Exmi Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Dzięki Panowie, trzeba zacząć od podpięcia pod kompa, ewentualnie później szukać przyczyny
WydRos Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 2 godziny temu, Exmi napisał: Dzięki Panowie, trzeba zacząć od podpięcia pod kompa, ewentualnie później szukać przyczyny A skąd jesteś ? Możesz podjechać jak ze śląska
Exmi Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 No nie podjadę, bo jestem z lubelskiego Mam kolegę z forum, który kilka rzeczy mi robił to i w tym powinien pomóc. Ale dziękuję za chęci
Norbas Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 4 godziny temu, Exmi napisał: Dzięki Panowie, trzeba zacząć od podpięcia pod kompa, ewentualnie później szukać przyczyny Usuń błąd i będzie ok odłączałeś aku ?
Exmi Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Nie, nie odłączałem. Wcześniej przy ściąganiu kierownicy i poduszki nie miałem tego problemu
Norbas Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Może kostka dobrze nie siedzi. Dziwne bo te kierownice z q5 są takie same w a4 i a5 wiec różnicy w wiązce tam nie ma...
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Panowie potrzebuje ktoś modul pod grzana kiere ? Bo mam na sprzedanie
Norbas Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 W dniu 27.11.2017 o 22:50, WydRos napisał: Tak tak wiem ale interesuje mnie tylko z popiolka i ramka sam mam szczotkowane Alu ciemne i pójdzie na sprzedaż I co masz ta ramkę biegów 1nk pod mAnuala w ładnym stanie
WydRos Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Godzinę temu, Norbas napisał: I co masz ta ramkę biegów 1nk pod mAnuala w ładnym stanie Ja sam szukam:) mam dekory Alu a popiolka i ramkę czarna:)
Norbas Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 To samo u mnie... popiolke mam ale brak ładnej ramki ?
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 mam z b6 ramke 1 din i popiolke przod szczotkowane alu stan dobry
bartekzks Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Panowie szybkie pytanie czy jak mam skrzynie do quattro z 2.0 tfsi pół osie też muszą być z tfsi? Różnią się czymś. Bo chce przejść z automatu oski na quattro manual a mam skrzynie z b7 2.0 tfsi a chce to do a4 b6 wsadzić jak to wygląda?? Pozf
KewsonND Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam poszukuje A4 B7 najlepiej w quattro plus s line ew. a4 b8 w granicach 40 tysiecy złotych. Ma ktoś może coś ciekawego do polecenia? Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 39 minut temu, KewsonND napisał: Witam poszukuje A4 B7 najlepiej w quattro plus s line ew. a4 b8 w granicach 40 tysiecy złotych. Ma ktoś może coś ciekawego do polecenia? Pozdrawiam https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2010-1-8-tfsi-quattro-sline-schwarz-pakiet-idealna-ID6z0zPf.html
WydRos Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) 13 minut temu, afroo. napisał: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2010-1-8-tfsi-quattro-sline-schwarz-pakiet-idealna-ID6z0zPf.html Niby skąd ma wiedzieć ze nie bierze oleju ? Jak handluje autami to nimi nie jeździ po 1000km 44tys golas mialem 2009 rok pełen s-linę w alkantarze dach panorama nawi itd Ledy bixenon i nie chciało zejść za 36, nie mówię o oglądaniu No nawet telefonu nie było, wiec 44 za taki golas to masakra, nic się nie dziwie ze pociskaja linki gdzie się da bo nie ma kupców Edytowane 4 Grudnia 2017 przez WydRos
WydRos Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Patrzyłeś na ten plac??? Skąd te ceny !! B7 bez xenona nawet, widać ze diesel kombi czysto do latania po Niemcach i 180tys przebiegu? Drugie 190? Ludzie kto w to wierzy, a ceny kosmos Innych aut nie komentuje wiadomo, lepiej przywieźć i sprzedać jedno za lepsza kasę ale trochę odczekać jak 2-3 za mniejsza
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Patrzyłeś na ten plac??? Skąd te ceny !! B7 bez xenona nawet, widać ze diesel kombi czysto do latania po Niemcach i 180tys przebiegu? Drugie 190? Ludzie kto w to wierzy, a ceny kosmos Innych aut nie komentuje wiadomo, lepiej przywieźć i sprzedać jedno za lepsza kasę ale trochę odczekać jak 2-3 za mniejsza O przebiegi w autach sprzedawanych przez tego usera możesz być spokojny.Na forum jest sporo osób, które kupiły tam samochod i nie znam kogoś, kto by narzekał.
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 O przebiegi w autach sprzedawanych przez tego usera możesz być spokojny.Na forum jest sporo osób, które kupiły tam samochod i nie znam kogoś, kto by narzekał.Dokładnie Pół śląska z forum kupiło od niego w tym ja osobiście i nie znam nikogo kto by narzekał. Proponuję tam zadzwonić , przejechać się pogadać a później się wypowiedzieć.Można pojechać z tymi autami do aso na weryfikację , brać mierniki i kompy i nawet swojego mechanika. Naprawdę polecam chłopaka z czystym sumieniem!
KewsonND Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja nie będę negować auta, fakt faktem ładnie się prezentuje, w quattro do tego ale dla mnie sprawa pierwsza brakuje "guziczków" przy skrzyni jednak wole aby było czym się bawić, a sprawa druga to jakoś nie mam przekonania do tych wszystkich FSI i TFSI nie ma to jak stare dobre 1.8 jeśli chodzi o B8 to myślę że najlepiej 2 litrowy diesel na pompie common rail . Ale bardzo dziękuje za propozycje i pozdrawiam powodzenia w sprzedaży
Rekomendowane odpowiedzi