajęcie
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Panowie co trzeba wyeliminować żeby 2.0 BRD 170km dobrze i przede wszystkim bezawaryjnie chodziło ?
Norbas Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 11 godzin temu, jozek726 napisał: Panowie co trzeba wyeliminować żeby 2.0 BRD 170km dobrze i przede wszystkim bezawaryjnie chodziło ? Sprawdzić wtryski ( była akcja serwisowa na wtryski, przed zakupem możesz sprawdzić w ASO) do tego pompa oleju do ogarnięcia Reszta to dobre paliwo i odpowiedni serwis 1
Damianq Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Chłopaki czy jak auto ma RNS (navi) to czy powinnienem przy kupnie tego auta dostać jakaś książkę z kodem czy coś podobnego? Jak się koduje takie radio w przypadku odpięcia akumulatora?
Rekomendowane odpowiedzi