pajda Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak by trzeba było to mam całą blende z kamerą z a6 c6 na sprzedaż ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Kamerka niepotrzebna przy pdc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kamerka niepotrzebna przy pdc. Fajna sprawa mimo że mam pdc [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Kamerka niepotrzebna przy pdc. Fajna sprawa mimo że mam pdc [emoji6] Potwierdzam, mam PDC z tyłu i kamerę i jest na prawdę wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kamerka niepotrzebna przy pdc. Fajna sprawa mimo że mam pdc [emoji6] Potwierdzam, mam PDC z tyłu i kamerę i jest na prawdę wygodnie Ja też afroo - masz przynajmniej pretekst żeby pakowac od razu ten przycisk z kkamerka jak będziesz mial juz wszystko rozebrane do RNS-E coś tam trzeba chyba dokupić ale u mnie w Pioneerze wystarczyla sama kamerka więc za 100 kilka zl oplaca sie to mieć na pokladzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy112 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tak samo panowie mam to i to i polecam żona chwali kamerę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Air u mnie na sprzedaz olx i koło https://www.olx.pl/oferta/air-ride-audi-a4-b6-b7-CID5-IDismY5.html Edytowane 6 Listopada 2016 przez michałswd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Air u mnie na sprzedaz olx i koło https://www.olx.pl/oferta/air-ride-audi-a4-b6-b7-accuair-CID5-IDismY5.html A cóż za wyprzedaż? Szkoda że do.paska nie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Po sylwestrze wyprz wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Z tym AccuAir to pojechałeś fest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Z tym AccuAir to pojechałeś fest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Po sylwestrze wyprz wszystkiego Zmiana wozu się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 opis poprawiony poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Po sylwestrze wyprz wszystkiego Co tam jeszcze ciegawego będziesz wyprzedawał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Też poczekam na rozwinięcie myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 czyżby jakieś rarytasy się szykowaly na sprzedarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak jest z silnikami ASB od którego roku szły ? W 2006 już były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tomek już auta oglądasz były one od początku 2006 jak się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Trzeba się rozglądać po woli. A że dostałem pozwolenie na 3.0 to trzeba korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jakbym miał kupować kolejne B7 to też tylko z 3.0tdi W DE sporo tego czego nie można powiedzieć o NO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi