Gumol Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 MODEL: 12.1999r, AVANT SILNIK: 1.9TDI: 110KM UKŁAD DOLOTOWY: seria UKLAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: ESP, 4x elektryczne szyby, elek. lusterka, ESP, Xenony, 8x airbag, gps, sciemniajace sie lusterka, UKLAD NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: sportowe byc moze gwintowane nie wiem ile puszczone w dol , ALU ATS 18", Zimowki ori 15" UKLAD HAMULCOWY: seria BODY-KIT: seria ŚRODEK: seria CAR-AUDIO: seria MOC: seria Poki co takie cieniutkie fotki z raichu na dniach wstawie jakies lepsze:P No i te brewki bleee, ale jakos boje sie je sciagnac zeby nie zostawic sladow na reflektorach :/
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Uuu zaraz się zacznie że po co Ci brewki :gwizdanie: fajne auto super felgi :th: a brewki jesi Tobie się podobają to nie słuchaj innych żeby je siągać :th:
Nowak_zg Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 No i te brewki bleee, ale jakos boje sie je sciagnac zeby nie zostawic sladow na reflektorach :/ mu sie brewki nie podobaja :th: i dobrze .... sciagaj sciagaj nie zostanie slad ... a jak zostanie to sie usunie klej .. czyms a co do a4... to ladna seria na sporych kolkach ;p
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Bardzo ładna maszynka :th: Wypucuj ją piknie i zrób solidną sesyjkę A brewki odkleisz i tak jak Nowak mówi wyczyścisz czymś klej, może tego aż tak solidnie nie przykleili Jakieś plany na przyszłość? Jakieś modyfikacje?
Gumol Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jesli chodzi o modyfikacje to raczej zostanie seria Jedynie chcialbym wywalic brewki Dzis znalazlem chwile czasu i walnalem mala sesyjke. Mam nadzieje ze bedzie sie lepiej podobala niz poprzednie fotki
Walus851 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 piekna audica zreszta jak wszystkie inne na tym forum
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A felg nie chcesz sprzedać ? BO widze , ze zawias idzie pod młotek to i fele nie beda pasowac
Cristoforo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 no własnie jak bedziesz sprzedawał to daj info na priv
Gumol Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 fele raczej beda na sprzedaz zreszta ja i tak juz kupilem 17" od sline dam znac na dniach bo ziomek sie zastanawia tylko nie wie jak z kasa bedzie stal
zadra Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Bardzo ładny wypust b5 aż sam nabrałem na takiego chrapkę
Gumol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 mały offtop felgi na sprzedaz
Rekomendowane odpowiedzi