spiidy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja sie z kolegą Bart-s zgadzam moim zdaniem jezeli jest to zrobione ładnie i dokładnie a nie na szybko zeby było to wnętrze oswietlone ledami jest bardzo ładne i to ze rzuca się w oczy i ktoś powie ze było coś robione to nie znaczy ze jest już gorzej.. ja mam u siebie wszystko poza oswietleniem rejestracji zamienione na led i mega pięknie to wygląda szczególnie w nocy gdy w aucie jest idealnie jasno i biało a nie żółto
HiRide Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mariusz - nie no z paskami diodowymi w zderzakach, kratkach i grillach aut przeróżnej maści zgadzam się z Tobą w 100% - szczególnie gdy ma to postac choinkową (porównajcie sobie rezane instalacje z ori reflektorami, przecież to woła o pomstę do nieba). Stylistyka aut sprzed kilku lat po prostu totalnie nie współgra z tym elementem. No ale dyskutujemy o gustach a tu jak wiadomo wszystkim się nie dogodzi BTW - napisałeś, że LED w podsufitce to nie ori rozwiązanie, że rzuca się w oczy i od razu widać było coś robione. A nie sądzisz że odnosi się to także do footwell i entry które u Ciebie świecą w LED? piszzesz po polsku wlasnie uwazam ze to sie nie odnosi do futłel i entry bo widac tylko kolor swiatla ale nie co jest jego zrodlem gdyby bylo widac te lampki pod fotelami a tymbardziej to co jest w srodku, w zyciu bym sie za to nie bral[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 00:30_________________________________________________ ja sie z kolegą Bart-s zgadzam moim zdaniem jezeli jest to zrobione ładnie i dokładnie a nie na szybko zeby było to wnętrze oswietlone ledami jest bardzo ładne i to ze rzuca się w oczy i ktoś powie ze było coś robione to nie znaczy ze jest już gorzej.. ja mam u siebie wszystko poza oswietleniem rejestracji zamienione na led i mega pięknie to wygląda szczególnie w nocy gdy w aucie jest idealnie jasno i biało a nie żółto ja mam wylaczone wszystkie swiatelka "biale" w podsufitce lubie kiedy wchodze do auta i zapala sie tylko oswietlenie przestrzeni nog i nic wiecej.Moze sie to wydawac dziwne ale nie lubie tej totalnej jasnosci kiedy otwiera sie auto. Ok juz nie smiecmy Bartkowi w temacie
David Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Bartek jak juz tak ostro idziesz to dziwie sie ze kiery od RS4 nie planujesz :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Bartek jak juz tak ostro idziesz to dziwie sie ze kiery od RS4 nie planujesz :gwizdanie: Bo tu Panie kolego wszystko ma być ori na TIP-TOP, a nie dokładki z innych paździerzy Bartek - nie przestajesz mnie zadziwiać + Twój mechanior to musi Cię dopiero kląć po nocach - wstawać i kłaść się do wyrka z obrazem jednej osoby i auta przed oczami, to masakra :laghing2:
HiRide Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Bartek jak juz tak ostro idziesz to dziwie sie ze kiery od RS4 nie planujesz :gwizdanie: Bo tu Panie kolego wszystko ma być ori na TIP-TOP, a nie dokładki z innych paździerzy Bartek - nie przestajesz mnie zadziwiać + Twój mechanior to musi Cię dopiero kląć po nocach - wstawać i kłaść się do wyrka z obrazem jednej osoby i auta przed oczami, to masakra :laghing2: to prawda ale mechanik spokojnie moze otworzyc warsztat zajmujacy sie przedewszystkim audi a4 i zrobi na tym swietny interes
KOval81 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Hehehe - jaki interes jak mu Bartek cały czas zabiera i innych mehanior nie obsługuje Jak wyreza całe A4, to facet na emeryturę pójdzie, albo go Bartek przygarnie do domu, bo gdzie on utraconych klientów odzyska :laghing2: EOT, bo nam się chłopak obrazi
Rosemeyer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no to zeby nie bylo tak slodko - szkoda ze nie zamontowales ory czujnikow od B6 (delikatnie sie roznia) masz teraz inne z przodu, inne z tylu to niby detal, ale wg mnie psuje caly efekt
Bart-S Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mariusze (KOval & HiRide) - nie śmiecicie mi w temacie Przecież sam sprowokowałem dalszą dyskusję Podsumowując - każdy z nas ma swoją wizję i tego się trzymajmy. Gdyby każdy modził auta tak samo wiało by totalną nudą i nie mielibyśmy o czym gadać No i oczywiście są chwile, że mechanior rzeczywiście ma mnie dość więc staram się odpowiednio dawkować mu kolejne porcje modów DAVID23 - kiera to cały czas temat otwarty, jednak jest jeszcze tyle do zrobienia, że zostawiam to na koniec. Bądź co bądź to co mam teraz to max. dla B6 - gdyby S-Line miał tę cholerną wielofunkcję to już dawno nowa kierownica siedziałaby w aucie. Rosemayer - oczywiście masz rację Ale tutaj decydowało fufu... kolega chromos dał mi dobrą cenę i nie pozostało nic innego jak brać towar. 4 czujniki + wiązka za 299zł (znajdź mi taką ofertę na allegro). Ale żeby nie było - od początku planuję podmienić sensory na seryjne, jak tylko uda się je dorwać w dobrej cenie. Okazja aby zdjąć zderzak jeszcze będzie bo mam zamiar wpakować tam sterownik Homelink-a i ksenony w przeciwmgielne... BTW - dorwałem dziś sterownik pamięci ustawień foteli i lusterek. Jak dojdzie zrobimy testy na zewnętrznych szkłach
Pawlo 2004 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Furka mega Chyba brakuje jeszcze podgrzewanej tylnej kanapy i byłoby wszystko co?? chyba ze jest a nie dojzałem
Bart-S Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dobrze widzisz - grzanego tyłka w kanapie brak. Jak nie będzie w zestawie od Recaro to się "dołoży"
PIXI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Bartek ... czy coś Ciebie zaskoczy i nie wyrezasz ????
Bart-S Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 No pewnie Szyberdach... Telematic... Hak... Quattro...
fantastic Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No pewnie Szyberdach... Telematic... Hak... Quattro... ciekawe jaki będzie ostatni mod po którym stwierdzisz - o ku...wa nie ma co wyrezać
spiidy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 kto wie moze jak avant sie znudzi to sedan z tego wyjdzie
David Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No pewnie Szyberdach... Telematic... Hak... Quattro... ciekawe jaki będzie ostatni mod po którym stwierdzisz - o ku...wa nie ma co wyrezać swap na 3.0 Tdi + quattro :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No pewnie Szyberdach... Telematic... Hak... Quattro... ciekawe jaki będzie ostatni mod po którym stwierdzisz - o ku...wa nie ma co wyrezać swap na 3.0 Tdi + quattro :gwizdanie: a może 4.2 TDI... którego w a4 w ogole nie było :tongue4: :polew:to juz bedzie ciezka sprawa :naughty:
spiidy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No pewnie Szyberdach... Telematic... Hak... Quattro... ciekawe jaki będzie ostatni mod po którym stwierdzisz - o ku...wa nie ma co wyrezać swap na 3.0 Tdi + quattro :gwizdanie: a może 4.2 TDI... którego w a4 w ogole nie było :tongue4: :polew:to juz bedzie ciezka sprawa :naughty: jak nie było to odpada;p ma być ładna czysta dobrze wyposażona seria bez dodatków z innych z tego co widzę śledząc wątek ;D
Rekomendowane odpowiedzi