siemian Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Nic wielkiego się nie dzieje - powoli auto przygotowywane jest na sezon zimowy (w końcu zamontujemy webasto - ale to jeszcze trochę, nie mogę dorwać pieca w dobrym stanie).Środek dostał nowy panel klimy - przy okazji montażu czujnika jakości powietrza założyłem klimę 2002... No i skończyło się obdrapaniem przycisków: http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/storyline/oldclim.JPG ...na szczęście w magazynku Siemiana można znaleźć różne fajne rzeczy - w tym nówka funkiel panel z B7 (przełożyłem front i voila ): http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/storyline/newclim.JPG Teraz czas na tapicerkę drzwi kierowcy (chyba się poddam z szukaniem i będzie nowa z ASO ). Polecam sie na przyszłość :-)
Arturoo Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Gratki VIP'a :yeah::drunk: za swój wkład to .... dawno powinieneś dostać
Bart-S Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzięki Dziś prezes zadzwonił, że ma dla mnie prezent na gwiazdkę - no i jest
variocustoms Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Gratki Bart-S Wyklepane na Variofonie
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 ... czy z tej okazji nie powinienem jakiegoś nowego moda w A4 zaliczyć
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ... czy z tej okazji nie powinienem jakiegoś nowego moda w A4 zaliczyć No ba.... wysłane z one v
wladi Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ... czy z tej okazji nie powinienem jakiegoś nowego moda w A4 zaliczyć Zrobisz mi elektrycznie zamykaną klapę:decayed:
Ans Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 da sie tutaj jeszcze zrobić jakiegoś moda ?
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 ...zostało jeszcze zamontowanie pieca i można uruchomić webasto (na zimę jak znalazł ). Tylko brakuje mi sprawnego piecyka
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Na ta chwile z uzywki brak pieców Bartku rezaj webasto
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Na ta chwile z uzywki brak pieców Bartku rezaj webasto I u Ciebie Grześ widzę zmiany
Fr0styyy. Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ... czy z tej okazji nie powinienem jakiegoś nowego moda w A4 zaliczyć 2.7BiT Multitronic
Dev Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 oczywiście w ośce :polew::polew::polew:
barrowiec1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 a wrc nie był przypadkiem velvetem??
Fr0styyy. Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 oczywiście w ośce :polew::polew::polew: A gdzie tam ośka, Q się wyreza do multi
Dev Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 pamiętaj: kazdy dzień bez wazeliny to dzień stracony...... :polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi