Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na zimówkach nie pojadę [emoji107]
Znając życie i tamtejszą pogodę to mogą się przydać ;)

Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów :hi:

mam szybkie pytanie: Czy w Audi B7 kabriolet ma taki sam przód jak sedan/avant? Czy zderzak, maska, lampy, cały pas przedni pasują p&p z sedanów do kabrioletów?

Opublikowano

Witam.
Pytanie, z tylu mam heble z T5 (300) czy orientuje się ktoś czy przy hamulcu z S4 zmieni się ET i schowa się bardziej koło? Wydaje mi się ze niektórzy z forum posiadający taki sam setup koła czyli ET33 9J i oponę 235 mają bardziej schowane koło :mysli:

Wysłane z iPhone

Opublikowano

Przeca 300mm na zacisku T5 różni się od 300mm z S4 tylko zaciskiem. Jarzmo i tarcza są takie same. Nic Ci się nie schowa :wink: pewno opona oponie nierówna.

Opublikowano
Przeca 300mm na zacisku T5 różni się od 300mm z S4 tylko zaciskiem. Jarzmo i tarcza są takie same. Nic Ci się nie schowa :wink: pewno opona oponie nierówna.

Ok. Dzięki za odpowiedź, chociaż Bruuuum np. ma taki sam setup letni i wydaje mi się ze to wszystko jakoś lepiej upchane :mysli:
Chyba, że on ma jakiś inny hebel u siebie, muszę przelecieć jego wątek jeszcze raz [emoji6]

Wysłane z iPhone
Opublikowano
3 godziny temu, shakal napisał:

Ok. Dzięki za odpowiedź, chociaż Bruuuum np. ma taki sam setup letni i wydaje mi się ze to wszystko jakoś lepiej upchane :mysli:
Chyba, że on ma jakiś inny hebel u siebie, muszę przelecieć jego wątek jeszcze raz emoji6.png

Wysłane z iPhone

On ma ori 288 na tyle ;) 

Opublikowano
On ma ori 288 na tyle [emoji6] 

Tego właśnie się teraz tez dowiedziałem [emoji1] Pytanie (bo się nie znam) cały zestaw 288 jest bardziej schowany od 300? Na moje oko tak, czy się mylę?

Wysłane z iPhone
Opublikowano
3 godziny temu, shakal napisał:

Tego właśnie się teraz tez dowiedziałem emoji1.png Pytanie (bo się nie znam) cały zestaw 288 jest bardziej schowany od 300? Na moje oko tak, czy się mylę?

Wysłane z iPhone

Jedynie zacisk jako, ze jest większy to będzie bliżej koła ale tak to nic poza tym :) 

Opublikowano

Ok. Dzięki [emoji6]
Będę w następnym tygodniu w PL to trzeba będzie przestawić kąty delikatnie i zobaczymy co się bedzie działo.

Wysłane z iPhone

Opublikowano
  • Autor
Ok. Dzięki [emoji6]
Będę w następnym tygodniu w PL to trzeba będzie przestawić kąty delikatnie i zobaczymy co się bedzie działo.

Wysłane z iPhone
Widzę że musi nieźle przycierać :grin:

Wysłane z 1+3T

Opublikowano
Widzę że musi nieźle przycierać :grin:

Wysłane z 1+3T

Dziura w jednym szmacianym nadkolu juz jest [emoji1]
Nie chodzi o nadkole tak jak o opony [emoji6]

Wysłane z iPhone
Opublikowano

Jaki zaciski od porsche podejdą pod tarcze s4 ? 

Jakich szukać ? 

Wiem że zaciski od s4 najlepiej wychodzą finansowo jeśli chodzi o klocki i serwis, mnie jednak zależy tez na wyglądzie. 

Opublikowano
Godzinę temu, davidlive napisał:

Jaki zaciski od porsche podejdą pod tarcze s4 ? 

Żadne

Opublikowano

To kaki setup polecacie ? 

Opublikowano

Pany, dyfuzor tylnego zderzaka no-sline oklejać folią 3m M261 czy malować w kolor 1RR ?

Opublikowano

Mam mały dylemat czy iść w zamienniki błotników, czy też w ori? Moje miałem robione, ale znowu ruda zaczęła się powoli pojawiać 

Opublikowano
43 minuty temu, niwet napisał:

Mam mały dylemat czy iść w zamienniki błotników, czy też w ori? Moje miałem robione, ale znowu ruda zaczęła się powoli pojawiać 

jeżeli uda Ci się spasować z resztą elementów karoserii, to dwa lata powinny wytrzymać   ( przy czym lakiernik z lakierowaniem i konserwacją musi się postarać)

Opublikowano
12 godzin temu, stanley napisał:

jeżeli uda Ci się spasować z resztą elementów karoserii, to dwa lata powinny wytrzymać   ( przy czym lakiernik z lakierowaniem i konserwacją musi się postarać)

to lepiej iść w ori? 

Opublikowano
21 minut temu, niwet napisał:

to lepiej iść w ori? 

Pewnie że ori

Opublikowano

Poszukaj ładnej używki i będzie malina