Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Też miałem taki problem już kilka razy jak nie EVO STI S4 RS4 i na razie jest 1,9
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale na sugestie wciąż czekam mówie bierz E60 , zawsze to większe wyzwanie do modów bo tu tak prosto nie jest a poważnie to ktoś w końcu musi obaić tą brykę bo na necie naprawde nic nie ma i wszyscy jeżdża tak jak z fabryki wychodzą bo tego czegos sie nie kupuje do jazdy tylko do zlomowania ))))
dziadek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale na sugestie wciąż czekam mówie bierz E60 , zawsze to większe wyzwanie do modów bo tu tak prosto nie jest a poważnie to ktoś w końcu musi obaić tą brykę bo na necie naprawde nic nie ma i wszyscy jeżdża tak jak z fabryki wychodzą bo tego czegos sie nie kupuje do jazdy tylko do zlomowania )))) rozumiem że miałeś i się nie spodobało
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000 najlepsza opcja moim zdaniem a Recaro zawsze do B7 możesz włożyć chyba że kupi moje B7 2x recaro mu nie potrzebne ale wtedy zaś automata musi wyrezać
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Też miałem taki problem już kilka razy jak nie EVO STI S4 RS4 i na razie jest 1,9 Fakt - lekkich podejść było już kilka i nadal jeżdżę tym samym autem. Bartek, ceny masz w pare minut z allegro a jak sam wiesz rozbieznosci sa bardzo duze, wiec nie mozan podac "ceny" za swapa Dziadku - BMW jakoś do mnie nie przemawia. Nie zrozum mnie źle - nic do tej marki nie mam ale... kocham Audi Nie wątpię, że wsiadając do dowolnego innego wypasu odczucia z jazdy mogłyby i prawdopodobnie byłyby lepsze - jednak przywiązuję się bardzo do swoich "gratów". Audi nie jest bez wad ale raczej na bank przy tej marce już zostanę Bartek, ceny masz w pare minut z allegro a jak sam wiesz rozbieznosci sa bardzo duze, wiec nie mozan podac "ceny" za swapa Racja - bądź co bądź, temat swapa już sobie podarowałem. w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000 najlepsza opcja moim zdaniem a Recaro zawsze do B7 możesz włożyć chyba że kupi moje B7 2x recaro mu nie potrzebne ale wtedy zaś automata musi wyrezać Kurwiszka Mirek wiesz, że myślałem o tym
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale na sugestie wciąż czekam mówie bierz E60 , zawsze to większe wyzwanie do modów bo tu tak prosto nie jest a poważnie to ktoś w końcu musi obaić tą brykę bo na necie naprawde nic nie ma i wszyscy jeżdża tak jak z fabryki wychodzą bo tego czegos sie nie kupuje do jazdy tylko do zlomowania )))) rozumiem że miałeś i się nie spodobało mielismy firmowego takiego jak pracowalem dla tego koncernu z zewnatrz moze byc ale w srodku sreniowiecze jak nie ma navi i duzo wypasu to wyglada jak cienki fiat no i plastki tez nie za specjalne no ale to kwestia gustu napalalem sie na ta nowa 5 ke ale mi przeszlo
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 w przeciwnym przypadku wyciągam Recaro i felgi - wtedy może iść za 40 000 najlepsza opcja moim zdaniem a Recaro zawsze do B7 możesz włożyć chyba że kupi moje B7 2x recaro mu nie potrzebne ale wtedy zaś automata musi wyrezać i co miałby kupić auto z tego samego rocznika...?? :decayed:
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 siemian Ty to zgryzliwy jestes wiesz
Wąski Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 siemian Ty to zgryzliwy jestes wiesz On taki nie jest
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 siemian Ty to zgryzliwy jestes wiesz On taki nie jest dobrze gada :decayed: Ja to jestem do rany przylóż
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Najlepsze byłoby... ...ale Avant dopiero w maju Oferta silnikowa kiepska - na uwagę zasługują tylko 3.0TDIQ Stronic lub smok 3.0TFSIQ Stronic... BTW - ciekawe za ile teraz Miron sprzedałby swoją, tak realnie...
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no do rany moze by ktos przylozyl od biedy ale jezdzic to sie musisz jeszcze nauczyc
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 BTW - ciekawe za ile teraz Miron sprzedałby swoją, tak realnie... którz to może wiedzieć Bartku Pamiętam jak sprzedawałem B6 ( benzyna, auto 6 letnie, 198 tyś km ) i poszło za 47 tyś zł gdzie najdroższe z tego rocznia na allegro kosztowało wtedy 42 tyś km z przebiegiem 80 tyś km i było wystawione przez salon audi
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Najlepsze byłoby... ...ale Avant dopiero w maju Oferta silnikowa kiepska - na uwagę zasługują tylko 3.0TDIQ Stronic lub smok 3.0TFSIQ Stronic... BTW - ciekawe za ile teraz Miron sprzedałby swoją, tak realnie... nie ma manuala i ja im za toz gory dziekuje niech sobie wsadza te s-tronki gdzie tylko chca ja wysiadam dla mnie tylko manual prosze kazdy kto kupi cieszy sie do 70kkm potem audi daj mu na gwarancji 1 skrzynie a potem martw sie czleku sam
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no do rany moze by ktos przylozyl od biedy ale jezdzic to sie musisz jeszcze nauczyc nie no racja. Długo trzeba się uczyć żeby 199 konną krową która waży 1700kg jechać 250km/h po równej drodze. Chyba przyjde na szkolenie do Ciebie.... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Miron ? 65-67k moim zdaniem kto wie ile naprawdę - można się przeliczyć czy zdziwić zarówno w jedną jak i druga strone
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no do rany moze by ktos przylozyl od biedy ale jezdzic to sie musisz jeszcze nauczyc nie no racja. Długo trzeba się uczyć żeby 199 konną krową która waży 1700kg jechać 250km/h po równej drodze. Chyba przyjde na szkolenie do Ciebie.... :polew: :polew: a zapraszam zapewne wiele sie nauczysz nawet jak taka krowa 250 jechac albo jak nie malowac auta co 2 tygodnie np
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Najlepsze byłoby... ...ale Avant dopiero w maju Oferta silnikowa kiepska - na uwagę zasługują tylko 3.0TDIQ Stronic lub smok 3.0TFSIQ Stronic... BTW - ciekawe za ile teraz Miron sprzedałby swoją, tak realnie... nie ma manuala i ja im za toz gory dziekuje niech sobie wsadza te s-tronki gdzie tylko chca ja wysiadam dla mnie tylko manual prosze kazdy kto kupi cieszy sie do 70kkm potem audi daj mu na gwarancji 1 skrzynie a potem martw sie czleku sam Daj spokój Brysio - wg. opinii większości userów mam najbardziej gównianą skrzynię jaką tylko wydało Audi (pod patronatem LuK-a). I tak jeżdżę 3 lata, nogi lekkiej nie mam i o dziwo... hokus-pokus... nic się nie dzieje. Czary z mleka? Podstawa to wiedzieć czym się jeździ, jak powinno się to użytkować i stosować do interwału serwisowego - to nie te konstrukcje co kiedyś jednak mimo tego ta wiedza wystarczy. Miron ? 65-67k moim zdaniem kto wie ile naprawdę - można się przeliczyć czy zdziwić zarówno w jedną jak i druga strone Fakt Mirku - ja się przeliczyłem Ale w Twojej tak mi się podoba ten solar
Rekomendowane odpowiedzi