yanosho Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 tylko te chowane z B6 przed 2004 są zazwyczaj ostro ściosane z racji kiepskiego materiału stosowanego w tych latach także tych z aukcji nie polecam chyba, że może ktoś zna nr części chowanej zapalniczki poprawionej jakości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Etka pokazuje taki nr 8E0863284 B i D i tylko ciekawe który to ten lepszy nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 tylko te chowane z b6 przed 2004 są zazwyczaj ostro ściosane z racji kiepskiego materiału stosowanego w tych latach także tych z aukcji nie polecam Chyba, że może ktoś zna nr części chowanej zapalniczki poprawionej jakości ? 8e0 863 284 e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Artur a E to nie jest zwykła na rysunku wygląda jak zwykła dopiero rysunek 39 czyli z końcówka B i D wygląda jak chowana pozatym A i E są tylko czarne a na allerado sa czarne i szare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkaa Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jak sprawdzić w aucie czy mam te całe webasto, na liczniku w menu mam coś takiego jak Heating Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pany, potrzebuje numer przewodu elastycznego/gumowego laczacego odme ( kape zaworow ) z glówna rura doprowadzajaca powietrze do turbiny z BPW. pieknie by bylo zobaczyc to na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W reflektorze przednim od kierunkowskazów bolce są symetrycznie, czy asymetrycznie ? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2c628ebffe3.jpg Symetryczne przynajmniej takie mam w bixach Może komuś się przyda jak będzie szukał. W lampach zwykłych: - pomarańczowy kierunek > żarówka symetryczna - biały kierunek > żarówka asymetryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Pany, potrzebuje numer przewodu elastycznego/gumowego laczacego odme ( kape zaworow ) z glówna rura doprowadzajaca powietrze do turbiny z BPW.pieknie by bylo zobaczyc to na fotce ponowie pytanie, nie ukrywam ze troszke mi na tym zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 pany, potrzebuje numer przewodu elastycznego/gumowego laczacego odme ( kape zaworow ) z glówna rura doprowadzajaca powietrze do turbiny z bpw.Pieknie by bylo zobaczyc to na fotce ponowie pytanie, nie ukrywam ze troszke mi na tym zalezy 03g 103 493 t + 028 129 644 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 dziekuje Tomasz, kolejke Ci stawiam w bukowinie a wrzucisz fotke z etki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Google Grafika i Ci wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 kojarzy ktoś, jakie w b7 są uchwyty na osłone silnika i skrzyni biegów? w sensie czy plastikowe? zastanawiam się nad założeniem osłony z aluminium 2mm, tylko nie wiem czy ori uchwyty dadzą radę, czy trzema coś kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Metalowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 dzięki, dawno tam zaglądałem i nie miałem pewnosci jak z tym jest i czy utrzyma taką płytke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Może tutaj ktoś szybciej zajrzy... http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-126/dekory-319439/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zajrzałem ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- PS: Może ktoś wie czego brakuje i czy da się to dokupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Brakuje zawleczki, ten element kupisz w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A kojarzysz może numer ? Znalazłem taki: 8D0955875 = króciec prosty, według google niby to samo. Samej zawleczki nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A kojarzysz może numer ? Znalazłem taki: 8D0955875 = króciec prosty, według google niby to samo. Samej zawleczki nie znalazłem. Bo samej zawleczki nie kupisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To jutro uderzam do aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi