adamooo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Z tego co piszecie to za swoje mógłbym wołać cirka 110k lekko ... i powiem szczerze, że jak ubezpieczałem w listopadzie to właśnie na taką kwotę, tylko załącznikiem do polisy była lista modów :decayed: A właśnie jak jest z tymi modami i polisą. Wartość auta wzrasta? Powołałeś rzeczoznawce? placisz sporo wiecej za ubezpieczone modyfikacje :gwizdanie: Który z ubezpieczycieli udostępnia taką opcję? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vilabvqbaoki a ten portal znasz bart tutaj duzo aut jest czasem wiecej niz na mobile i w dobrych cenach http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lis2igm3qdcw bialy tez jest http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lityfdn2nhc2 ten ma mega wypas choc bez fotek W grę wchodzą tylko dwa kolory - biały lub czarny... musisz iść do rzeczoznawcy z pzmotu żeby zrobił ponowną wycenę..kosztuauje to ok. 300zł ..może Ci nawet wypisać wartość auta na 100 tys i więcej.. a potem do ubezpieczalni
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki za rady chłopaki - bankowo zmieniam ubezpieczyciela...
Brysio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja obiecalem tutaj pdf z gazetki niemieckiej o wymianie DSG te blyskawice to sa nieplanowane wizyty w serwisie 1wszy odprysk w szybie naprawili 2 gi wymiana skrzyni dsg 3 ci kontrolka check siecila i nie znalezli przyczyny dlaczego wiec skasowali i mieli nadzieje ze sie nie pojawi typowe ) ten problem maja podobno wsztykie dsg grupy vw w dieslach okolo 45- 55kkm w benzynie 60 - 80kkm
jedrekx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja obiecalem tutaj pdf z gazetki niemieckiej o wymianie DSG te blyskawice to sa nieplanowane wizyty w serwisie 1wszy odprysk w szybie naprawili 2 gi wymiana skrzyni dsg 3 ci kontrolka check siecila i nie znalezli przyczyny dlaczego wiec skasowali i mieli nadzieje ze sie nie pojawi typowe ) ten problem maja podobno wsztykie dsg grupy vw w dieslach okolo 45- 55kkm w benzynie 60 - 80kkm raczej nie wszystkie, bo znajomego passat ma 150kkm i nie ma problemów z dsg... eot Bart-S nie zmieniaj auta
piotrcar Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 mam nowe caddy z dsg.po przejechaniu 20 tys padl jakis sterownik skrzyni,naszczescie zrobili to na gwarancji
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bart-S nie zmieniaj auta Aktualną decyzją Avant zostaje - rozglądam się za S4 B7 Cabrio (ale te ceny ). Z drugiej strony nic dziwnego - nowe Cabrio z dowolnym silnikiem jest droższe w zakupie od "zamkniętego" odpowiednika o 20 000 PLN mam nowe caddy z dsg.po przejechaniu 20 tys padl jakis sterownik skrzyni,naszczescie zrobili to na gwarancji Na 100% Twoja karoseria była tłoczona u mnie w firmie
Brysio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 to moze tez sterownik przetloczyli razem z blacha
piotrcar Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 a malowali tez u ciebie???przy klamce juz odprysla farba,a tak po za tym to caddy to jakas porazka.przy 10 tys popsul sie imobiliser i zeagy tak ze nie obylo sie bez pomocy drogowej,przy 20tys padl sterownik zobaczymy co bedzie dalej.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 17:51_________________________________________________a najlepsze jest to ze jest tylko rok gwarancji
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 a malowali tez u ciebie???przy klamce juz odprysla farba,a tak po za tym to caddy to jakas porazka.przy 10 tys popsul sie imobiliser i zeagy tak ze nie obylo sie bez pomocy drogowej,przy 20tys padl sterownik zobaczymy co bedzie dalej.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 17:51_________________________________________________a najlepsze jest to ze jest tylko rok gwarancji Hehe, nie Ja tylko dostarczam karoserię - Caddy skłądają i malują w VW Poznań.
David Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 moj kolega wzial nowa Skode Octavie z salonu 1.8 TFSI z DSG po paru miesiacach wymienial auto na inne mowi ze wiele bledow fabrycznych i cos sie dzialo z DSG ale nie wiem co dokladnie :gwizdanie: Bartek ile takie S4 Cabrio?
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bartek ile takie S4 Cabrio? Tyle samo co 3.0TDI w nadwoziu B7 (chociaż chyba nawet trochę więcej). 80-90tyś.
Remik-A4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Cabrio S4 to MEGA podkreta i odpowiednie rozwiazanie bo masz jeszcze do dyspozycji Avanta
David Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 to za taka kase wolabym a6 3.0 tdi nie myslales o tym? ja raczej a4 juz nie kupie bede chcial cos wiekszego
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przecież full wypas madafakerski avant zostaje, to po co mu drugie większe auto.
Remik-A4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 wlasnie... do tego tez nawiazalem
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dokładnie - komfortowe i mało palące auto z przeznaczeniem na dłuższe i dalsze wypady już jest. Myśląc pod tym kątem musiałbym pozbyć się Avanta a ustaliliśmy, że zostaje. Zatem pozostaje zaszaleć i kupić coś typowo pod siebie David dobrze myślisz - jeśli kiedyś miałbym zmienić Avanta to w grę wchodzi właśnie A6 Avant. Ilość miejsca w A4 to największy minus tego auta - w następnej furce z pewnością tej niedogodności chciałbym się pozbyć (już teraz jak jeździmy na mecze, muszę kombinować z ustawieniem foteli - fajnie, że jest memo bo jak miałbym za każdym razem ręcznie ustawiać stołek to ). W sumie dobrze wyszło - poczekamy kilka lat, zobaczymy co się będzie działo z S tronikami. Najnowszy model A6 jest piękny (szczególnie w Avancie) - warto o nim pomyśleć gdy pojawi się jego następca i ceny spadną
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 a jak dlugo masz swoje A4? Od maja 2008.
David Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 no to prawie 3 lata ja bym jeszcze z rok pojezdzil i kupowal a6 tym bardziej ze masz rodzine i jak sam mowisz troche ciasno czasami zdecydowanie odpada a4 b7 bo to b6 po lifcie a kosztuje strasznie duzo takie 3.0 tdi 2007
Chuck Norris Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Kupuj ese w cabrio, a czarnego zostaw dla rodzinki, sam chciałbym stanąć przed takim wyborem jak będę miał już własną rodzinę .Tak się czasami zastanawiam czy nie sprzedać mojego gnojowoza i kupić jakieś S4 B5 i coś pomodzić, za młody jeszcze jestem na dajsela - ale to tylko gdybanie .
Rekomendowane odpowiedzi