Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 Bartek a kiedy Ty wyjeżdżasz? W niedzielę...
Dev Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 masakra z jezykiem na Wegrzech :facepalm: ja dogadywałem sie tylko ze starszymi w jezyku rosyjskim który dzieki Bogu wbijali mi do głowy w podstawówce i w średniej szkole, zawsze cos zostaje w angielskim tez ciężko
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 w angielskim tez ciężko Też tak słyszałem
Stolkien Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Po niemiecku niezle gadaja. Bartek jak to na rok .? Jak to?
Fr0styyy. Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Po niemiecku ponoć nieźle nawijają.
Bieniek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Bylem i nie ma problemu w sklepach/knajpach dogadac sie po angielsku. Juz wiekszy problem z tym jest w mediolanie.
Arturoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 warto z kumplami imprezkę urządzić Jeszcze zdążymy - póki co jadę tylko na tydzień i wracam... Następny wyjazd już na rok czasu już wiem czemu Andrzej tak się spieszył z tymi modami ...............mam nadzieję ,że to nie te jego liczne wizyty przyśpieszyły Twoją decyzję :grin::grin::grin:
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 warto z kumplami imprezkę urządzić Jeszcze zdążymy - póki co jadę tylko na tydzień i wracam... Następny wyjazd już na rok czasu już wiem czemu Andrzej tak się spieszył z tymi modami ...............mam nadzieję ,że to nie te jego liczne wizyty przyśpieszyły Twoją decyzję :grin::grin::grin: Hehe nie, grzebanie z Andrzejem w aucie to sama przyjemność Spoko - internet w hotelu będę miał więc wieczorkami kontakt ze mną będzie. Auto ogarnięte ale nie obyło się bez znoka... Po wymianie sensora autopoziomu chciałem zrobić adaptację i... d*pa. W Basic Settings na kanale 001 i 002 mam error Trzeba wbić login? HELP! ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Miałem dziś jechać z Gośką do kina na "Zmierzch" i niestety wyjazd przepada Muszę skończyć Audikę i poskładać Passata żeby żonka miała czym jeździć przez tydzień (rozorałem przedział silnika - kończę montować instalację elektryczną dla ogrzewanej przedniej szyby).
P-U-M-A Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja tez po wymianie czujnika nadal mam błędy w 1 i 2:kwasny:
dziadek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Dobry pretekst żeby nie iść na ten film - w domu jeszcze z nudów z Żanetą oglądałem poprzednie wersje - jednym okiem na forum i miejscami przez sen ale w kinie nie wygodnie spać
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja tez po wymianie czujnika nadal mam błędy w 1 i 2:kwasny: I co jeździsz z błędem na DIS? Szlag by mnie trafił... Kolejna sprawa - czujniki kontroli ciśnienia. Korzystanie z tego zimą chyba mija się z celem - przez skoki temperatury system świruje i cały czas pokazuje flaka. Wykodowuję to w piz**
P-U-M-A Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 No śmigam z błędem kminiliśmy z Wrc co z tym zrobić ale doszliśmy do wniosku że to przez obniżenie jest.
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 No śmigam z błędem kminiliśmy z Wrc co z tym zrobić ale doszliśmy do wniosku że to przez obniżenie jest. To nieciekawie - tak myślałem aby do Grzesia zadzwonić i o to zapytać ale widzę, że nie mam po co. Nie wydaje mi się, że to od zawieszki bo u WRC tego błędu nie ma a u niego gleba stoi tak samo jak u mnie... Andrzejowi srb38vx dokładałem autopoziom w B7 - u niego też jest obniżone zawieszenie i tam równiez problemu z adaptacją nie było (Hammer to ustawiał kilka dni temu).
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 No śmigam z błędem kminiliśmy z Wrc co z tym zrobić ale doszliśmy do wniosku że to przez obniżenie jest. To nieciekawie - tak myślałem aby do Grzesia zadzwonić i o to zapytać ale widzę, że nie mam po co. Nie wydaje mi się, że to od zawieszki bo u WRC tego błędu nie ma a u niego gleba stoi tak samo jak u mnie... Bo on ma odpięty sterownik spróbuj lewą stronę trochę podnieść na lewarku i wtedy zrób adaptację.
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 Gdybym wiedział wcześniej to bym go nie wymieniał
P-U-M-A Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Bo masz ten błąd headligts coś tam? Ja miałem pierw błąd czujnika bo pisało że z lewej strony front. Wymieniłem i teraz mam ten błąd nie ustawionych świateł. A z adaptacją jest dokładnie jak mówisz error
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 Bo masz ten błąd headligts coś tam? Ja miałem pierw błąd czujnika bo pisało że z lewej strony front. Wymieniłem i teraz mam ten błąd nie ustawionych świateł. A z adaptacją jest dokładnie jak mówisz error Zaraz po wymianie dopóki nie ruszyłem Basic Settings nie było błędów - teraz mam "Headlights not adjusted"... Idę to rozkminić.
Rekomendowane odpowiedzi