JACK87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 tez mam Pirelli (nowe) 19'-moze tutaj jest jakies rozwiazanie P Zero Nero GT, tegoroczny model? MEGA opona na suchym i mokrym, w dodatku duuuzo tansza od Conti, Bridgestone'a i reszty. Jak z głośnością tej opony?
HiRide Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 tez mam Pirelli (nowe) 19'-moze tutaj jest jakies rozwiazanie P Zero Nero GT, tegoroczny model? MEGA opona na suchym i mokrym, w dodatku duuuzo tansza od Conti, Bridgestone'a i reszty. P Zero model wczesniejszy.To najlepsze opony jakie mialem do tej pory i na mokrym i na suchym-zlego slowa nie powiem.Do tego zadne inne nie byly tak ciche jak te obecne.Ciekaw jestem jak sie jezdzi na tych p zero nero gt skoro mowisz ze jest mega
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 też polecam p Zero...kupiłem 2 lata temu od Wojtka_A4 i już się pomału kończą ale są mega petarda
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Tylko z tego co patrze, to cena za nie mocno skoczyla. W czerwcu placilem 580 / szt, a teraz sa po 730...
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja już nigdy się na pirelli nie zdecyduję - 40tys km , zachowanie na mokrym suchym ok, wysokość bieżnika ok, ale masakrycznie wyząbkowały - schody jak w pałacu kultury
Ans Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Bart-s miałbym pytanie do Ciebie widze że jeździłeś na tych felgach jak mniemam mają et28, nic Ci nie tarło? masz jeszcze jakieś fotki na tych felgach? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- czy to wersja et37?
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 Bart-s miałbym pytanie do Ciebie widze że jeździłeś na tych felgach http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/storyline/slo/3.jpg jak mniemam mają et28, nic Ci nie tarło? masz jeszcze jakieś fotki na tych felgach? ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ---------- czy to wersja et37? ET28 - nic nie tarło. Fotki są w moim wątku na jego pierwszej stronie.
Ans Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Dzięki Ci właśnie nie wiem jak to zrobiłem że ich nie zauważyłem na samym dole fajnie wygląda ta felga z tymi wklęsłymi ramionami
Szymanek31 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;)
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty
srb38vx Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Nie da rady ale próbuj kolego
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia...
srb38vx Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... świńka to jest pół sukcesu tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć ... wrzęcz przeciwnie
srb38vx Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć ... wrzęcz przeciwnie Komandos nie być taki skromny swoje widzałem
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć ... wrzęcz przeciwnie Komandos nie być taki skromny swoje widzałem ...trzeba być niespełna rozumu jak Ty czy ja - aby tak w auto inwestować
srb38vx Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć ... wrzęcz przeciwnie Komandos nie być taki skromny swoje widzałem ...trzeba być niespełna rozumu jak Ty czy ja - aby tak w auto inwestować Bartek tylko się nie obraz Ale ty chyba jesteś nie zle walnięty , bo ty w 2 auta inwestujesz :decayed: ale miłość nie wybiera
Bart-S Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 piękna a4 ;-) chcialbym chociaz w polowie osiagnac taki efekt jak Ty - jest niesamowita;) No to do roboty Znajdz taka gruba swinie do rozbicia... tu trzeba mieć dobrze w deklu poukładane ,żeby to wszystko ogarnąć ... wrzęcz przeciwnie Komandos nie być taki skromny swoje widzałem ...trzeba być niespełna rozumu jak Ty czy ja - aby tak w auto inwestować Bartek tylko się nie obraz Ale ty chyba jesteś nie zle walnięty , bo ty w 2 auta inwestujesz :decayed: ale miłość nie wybiera No nic nie poradzę - to już choroba
Fr0styyy. Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Widziana wczoraj na żywo, po ciemku ale i tak zrobiła na mnie ogromne wrażenie
Rekomendowane odpowiedzi