spiidy Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dla mnie diody w srodku w samochodzie to wiejski tunning, ale to tylko moje zdanie to są białe diody które dają ładniejsze swiatło niż zwykła żarówka .. Xenon tez jest dla ciebie wiejskim tuningiem bo popularnijsze i tańsze są zwykłe zarówki w lampy ?
czaki22 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ciekawe czemu w nowych audi nie ma diod w aucie białe swiatło to wioska i tyle, ale to moja opinia i wcale sie nie musisz znia z godzac, i nie porównuj xenona do diodki w srodku
HiRide Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ciekawe czemu w nowych audi nie ma diod w aucie białe swiatło to wioska i tyle, ale to moja opinia i wcale sie nie musisz znia z godzac, i nie porównuj xenona do diodki w srodku Mylisz sie.W audi a6 c6 zastosowano diody do oswietlenia przestrzeni nog z tylu i z przodu.Sam mam w swojej a4 moduly led oswietlajace te miejsca i takze lampki led w drzwiach.Efekt jest rewelacyjny w porownaniu z zoltym swiatlem.Co do diod w podsufitce to sie zgadzam -wies tanczy i spiewa.A o dokladanych zenonach swiecacych w niebo juz lepiej nie wspominac
KENOiX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 ciekawe czemu w nowych audi nie ma diod w aucie białe swiatło to wioska i tyle, ale to moja opinia i wcale sie nie musisz znia z godzac, i nie porównuj xenona do diodki w srodku czaki22 o gustach się nie dyskutuje dla mnie np. standardowe żółte światło to totalna porażka... po prostu co kto lubi, diody w audi to nie jest wiocha imho pozdrawiam
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ufff gotowe - szacun dla osób które doczytają do końca. Sam mam z tym problem Powstawało w bólach ale nareszcie jest - rezanko PDC: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6b7/all_b6_upgrade_systemu_pdc_parktronic_czujniki_z_przodu_zdalne_zalaczanie-t111331.0.html;msg1311734 Wracając jeszcze do tematu ledów - wiadomo w dyskusję o gustach nie należy się zapuszczać zbyt daleko. Każdy z nas ma swoje preferencje Ja nie mam nic przeciwko oświetleniu koloru białego wewnątrz auta jak i na zewnątrz. Żółte IMO to siuśki i basta Żarówki LED montuję w miejscu oryginalnych - nie widzę tu żadnej wiochy, przecież nie robię z auta choinki. Wszystko jest na swoim miejscu - tyle że kolorek się troszkę zmienił HiRide - do Ciebie się przyczepię, ale to dlatego, że bardzo Cię lubię LEDy w drzwiach OK ale w podsuficie już nie? Przecież to jeden CH** - wszystko wchodzi w skład interior
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bartek ja pierdyle ... no masakra jakaś .... masz chłopie zapał :good: :good: mało już takich konsekwentnych ludzi :kox:
seba1-2 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bartek ja pierdyle ... no masakra jakaś .... masz chłopie zapał :good: :good: mało już takich konsekwentnych ludzi :kox: po prostu Bartek miażdży w każdym calu, pełen szacunek dla Ciebie za wykonanie wszystkiego na najwyższym poziomie nie chcesz sprzedać swoje kombi :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bartku śledze ten wątek od samego początku.. to ile pracy, wytrwałości i kasy włożyłeś w to auto przerasta mnie całego.. Wielki szacun! za kuuuppeeeeeee dobrej roboty stary
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dzięki chopy - ale bez mojego mechaniora daleko bym nie zajechał. Tyle co ten kolo ma cierpliwości do mnie... No dobra, dzień się kończy i teraz będę musiał pomyślec czym tu Was jutro zaskoczyć
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 wuju - tak naprawdę myślałem aby w końcu umyć auto
wuju Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 wuju - tak naprawdę myślałem aby w końcu umyć auto ja juz nawet nie pamiętam jak czysta moja a4 wyglada przymierzałeś 19-ki
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Przymierzam je codziennie jak wyprowadzam/wprowadzam auto do garażu Narazie wzrokowo, czekam na wiosnę
wuju Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 czekam na wiosnę juz sie jej doczekać nie mogę jak pozakładam wszystkie czarne graty i czarne alu
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 No i auta w końcu będziemy mieć czyste
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bartek, zalozylbys te kola tylko do zdjecia... bo znajac zycie, to Wojtek_A4 bedzie pierwszy ...i pamietaj o mojej zlodziejce, bo jak zlapie gume na slizgawce, to bede mial prze&ebane
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Heeeh, zobaczymy - może jak jakaś odwilż przyjdzie Michu w tym tygodniu przesyłka na bank do Ciebie wyjdzie
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bartek, zalozylbys te kola tylko do zdjecia... bo znajac zycie, to Wojtek_A4 bedzie pierwszy Mysle czy dzisiaj nie zalozyc do zdjecia Bartek dawaj dawaj te fele
HiRide Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ufff gotowe - szacun dla osób które doczytają do końca. Sam mam z tym problem Powstawało w bólach ale nareszcie jest - rezanko PDC: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6b7/all_b6_upgrade_systemu_pdc_parktronic_czujniki_z_przodu_zdalne_zalaczanie-t111331.0.html;msg1311734 Wracając jeszcze do tematu ledów - wiadomo w dyskusję o gustach nie należy się zapuszczać zbyt daleko. Każdy z nas ma swoje preferencje Ja nie mam nic przeciwko oświetleniu koloru białego wewnątrz auta jak i na zewnątrz. Żółte IMO to siuśki i basta Żarówki LED montuję w miejscu oryginalnych - nie widzę tu żadnej wiochy, przecież nie robię z auta choinki. Wszystko jest na swoim miejscu - tyle że kolorek się troszkę zmienił HiRide - do Ciebie się przyczepię, ale to dlatego, że bardzo Cię lubię LEDy w drzwiach OK ale w podsuficie już nie? Przecież to jeden CH** - wszystko wchodzi w skład interior mi sie poprostu nie podobaja biale ledy w podsufitce bo definitywnie widac ze to nie ori bo kolor nie ten.To tak samo jak ludzie chca miec audi i przylepiaja "biale" ledy z allegro do zderzaka.Podoba Ci sie to?Tak jak pisze-gdyby oswietlenie led w podsufitce byloby fabryczne,to by bylo niezla gratka bo zaloze sie ze wykonanie,efekt i wyglad byloby mega dobre a tak ? zarowka led w podsufitce rzuca sie w oczy i kazdy powie ze "cos tu bylo robione" Oczywiscie sa gusta i gusciki,kazdy robi jak mu sie podoba
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mariusz - nie no z paskami diodowymi w zderzakach, kratkach i grillach aut przeróżnej maści zgadzam się z Tobą w 100% - szczególnie gdy ma to postac choinkową (porównajcie sobie rezane instalacje z ori reflektorami, przecież to woła o pomstę do nieba). Stylistyka aut sprzed kilku lat po prostu totalnie nie współgra z tym elementem. No ale dyskutujemy o gustach a tu jak wiadomo wszystkim się nie dogodzi BTW - napisałeś, że LED w podsufitce to nie ori rozwiązanie, że rzuca się w oczy i od razu widać było coś robione. A nie sądzisz że odnosi się to także do footwell i entry które u Ciebie świecą w LED?
Rekomendowane odpowiedzi