luck109 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie ma to jak wrzucić zdjęcia org lotki, a sprzedawać laminat
melman_zyrafa Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 q...wa Coś mi zaczęło pukać i teraz już nie wiem czy to zawias, przegub czy dwumas Edit: Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego?
luck109 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek?
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem.
melman_zyrafa Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił?
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? Nemec ale powiem Ci że fajny bajer
jedrekx Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka
RS Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka Tak, tylko lusterko obniza sie wtedy niewiele, nie wystarcza do kraweznika.....
jedrekx Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka Tak, tylko lusterko obniza sie wtedy niewiele, nie wystarcza do kraweznika..... ja krawężnik widzę.. może to zależy też od tego jak kto ma ustawione normalnie?
RS Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka Tak, tylko lusterko obniza sie wtedy niewiele, nie wystarcza do kraweznika..... ja krawężnik widzę.. może to zależy też od tego jak kto ma ustawione normalnie? ....a moze od wzrostu kierowcy? :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka Tak, tylko lusterko obniza sie wtedy niewiele, nie wystarcza do kraweznika..... ja krawężnik widzę.. może to zależy też od tego jak kto ma ustawione normalnie? ....a moze od wzrostu kierowcy? :polew::polew: Krasnal ja rant felgi widzę
jedrekx Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Panowie, pytanie- czy da się ustawić jakoś VAGiem żeby prawe lusterko się obniżało po wbiciu wstecznego? A do tego nie trzeba mieć modułu z pamięcią foteli/lusterek? Trzeba mieć lusterka z pamięcią, silniczki w drzwiach w wersji high, przyciski do pamięci i moduł pod fotelem. Kto to wymyślił? w A5 i B8 można to przekodować VCDS'em ja mimo, że nie mam pamięci foteli to ustawiłem sobie obniżania się prawego lusterka Tak, tylko lusterko obniza sie wtedy niewiele, nie wystarcza do kraweznika..... ja krawężnik widzę.. może to zależy też od tego jak kto ma ustawione normalnie? ....a moze od wzrostu kierowcy? :polew::polew: nie wszyscy urodzili się olbrzymami
akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak wygląda wymiana zwykłych bixów na skrętne? Jakaś większa filozofia? Samopoziom jest ten sam? etc.?
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak wygląda wymiana zwykłych bixów na skrętne? Jakaś większa filozofia? Samopoziom jest ten sam? etc.? Inny sterownik i trzeba kilka kabli przepiąć ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-b7-skretne-205304/ ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Oczywiście jak masz bixskrętny
akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam bixy ale jakby trafił się skrętny bix to może bym pomyślał nad zamianą. Warto?
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam bixy ale jakby trafił się skrętny bix to może bym pomyślał nad zamianą. Warto? Warto a instalacje pod samopoziom masz?
akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie masz a ty masz? Mam tylko czujniki na wahacze z wtyczkami.
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie masz a ty masz? Mam tylko czujniki na wahacze z wtyczkami. Ja mam wszystko podłączone dlatego mówię że bix skrętny wypasiona sprawa ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- Jak masz czujniki to połowa roboty zrobiona
akjam Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam ori czujniki więc tylko kabelkologia.
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam ori czujniki więc tylko kabelkologia. Zagadaj do Kuby na rezanko chyba że szukasz skrętnych
Rekomendowane odpowiedzi