MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Będę kombinował. Wczoraj próbowałem coś tam drucikiem zrobić ale nie bardzo wiedzałem jak i co. Tam takie dwie blaszki przy każdym kabelu to je muszę poluźniź, czy może kabelki wychodzą z tymi blaszkami?? w Nowej kostce nie ma tych blaszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Będę kombinował. Wczoraj próbowałem coś tam drucikiem zrobić ale nie bardzo wiedzałem jak i co. Tam takie dwie blaszki przy każdym kabelu to je muszę poluźniź, czy może kabelki wychodzą z tymi blaszkami?? w Nowej kostce nie ma tych blaszek. Coś takiego musisz zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czyli te blaszki zostają w kostce. A co mam zrobić jeśli w nowej kostce nie ma tych blaszek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Te blaszki to element pinu. Sa to takie haczyki ktore blokuja pin by nie wysunal sie z kostki. Widzisz o ktore chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Widze ale nowej kostce tego elemntu nie ma a powiny być 4 takie elemnty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Piny kupuje sie osobno. Masz je wypalone ze chesz nowe? Edytowane 30 Października 2014 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak jeden (chyba nr 4) jest przepalony (kostak też jest przypalona) i prawdopodobnie powoduje spięcie. Bo jak woczraj poruszałem trochę kostką (tą przypaloną) i podłączyłem ją do lampy to wszytko działa. Czy li teraz do kostki muszę dokupić piny tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jak masz nową kostkę to musisz kupić ten upalony pin, resztę przełóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Hm... a mam gdzies cala wiazke od a4 jako dawce pinow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ok czyli piny też wychodzą. Pierw wyciągam kabelek póżniej pin - też trzeba jakieś specjalistycznych chirurgicznych narzędzi?? Czy to jest jakiś specjalny pin i dostanę go w każdym motoryzacyjnym czy tylko ASO?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) W serwisie dostaniesz te piny po numerze kostki Edytowane 30 Października 2014 przez niestandardowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ok czyli piny też wychodzą. Pierw wyciągam kabelek póżniej pin - też trzeba jakieś specjalistycznych chirurgicznych narzędzi?? Czy to jest jakiś specjalny pin i dostanę go w każdym motoryzacyjnym czy tylko ASO?? Cycu to jest razem, odblokowywujesz pin jak na foto z niebieską wtyczką i ciągniesz za kabel żeby pin wyszedł z wtyczki. Piny są różne, każdy ma swój nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ok wiec jutro podjade do serwisu z kostką i zakupie ów upalony pin. Chłopaki dzięki za pomoc. Piwo dla was. P.S. w razie problemów z wymianą będę pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jest u nas na forum kolega który to sprzedaje? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-dtm-2-0-tfsi-260ps-recaro-vollausstattung-waldbrol/199123455.html?lang=de&pageNumber=12&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2007-12-31&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLUE&categories=EstateCar&noec=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pany jak odróżnić w etce części s-line od zwykłych? Jaki kod musi być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobra panowie, mam już nowe piny ale za cholerę nie mogę wyciągnąć starych. Próbowałem już spinaczem, innym drucikiem i za cholere nie wychodzą. Wiem że można kupić specjalny przyrząd do wyciągania pinów, ale może macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Odblokowales wtyczke? Przewaznie rozowa blokada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dobra panowie, mam już nowe piny ale za cholerę nie mogę wyciągnąć starych. Próbowałem już spinaczem, innym drucikiem i za cholere nie wychodzą. Wiem że można kupić specjalny przyrząd do wyciągania pinów, ale może macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?? Ukradnij żonie/dziewczynie wsuwke do włosów i pilnikiem spiłuj na płasko oba końce. U mnie sprawdza się do wyciągania większości typów pinów w A4 Przyrząd do wyciągania jest mega drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pany jak odróżnić w etce części s-line od zwykłych? Jaki kod musi być? Przeważnie jest to 2K7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pany jak odróżnić w etce części s-line od zwykłych? Jaki kod musi być? Przeważnie jest to 2K7 Tomasz jak zwykle na posterunku. Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi