cysiek18 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Panowie, wymieniał ktoś samą rolkę w napinaczu paska osprzętu nr: 06B903133E Widać, że sama rolka jest odkręcana ale ciężko spotykana jako część zamienna.
Awra Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Panowie, była na sprzedaż w zeszłym roku czerwona B7 w avancie z radomia. Miała przekładke 2.7 bita, pamiętacie kto to sprzedawał? Bo szukam teraz eski jakiejś oglądałem kilka ale trochę mi zależy żeby miała już LPG. Pomożecie?
staniek Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) @kuba9001 sprzedawał jeśli dobrze pamiętam, i jeśli o tym samym aucie myślimy. Edytowane 2 Lipca 2018 przez staniek
gabalo Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Panowie może ktoś polecić jakąś dobrą minikamerkę na podczerwień żeby w nocy było można postać z twarzą nagrać? Najlepiej taką z akumulatorkiem żeby zapalniczki w aucie nie doiła. Pytam bo byłem w weekend w domu w Polsce i u rodziców auto wieczorem pod domem postawiłem na 45 minut i już jakaś k.... zdążyła mi cały bok przerysować a to nie pierwszy przypadek w tej okolicy wiec trzeba gnoja złapać i mu ręcznie uświadomić ze tak sie nie robi....
Mizur138 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Panowie mam takie pytanie co do felg. Jeśli mam felge o rozmiarach 19" 8,5j to lepiej jeśli et będzie miało 35 czy 42. Bardziej mi chodzi o efekt wkleslych ramion do srodka. Wiem że lepiej by to wyglądało np na 9j lub 9,5j. Pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Opublikowano 2 Lipca 2018 1 godzinę temu, Mizur138 napisał: Panowie mam takie pytanie co do felg. Jeśli mam felge o rozmiarach 19" 8,5j to lepiej jeśli et będzie miało 35 czy 42. Bardziej mi chodzi o efekt wkleslych ramion do srodka. Wiem że lepiej by to wyglądało np na 9j lub 9,5j. Pozdrawiam Jeśli chodzi o ori felgi to lepiej ET35. Jeśli chodzi o innych producentów jak np. JR, Vossen, Roti to tu ET nie ma znaczenia, ważna jest szerokość felgi.
Damianq Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Panowie potrzebuje klipsa zaznaczonego na zdjęciu. Da się to gdzieś kupić, ewentualnie nr kat. ?Dziś zauważyłem, że go u mnie brakuje w prawej lampie a chce malować lampy więc od razu zrobię to jak należy.
Animal Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 Planuje dziś robić porządek w garażu to może wpadnie mi w ręce taki klips - dam Ci znać
Damianq Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 8 godzin temu, Animal napisał: Planuje dziś robić porządek w garażu to może wpadnie mi w ręce taki klips - dam Ci znać Było by super
Mizur138 Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 Czy ktoś może wymieniał stabilizator przedni zwykły na ten od rs4 ?? Dużo zabawy ??
Animal Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Niby nie wymieniałem ale wiem jak wygląda i gdzie się znajduje więc wydaje mi się, że to jedna z łatwiejszych prac przy zawieszeniu i żaden specjalistyczny sprzęt nie jest potrzebny. Odkręcasz kilka śrubek i po temacie.
Damianq Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Animal dzięki za fatygę Mam jeszcze pytanie co do oprawek w lampie, czasem wyskakuje mi bład spalonej żarówki w prawym DRL i czasem w lewej postojówce. Jak wsadzę rękę do lampy problem znika więc zakładam, że oprawki się chyba zużyły. Myślicie, że przy okazji malowania wymienić na nowe czy wyczyścić i popsikać kontaktem? Jeśli wymienić to da się to dokupić? Edytowane 12 Lipca 2018 przez Damianq
Mizur138 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 W dniu 11.07.2018 o 07:22, Animal napisał: Niby nie wymieniałem ale wiem jak wygląda i gdzie się znajduje więc wydaje mi się, że to jedna z łatwiejszych prac przy zawieszeniu i żaden specjalistyczny sprzęt nie jest potrzebny. Odkręcasz kilka śrubek i po temacie. Dzieki za info Przyjdzie paczka to bede ogarniał temat
Awra Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Panowie mam pytanie. Jadę kupić w sobotę C6 od mechanika który serwisował furkę w zasadzie od nowości a teraz sam przez rok był jej właścicielem. Do rzeczy, to jest C6 ale jeszcze z przed facelifta. Ma pełne sline wewnętrzny no i niby zewnętrzny i tutaj jest ALE, mianowicie, przedni zderzak jest slinowy i to już oblukałem w necie ale jest dużo avantów - moja to sedan- i nie wiem jak powinien wyglądać tylny dyfuzor wraz z rurami w tej budzie. W tej A6 jest tak jak np w podstawowej wersji A4 B7 quattro TDI czyli obie rury w dół schowane pod zderzakiem. Może tak być w C6 przed liftem? Bo ten mechanik który mi to sprzedaje może sam nie wiedzieć że to nie jest slinowy tył... no aż żałuję że jej zdj nie zrobiłem jak oglądałem. Edytowane 19 Lipca 2018 przez Awra
WydRos Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 48 minut temu, Awra napisał: Panowie mam pytanie. Jadę kupić w sobotę C6 od mechanika który serwisował furkę w zasadzie od nowości a teraz sam przez rok był jej właścicielem. Do rzeczy, to jest C6 ale jeszcze z przed facelifta. Ma pełne sline wewnętrzny no i niby zewnętrzny i tutaj jest ALE, mianowicie, przedni zderzak jest slinowy i to już oblukałem w necie ale jest dużo avantów - moja to sedan- i nie wiem jak powinien wyglądać tylny dyfuzor wraz z rurami w tej budzie. W tej A6 jest tak jak np w podstawowej wersji A4 B7 quattro TDI czyli obie rury w dół schowane pod zderzakiem. Może tak być w C6 przed liftem? Bo ten mechanik który mi to sprzedaje może sam nie wiedzieć że to nie jest slinowy tył... no aż żałuję że jej zdj nie zrobiłem jak oglądałem. Tak, obie rury w dół, polift miał proste, nawet w dieslu
Awra Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) a dyfuzor? jest zwykły czarny matowy - nie w kolorze nadwozia- Zakrywa rury czy jest tak wyprofilowany że ma taką "wargę" Klapa w sline i w zwykłym sedanie powinna być taka sama? To jest sedan sline w A6 przedlift? Bo przód ma identyczny jak ta "moja" ale tył już nie. Chyba że tak dało się skonfigurować że tylko przód esline? Edytowane 19 Lipca 2018 przez Awra
Mizur138 Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Czy ktos moze wie co to jest dokładnie za kod lakieru ?? Edytowane 21 Lipca 2018 przez Mizur138
Rekomendowane odpowiedzi