Flyer Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 -50 na przod to moim zdaniem przesada (w stosunku do -30 z tylu). IMO Twoje auto wuju stoi wyraznie nizej z przodu... a to wyglada dziwnie dosyc.
Bart-S Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Znalazłem wątek oniaka ale... kuźwa połowa zdjęc mu nie bangla i nie ma fotki która wyraźnie pokazuje jego setup
wuju Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 -50 na przod to moim zdaniem przesada (w stosunku do -30 z tylu). IMO Twoje auto wuju stoi wyraznie nizej z przodu... a to wyglada dziwnie dosyc. ale koła siedzą idealnie w nadkolach i mi się to dużo bardziej podoba niż P+T taka sama gleba uklepało się to wszystko trochę wiec będzie nieco inaczej sam jestem ciekaw, bo na 15 ładnie leży [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 18:44_________________________________________________pyknięta wczoraj przed oddaniem fury trochę z górki ale widać jak ładnie leży
arki Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 -50 na przod to moim zdaniem przesada (w stosunku do -30 z tylu). IMO Twoje auto wuju stoi wyraznie nizej z przodu... a to wyglada dziwnie dosyc. Wuju moim zdaniem przód troszkę za nisko U mnie wygląda to tak: Bartek musisz podjąć dobrą decyzję, ale znając Ciebie zrobisz to perfekcyjnie. BTW piękne felgi , też nad nimi myślałem ale ze względu na wydanie autka zostaje przy DTMach
kristof2009 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 wie ktos czy wojtek a4 wrzucił juz zawias AP do siebie, bo nie moge natrafic na jego foty, ktos wie kiedy fotorelacja i jak sie mu smiga??? Bartek u mnie na springach EIBACH -30mm i zawieszce 1BA,fela 15'' opona 205x60, mierzac od podłoza (najlepiej betonowego ) do nadkola jest przód 65 tył 65cmm. Natomiast w piatek jak juz wrzuce gwincior AP +18'' to zdam relacje foto oraz pomiar i jak sie to sprawuje. Co do furki to Bartek fele fajne ale faktycznie zglebic musisz wg mnie zeby to wyglaldało normlanie POZDROO!!!
variocustoms Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Ze sportowo-tuningowego punktu widzenia lekki "klin" jest mile widziany, przód lekko niżej niż tył, moim zdnaniem to co ja miałem w ostatecznym set-up'ie to wizualnie the best [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:40_________________________________________________
Bart-S Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Bartek musisz podjąć dobrą decyzję, ale znając Ciebie zrobisz to perfekcyjnie. BTW piękne felgi , też nad nimi myślałem ale ze względu na wydanie autka zostaje przy DTMach Arek - słuszne podejście. DTM-a też bym nie ruszył wie ktos czy wojtek a4 wrzucił juz zawias AP do siebie, bo nie moge natrafic na jego foty, ktos wie kiedy fotorelacja i jak sie mu smiga??? Bartek u mnie na springach EIBACH -30mm i zawieszce 1BA,fela 15'' opona 205x60, mierzac od podłoza (najlepiej betonowego ) do nadkola jest przód 65 tył 65cmm. Natomiast w piatek jak juz wrzuce gwincior AP +18'' to zdam relacje foto oraz pomiar i jak sie to sprawuje. Co do furki to Bartek fele fajne ale faktycznie zglebic musisz wg mnie zeby to wyglaldało normlanie POZDROO!!! Aaaa czyli u Ciebie siedzi BA a nie BE - to wszystko tłumaczy... Jutro zmierzę swój prześwit. Ze sportowo-tuningowego punktu widzenia lekki "klin" jest mile widziany, przód lekko niżej niż tył, moim zdnaniem to co ja miałem w ostatecznym set-up'ie to wizualnie the best Bartek - jednak zostanę przy opcji gdzie przód i tył stoi tak samo. Jestem fanem symetrii
KOval81 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Barcik - zakładaj sprężynki -35 mm i będzie na pewno bardzo dobrze. -30 mm w wielu przypadkach daje efekt jak na naszych 1BE, czyli przód koza, tył dobrze. Zobacz sobie na zdjęcia adamooo - on ma 1BE i springi Weitec'a -35mm właśnie i jak dla mnie siedzi bardzo ładnie. Nie musisz kombinować jak ja, bo masz dobre amorki. Ja będę szukał czegoś kompletnego, albo 1BE i inne sprężyny - zobaczy się
Bart-S Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Dla osób które czekają na listę części i schematy dot. systemu Homelink: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6b7/all_b6b7_system_homelink_nadajnik_otwierania_bramygarazu-t124659.0.html;msg1491042 Dziś doszły Ulterki W ciągu 2-tygodni pojawią się na aucie...
Madas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a czy zareklamowałeś poprzednie końcówki ?
Bart-S Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 a czy zareklamowałeś poprzednie końcówki ? Najpierw muszę je zdjąć Paragon będzie od wentylka, nie wiem tylko czy wchodzi w grę oddanie spawanych...
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 np [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 13:46_________________________________________________No i się wpiedzieliłem... Boczki z roletami, które kupiłem są od sedana Nie sprawdziłem tego wcześniej i teraz mam za karę (w ETCE jak byk jest podział sedan/avant). Na szczęście szybko znalazłem tapicerkę z rolo od avanta - będę miał do sprzedania komplet dla sedana pod korbki (kompletna tapicerka od S-Line, z pakietem oświetlenie). Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam A tak skończyła się próba zamotnowania rolo od sedana w avancie... Z kompresorem też pipka - śruba się zapiekła i nie daliśmy rady jej odkręcić. Teraz to już chyba nikt tego nie ruszy bo z hexa zrobił się stożek... Nie wiem czy nie skończy się to zakupem nowej sprężarki ;( Generalnie całe dzisiejsze rezanie do d*py No nic, uczymy sie na błędach...
Madas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 kurcze no to mega pech .... szkoda ale dasz radę ... ciekawe jaką miałeś minę po zamontowaniu ...
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 To było po kompresorze więc wkurw na maxa Jak znajdzie się klient na tapicerkę z rolo pod korbki to poprawi mi się humor...
GRazny Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 nie no Bartek... z kompresorem walcz bo sporo ludzi czeka (co najmniej dwóch)... PS: co do naszych PW to zapomnij o nich bo ten numer kompresora co Ci podałem był nieprawidłowy... tym bardziej czekam na opis bo pewnie będzie to samo co u Ciebie
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 Jest jeszcze opcja, że mój plastikarz przewali rolety do boczków pod elektryczne szyby... Co dalej z kompresorem będę wiedział w poniedziałek.
wuju Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 (to ona jest źródłem furkotów i hałasów podczas pracy subwoofera). pierdzi są tam gumowe klapki wystarczy je wyjąć i jest dobrze zakleiłem je dziś przy okazji modzenia :gwizdanie: sub dużo lepiej dudni
truckmaniac Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 (to ona jest źródłem furkotów i hałasów podczas pracy subwoofera). pierdzi są tam gumowe klapki wystarczy je wyjąć i jest dobrze zakleiłem je dziś przy okazji modzenia :gwizdanie: sub dużo lepiej dudni Ciekawe tylko, jak długo. Skoro tak to konstruktor zrobił to... ble, ble, ble.Sub jednak skądś powietrze musi zasysać
Rekomendowane odpowiedzi