oprych Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ta wy tam w UK macie wszystko na opak
Ksiadz Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Hehe, no tu się po części zgodzę... Ale to może jakoś na odwrót? ;-)) To jutro muszę pogrzebać pod wykładziną. To antenka BT też tam będzie?
oprych Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 tego to ja ci juz nie powiem
melman_zyrafa Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Ks1adz: Moduł BT powinien być w tym samym miejscu co MK tylko po drugiej stronie Układ powinien się sam odpowietrzyć- jeśli nie działa ogrzewanie to może być nagrzewnica zasyfiona. W dziale zrób to sam jest manual do czyszczenia bez wyciągania. Soprano: W serii tylko BiXenon lub BiXenon skrętny.
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 pytanie ??? czy w modelu B7 wychodzimy same xenony bez bi ??? czy zawsze wychodziły bi jezeli tak to posiada ktos dane na temat numerów jakich nie kupować i jeszcze jedno ? jak to jest z tymi zestawami naprawczymi mocowań górnych w lampach jest to jakoś sensownie rozwiązane czy jest to jakaś rzeźba ? Bix lub bix skrętny, w dziale warsztat masz temat o rezaniu bixa, tam znajdziesz wszystkie informacje.
oprych Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 pytanie ??? czy w modelu B7 wychodzimy same xenony bez bi ??? czy zawsze wychodziły bi jezeli tak to posiada ktos dane na temat numerów jakich nie kupować i jeszcze jedno ? jak to jest z tymi zestawami naprawczymi mocowań górnych w lampach jest to jakoś sensownie rozwiązane czy jest to jakaś rzeźba ? Bix lub bix skrętny, w dziale warsztat masz temat o rezaniu bixa, tam znajdziesz wszystkie informacje. wiem juz go chyba z 1000 razy przegladałęm powiedzcie mi jeszcze jak jest z tymi zestawami naprawczymi i czy za dobre pieniądze warto zaryzykować kupno bixow skrętnych z pourywanymi uchwytami górnymi
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 pytanie ??? czy w modelu B7 wychodzimy same xenony bez bi ??? czy zawsze wychodziły bi jezeli tak to posiada ktos dane na temat numerów jakich nie kupować i jeszcze jedno ? jak to jest z tymi zestawami naprawczymi mocowań górnych w lampach jest to jakoś sensownie rozwiązane czy jest to jakaś rzeźba ? Bix lub bix skrętny, w dziale warsztat masz temat o rezaniu bixa, tam znajdziesz wszystkie informacje. wiem juz go chyba z 1000 razy przegladałęm powiedzcie mi jeszcze jak jest z tymi zestawami naprawczymi i czy za dobre pieniądze warto zaryzykować kupno bixow skrętnych z pourywanymi uchwytami górnymi Ja się w druciarstwo nie bawię
DarkMind Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 jakie żaróweczki wchodzą w światła cofania w sedanie? - W16W? wymieniał je ktoś na ledowe?
darecy Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Panowie. Wyciągnąłem zegary, bo mi ikona postojowek się nie świeci, a tam diody. Wymienia się je jakoś ? Chyba, że można jakoś to sprawdzić VCDS'em. Druga sprawa, po ponownym podłączeniu brak ikonki radiowej zegarka i datownika. VCDS'em to jakoś włączyć ? Ja diody SMD spokojnie w zegarach wymienialem, trzeba lutowac tylko sprawdź polaryzację Zegarek powinien sam się aktualizować... " piep...ony tapatalk, myślałem ze to ostatni post, jak odpisałem 19 nowych sie pojawiło... "
oprych Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 panowie czy to jest dokładka s line ???
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 panowie czy to jest dokładka s line ???http://s24.postimg.org/yiuac0rlx/9121413_1_644x461_dokladka_na_2_wydechy_a4_b7_ko.jpg Nie
akjam Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 panowie czy to jest dokładka s line ???http://s24.postimg.org/yiuac0rlx/9121413_1_644x461_dokladka_na_2_wydechy_a4_b7_ko.jpg No soprano ja CIę proszę... To ty takich rzeczy nie wiesz?!
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Ładnie, seria? czy coś zmodzone?
MAT1000 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Panowie. Wyciągnąłem zegary, bo mi ikona postojowek się nie świeci, a tam diody. Wymienia się je jakoś ? Chyba, że można jakoś to sprawdzić VCDS'em. Druga sprawa, po ponownym podłączeniu brak ikonki radiowej zegarka i datownika. VCDS'em to jakoś włączyć ? Ja diody SMD spokojnie w zegarach wymienialem, trzeba lutowac tylko sprawdź polaryzację Zegarek powinien sam się aktualizować... " piep...ony tapatalk, myślałem ze to ostatni post, jak odpisałem 19 nowych sie pojawiło... " Zegarek sam się "naprawił" Diody kupowałeś w ASO ?
Kriss SierraFan Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ładnie, seria? czy coś zmodzone? Nie no serią do 140 konnego BLB bym nie miał szans... remapik i czyli AVG z małym +
Rekomendowane odpowiedzi