szymon100s Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Panowie czy do B7 znajde wlacznik swiatel w chromie ??
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Trzeba rezać, bo fabrycznych do b7 nie było.
shakal Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie potrzebuje numer puszki Bluetooth która siedzi pod fotelem pasażera lub taką puszkę Poratuje ktoś? Edit: znalazłem 8E0035619 - Obudowa dolna 8E0035613A - Kapa (na górę) Edytowane 5 Stycznia 2016 przez shakal
pajda Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie potrzebuje numer puszki Bluetooth która siedzi pod fotelem pasażera lub taką puszkę Poratuje ktoś? Edit: znalazłem 8E0035619 - Obudowa dolna 8E0035613A - Kapa (na górę) Mam taką puszkę
shakal Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Panowie potrzebuje numer puszki Bluetooth która siedzi pod fotelem pasażera lub taką puszkę Poratuje ktoś? Edit: znalazłem 8E0035619 - Obudowa dolna 8E0035613A - Kapa (na górę) Mam taką puszkę PW
MAT1000 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce? Do lamp to najlepiej skombinować sobie całą instalację, od lampy do środka. Wtedy masz już gotową instalację w tym do samopoziomu. Prawą wyjmujesz i wkładasz nową. Z lewej dokładasz nową. Kontrolek nie będzie, jeździłem tak chwilę.
Hubertus01 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce? Do lamp to najlepiej skombinować sobie całą instalację, od lampy do środka. Wtedy masz już gotową instalację w tym do samopoziomu. Prawą wyjmujesz i wkładasz nową. Z lewej dokładasz nową. Kontrolek nie będzie, jeździłem tak chwilę. dzięki MAT1000, teraz pasuje powoli rozglądać się za ładnym kompletem bixów z instalacją i rezać pomału
strazak990 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce? Do lamp to najlepiej skombinować sobie całą instalację, od lampy do środka. Wtedy masz już gotową instalację w tym do samopoziomu. Prawą wyjmujesz i wkładasz nową. Z lewej dokładasz nową. Kontrolek nie będzie, jeździłem tak chwilę. dzięki MAT1000, teraz pasuje powoli rozglądać się za ładnym kompletem bixów z instalacją i rezać pomału Ja natomiast przerabiałem instalacje teraz chciałbym dołożyć samopoziom dużo roboty przy tym ?
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce? Do lamp to najlepiej skombinować sobie całą instalację, od lampy do środka. Wtedy masz już gotową instalację w tym do samopoziomu. Prawą wyjmujesz i wkładasz nową. Z lewej dokładasz nową. Kontrolek nie będzie, jeździłem tak chwilę. To nie lepiej dołożyć po dwa/trzy kable na stronę, przekuć wtyczki i instalacja gotowa... Jak nie wprowadzisz kodowania to nie będzie błędu od poziomowania. Jeździłem trochę bez samopoziomu, tylko pojechałem na stację i ustawiłem jak z tyłu siedziała żona z córką a co do kostek przy lampie to trzeba delikatnie przerobić bo nie ma kabla od DRL w mojej? mówisz że można śmiało zakładać ori bixenon i obędzie się bez kontrolek na desce? Do lamp to najlepiej skombinować sobie całą instalację, od lampy do środka. Wtedy masz już gotową instalację w tym do samopoziomu. Prawą wyjmujesz i wkładasz nową. Z lewej dokładasz nową. Kontrolek nie będzie, jeździłem tak chwilę. dzięki MAT1000, teraz pasuje powoli rozglądać się za ładnym kompletem bixów z instalacją i rezać pomału Ja natomiast przerabiałem instalacje teraz chciałbym dołożyć samopoziom dużo roboty przy tym ? Jest cały temat na forum
MAT1000 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Z prawej przełożyłem całą, dużo szybciej i jest cała ori nie sztukowana. Z lewej położyłem odseparowaną tylko do świateł. Wiem, że to bardziej czasochłonna praca, ale chciałem mieć jak najbardziej ori. Oczywiście trafiła mi się okazyjnie instalacja.
Hubertus01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 a co myślicie o przeróbce zwykłej lampy na soczewkową i do tego bixenon....tutaj przykład jak to przerobili w lampie z b6...https://hidretrofit.pl/2015/07/02/audi-a4-b6/koszty tańsze ale nie wiem czy jest sens? jak by to działało
TOM3K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Temat już tysiąc razy wałkowany. Dużo osób tak robi i są zadowoleni. Ale ja wolałbym osobiście ori. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 a co myślicie o przeróbce zwykłej lampy na soczewkową i do tego bixenon....tutaj przykład jak to przerobili w lampie z b6...https://hidretrofit.pl/2015/07/02/audi-a4-b6/ koszty tańsze ale nie wiem czy jest sens? jak by to działało Wszystko można ale po co jak masz ori w dodatku skrętne i dużo lepiej świecą jak xenon w B6, który jest powodem takich modernizacji lamp przez użytkowników B6
Hubertus01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) doszedłem do ostatecznego wniosku, że trzeba to zrobić tak jak ori w b7 jest...dzięki za porady Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Hubertus01
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) TOM3K graty koloru Edytowane 6 Stycznia 2016 przez H4mm3R
TOM3K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) A dziękować, dziękować Tomasz a z mapami odezwę się popołudniu bo wuja nie dostępny byl Edytowane 6 Stycznia 2016 przez TOM3K
shakal Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś numer tych małych śrubek do przykrecenia oświetlenia rejestracji ale tych na imbus?? Wysłane z iPhone
Rekomendowane odpowiedzi