Wojtek_A4 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Allegro i ebay - wszystko tylko z sensorem deszczu No wlasnie takie z sensorem deszczu czarne kupilem za 230zl na allegro. Mysle, ze cena OK. Ps. Jak zwykle wielki uklon za mody...
Młody_drog Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 tzn za z sensorem deszczu, świateł i foto??
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Bart-s sprawdź u tego sprzedawcy, od niego miałem HIDy w Lexusie i było bardzo OK a teraz do Forda u niego kupię http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2056422
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Bartek jak zawsze z modami zapiety na ostatni guzik zestawik xenon 6000 K musisz ty zdecydowac
Rosemeyer Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 hmmm - tak sie zastanawiam czy tego to aby przypadkiem nie powinno sie leczyc
Bart-S Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 No wlasnie takie z sensorem deszczu czarne kupilem za 230zl na allegro. Mysle, ze cena OK. Właśnie z czujnikiem deszczu od B7 jest od groma. A modelu dla B6 brak - co jakiś czas przewinęło się ale jasne. Bart-s sprawdź u tego sprzedawcy, od niego miałem HIDy w Lexusie i było bardzo OK a teraz do Forda u niego kupię http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2056422 Bartek - cena dobra ale sugeruje, że to chinol jakiś :gwizdanie: hmmm - tak sie zastanawiam czy tego to aby przypadkiem nie powinno sie leczyc Nie da rady Addicted 2 Nic lecę spać - jutro rano robótka przy kompach a potem lecę do Pozka wymienić kompresor i zrobić przegląd + czyszczenie układu klimatyzacji
variocustoms Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Bart-S może i made in China, cena dobra i wykonanie też, nie licz na to że, inne są made in USA albo DE
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 No widzisz własnie na to liczę. Xenonowe.pl chwalą się tym, że ich zestaw jest made in Japan. LUX.PRO niby też składane w niemcowni... Przynajmniej tak twierdzą dystrybutorzy.
truckmaniac Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 No widzisz własnie na to liczę. Xenonowe.pl chwalą się tym, że ich zestaw jest made in Japan. LUX.PRO niby też składane w niemcowni... Przynajmniej tak twierdzą dystrybutorzy. Bartek. W Chinach też im czasem coś wychodzi W Stralisie mam HIDy już 1,5 roku, a to będzie jakieś 200 tys. km i ciągle świecą
Bart-S Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Dobra. Przyjrzałem się aukcjom tego użytkownika - zestaw HID pod H11 ma dostępny tylko w wersji SLIM. Fajnie, że przetwornica jest mniejsza (będzie łatwiej zamontować) ale nie wiem jak miniaturyzacja wpływa jej trwałość. Poza tym ten zestaw to już koszt 229zł. Może jednak lepiej dopłacić te 20zł do LUX.PRO?
Ukasz699 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Dobra. Przyjrzałem się aukcjom tego użytkownika - zestaw HID pod H11 ma dostępny tylko w wersji SLIM. Fajnie, że przetwornica jest mniejsza (będzie łatwiej zamontować) ale nie wiem jak miniaturyzacja wpływa jej trwałość. Poza tym ten zestaw to już koszt 229zł. Może jednak lepiej dopłacić te 20zł do LUX.PRO? Kurcze też bym dorezał Bartek dużo Ci zostało modów do sprzedania ?? [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 12:29_________________________________________________Chcesz to się wymienimy będziesz mógł dłużej pojeździć haha bo i do modzenia troszkę..
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Bartek juz pewnie pod krawatem jest ( weselisko ) ale na forum zagladnal
Piechol Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Bartek juz pewnie pod krawatem jest ( weselisko ) ale na forum zagladnal są rzeczy ważne i ważniejsze
Bart-S Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Jeszcze jestem - ślub jest o 17 Kompresor wymieniony, układ wyczyszczony ozonem - jest gitara. Pojawił się jeden boniek - chociaż nie wiem czy to usterka czy tak ma być (wg wątków znalezionych na forum niby tak jest poprawnie ale...). Teraz przy teście zapłonu pokazuje się kontrolka silnika, która gaśnie dopiero po uruchomieniu silnika. Wcześniej tego nie było. Dzwoniłem do Kovala, wuja, czakiego... Przypadki są różne jednym się zapala innym nie - nie wiem od czego to zależy. W module ENGINE brak jakichkolwiek błędów... Jakieś sugestie z Waszej strony?[br]Dopisany: 08 Maj 2010, 12:59_________________________________________________Dzwoniłem do ASO i ponoć prawidłowe jest załączenie się kontrolki przy zapłonie i jej zgaśnięcie po włączeniu silnika. Tylko co z kolegami, którym kontrolka ta się nie pokazuje?
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 u mnie kontrolka od silnika wogole sie nie zapala
Młody Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 u mnie kontrolka od silnika wogole sie nie zapala Bo Ty nie masz silnika tylko dwóch :black: A tak serio i bez OT u mnie po przekręceniu pali się gaśnie dopiero jak zapalę silnik
KERCZI Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Hej. Normalne jest ze po wlaczeniu zaplonu pali sie CHECK ENGINE. A koledzy ktorzy nie maja tej kontorlki maja cos zjebawszy
HiRide Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 u mnie tez sie swieci kontrolka moturka i potem gasnie a tym ktorym nie swieci w ogole to pewnie jej nie maja bo sprzedajacy ja wyjal ( nie chciala zgasnac)
wuju Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 u mnie tez sie swieci kontrolka moturka i potem gasnie a tym ktorym nie swieci w ogole to pewnie jej nie maja bo sprzedajacy ja wyjal ( nie chciala zgasnac) to by błędy na vagu wywalało :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 U mnie jakoś też nie ma, a jak zrobisz test kontrolek to się zapala?
Rekomendowane odpowiedzi