Brysio Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Brysiek nie jest źle - jeżdżę wolniej Teraz po założeniu dedykowanych sprężyn nie jest już tak twardo - jeździ się jak na komplecie 1BE. Napisz mi jeszcze czy kasa dotarła (zapomniałem wcześniej zapytać...) Jeśli lewy tył nie ułoży się w ciągu miesiąca - będziemy grzebać. W weekend chciałbym założyć w końcu RECARO - mam nadzieję, że wyrobię z czasem Dzisiejsza fotka: szczerze mowiac dopiero teraz sprawdzilem ) balem sie po urlopie na konto zagladac ) ale wsztyko jak sie nalezy jak to sie mowi podziekowal ) jak bys cos jeszcze potrzebowal dawaj znac zalatimy ) ja mam nadzieje ze nie zapomniales do mierzena wyciagnac tych 2 workow cementu z remontu domku )) a tak na serio nie boisz sie ze za nisko siedzi i bedzie ocierac ?? ja po ostatnich smiganiach po polsce bede musial rydzykowi antene wybudowac nowa zebym rozgrzeszenie dostal
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Brysiek nie jest źle - jeżdżę wolniej Teraz po założeniu dedykowanych sprężyn nie jest już tak twardo - jeździ się jak na komplecie 1BE. Napisz mi jeszcze czy kasa dotarła (zapomniałem wcześniej zapytać...) Jeśli lewy tył nie ułoży się w ciągu miesiąca - będziemy grzebać. W weekend chciałbym założyć w końcu RECARO - mam nadzieję, że wyrobię z czasem Dzisiejsza fotka: Recaro i bedzie pieknie w srodku
Bart-S Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 100-tna strona pyknęła Cieszę się, że Wam się podoba - jeszcze gdyby doprowadzić ten lewy tył do ładu, będzie super a tak na serio nie boisz sie ze za nisko siedzi i bedzie ocierac ?? Po przejściu na nowe H&R jest odczuwalnie bardziej miękko niż na springach od Q. Tak jak wcześniej przód (Neuspeed) potrafił przytrzeć tak teraz mam spokój. Oczywiście z racji wysokości zawieszenia podjeżdżanie pod jakiekolwiek krawężniki odpada - reszta ujdzie
Banan Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 na następnym spocie będę musiał się dokładnie przyjrzeć bo autko i zmiany jakie zrobiłeś robią wrażenie
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bartek, a jest jakis gwint H&R lub zestaw springi + amory w rozsadnej cenie [do B6] ?
Bart-S Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No właśnie jest problem z Avantem Fly... Z tym pytaniem uderz do Vario (jest w temacie o wiele poważniej niż ja) - pewnie poleci Ci TEIN-a ale tu znowu zonk, brak zestawów dla karavanów ...jutro spróbuję poszukać czegoś sensownego. Teraz lecę na miasto rozwieszać plakaty
Chuck Norris Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Teraz lecę na miasto rozwieszać plakaty :naughty Dorabiasz czy co?
Bart-S Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Teraz lecę na miasto rozwieszać plakaty :naughty Dorabiasz czy co? Kilka lat temu zrezygnowałem z profesji DJ-a na rzecz aktualnych zajęć. W piątek 20 sierpnia mam comeback na jedną noc - zamknięta impreza dla znajomych, powrót do klimatów disco/dance z lat 90
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bart-S wrażenie ogólne, że bardziej miękko jest subiektywne, ot przód dobrze pracuje z tyłem i trakcja powinna być o niebo lepsza szczególnie przy nagłych manewrach, przy spokojnej jeździe ma się wrażenie dużego komfortu, spróbuj lekkiego testu łosia i zobaczysz zalety H&R, auto siedzi podobnie do mojej ex B7 Fly daj na pw coś Ci znajdę ciekawego, jest kilka zestawów do avanta BTW jak chcesz mieć krawężniki w poważaniu kup auto takie jakie ja teraz mam, opony wyższe od krawężników
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Teraz lecę na miasto rozwieszać plakaty :naughty Dorabiasz czy co? Kilka lat temu zrezygnowałem z profesji DJ-a na rzecz aktualnych zajęć. W piątek 20 sierpnia mam comeback na jedną noc - zamknięta impreza dla znajomych, powrót do klimatów disco/dance z lat 90 zawsze mnie ciekawilo twoje DJ-owanie cos tam kiedys moze slyszales albo grales moich CHEMIKOW Jestem ich fanem ponad 15 lat :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 zawsze mnie ciekawilo twoje DJ-owanie cos tam kiedys moze slyszales albo grales moich CHEMIKOW Jestem ich fanem ponad 15 lat :gwizdanie: Hey Boy, Hey Girl się grało kiedyś
letallec Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Teraz lecę na miasto rozwieszać plakaty :naughty Dorabiasz czy co? Kilka lat temu zrezygnowałem z profesji DJ-a na rzecz aktualnych zajęć. W piątek 20 sierpnia mam comeback na jedną noc - zamknięta impreza dla znajomych, powrót do klimatów disco/dance z lat 90 Zamknieta impreza i rozwieszasz plakaty Pokaz Recaro
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 stary numer .... ale jak dla mnie ich the best pierwsze sample powstawaly w 1997 ROKU
Bart-S Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 stary numer .... ale jak dla mnie ich the best pierwsze sample powstawaly w 1997 ROKU Ehh to był kawałek Zamknieta impreza i rozwieszasz plakaty Pokaz Recaro Nie do wszystkich starych znajomych mam kontakt – plakat to dobry sposób aby się przypomnieć
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Recaro w srodku,zmiana kiery i nie mam pytan...
SKIBA29 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Recaro w srodku,zmiana kiery i nie mam pytan... :th: :th: :th:
Rekomendowane odpowiedzi