Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te fotele to unikaty - mają wypierdziane logo A4K :decayed:

:polew: jedyne w klubie :good:

Im szybciej je sprzedam - tym szybciej znów zacznę modzić :)

:wink4: caly Bartek jeszcze pewnie pare modow w tym roku to zrobienia .....jeszcze :gwizdanie: :naughty:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spasowac mozesz... tam przytniesz, tu podklepiesz.

Opublikowano

Spasuja takie do b5? :mysli:

pomysl sam :cool1: troszke szycia spawania pare przerobek i bedzie jedyny komplet :>

Opublikowano

chinczycy maja juz adaptery z b6/b7 do b5 :))) wsztyko podpasi nawet lampy :))

Opublikowano

Jeśli chodzi o cenę - sugerujcie ile mam wołać... Wstępnie chciałem 2,5tyś (fotele, kanapa, tapicerka drzwi).

Opublikowano

W razie W byłbym chętny Bartku, ale niestety będę wiedział więcej gdzieś w październiku, także jakbyś jeszcze nie zgonił, to...

Opublikowano

Jasne Arty :good:

Opublikowano

Bart..tak przeglądam Twój wątek i chyba wystąpię z wnioskiem do Zarządu by nadał Ci tytuł Rezacza Nad Rezaczami.

Myślę, że wniosek przejdzie i dostaniesz wielki tatułaż na plecach z logiem A4-klubu.

Naprawdę wielki szacun za wiedzę i zaangażowanie w projekt.

Opublikowano

dawaj w dziale sprzedam stare fotele 1999 PLN :wink4:

Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać ..... co by nie napisać.

Autko petarda.... lista modów zabiła mnie gdzieś pośrodku.... teraz to już dewiacja... może to gdzieś leczą :kox: ?????

Genialne !!!!

A tak przy okazji: wiesz może (na pewno) które silniczki szyb obsługują składnie lusterek ( "B" na pewno nie) F, H ???

Opublikowano

A tak przy okazji: wiesz może (na pewno) które silniczki szyb obsługują składnie lusterek ( "B" na pewno nie) F, H ???

:wink4::decayed:

8E1 959 801 / 802

8E1 959 801E / 802E

8E1 959 801F / 802F

8E1 959 801G / 802G

Bart no to pytanie za 100 pkt. co mi się stało:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=155650.0

Nie no a tak na poważnie. Spytam jak mały rezacz pyta rezacza guru... nie wiesz co to może być??

Siemian sorki, nie miałem czasu - dziś albo jutro się tym zajmę...

Bart..tak przeglądam Twój wątek i chyba wystąpię z wnioskiem do Zarządu by nadał Ci tytuł Rezacza Nad Rezaczami.

Myślę, że wniosek przejdzie i dostaniesz wielki tatułaż na plecach z logiem A4-klubu.

Naprawdę wielki szacun za wiedzę i zaangażowanie w projekt.

Dziękować :decayed:

dawaj w dziale sprzedam stare fotele 1999 PLN :wink4:

Grzesiu - sugerujesz, że mam je oddać za 2k?

Opublikowano

Dzięki Bart ale na szczęscie już sobie poradziłem. Przyczyna okazała się śmieszna... spalony bezpiecznik od zegarów :)

Opublikowano

No i dobrze. Przynajmniej się nie namęczyłeś - BTW, najprostrze rozwiązania jak zwykle są najlepsze :wink4::good:

Opublikowano

Bartku tak patrze na aukcje i dosc sporo jest foteli z B7 S LINE w cenach od 2000-2500 pln .

Plusem twoim jest ze masz alcantare w B6 ( ale tak jest jedni wola cala skore drudzy z dodatkiem alcantary lub tkaniny speed ) .

Takie jest tylko moje zdanie co do ceny :) a modul pamieci sprzedaj osobno :wink4:

Opublikowano

Witam, gratuluję zaangażowania i pięknego efektu :good:

Dotarło moje pytanko?

Bartek ma takich zapytan kilkanascie na dzien ( nawet z zagranicy sa :decayed: ) musisz byc wyrozumialy i cierpliwie czekac :wink4:

Opublikowano

Bartek a powiedz mi z czystej ciekawości, podliczałeś kiedyś ile wydałeś na mody? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...