boseron Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 na forum jest to opisane i nawet numery podane tych przyciskow alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.bary Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Fajna, fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ładna sztuka, jak sie jeździ na rs6tkach bo własnie takowe zakupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ładna sztuka, jak sie jeździ na rs6tkach bo własnie takowe zakupiłem Jeździ się dobrze, jak do tej pory najmocniejsze felgi jakie miałem ---------- Post dopisany 17-03-2013 at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany 13-03-2013 at 17:36 ---------- Panowie prośbę mam do kogoś kto ma antenę dachową GPS. Jakby wybierał się do samochodu po coś to mógłby zmierzyć odległość od końca dachu (nie lotki) do tylnej części anteny? Nie wiem czy od spodu Audi ma zaznaczony ten punkt a nie chcę się zdziwić jak zdejmę podsufitkę a wymiana już niebawem ---------- Post dopisany 02-04-2013 at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2013 at 09:05 ---------- Święta, święta i po świętach, a że znalazło się chwilę czasu w piątek to postanowiłem co nie co podłubać przy aucie I oto efekt: I jako że wymieniałem podsufitkę a nie miałem anteny do GPS to postanowiłem ją dołożyć Zostało tylko podłączyć do radia bo zapomniałem wyjmaków Ale za to zabiorę się bliżej weekendu Chwilę mi nad tym zeszło bo jak na złość zaczął sypać dość obfity śnieg i musiałem się schować do ciasnego garażu w którym pole manewru nie było za duże, ale jakoś dałem radę Do wymiany pójdą jeszcze boczki w alcantarze i lusterko, ale to przy okazji zmiany szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No grubo, i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Od razu inaczej w środku. Wymiana szyby z ubezpieczalni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Od razu inaczej w środku. Wymiana szyby z ubezpieczalni? Właśnie się zastanawiam tylko muszę się co nieco dowiedzieć jak to dobrze zrobić żeby mi nie wsadzili takiej samej jak mam teraz. ---------- Post dopisany 06-04-2013 at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2013 at 19:28 ---------- Antena podłączona, od razu 6 odebranych satelit w miejscu, myślę że jak ruszę gdzies autem to złapie więcej. Stara antena która miała być na liczniku spadła (a ja myślałem że popsuta) dlatego najwięcej udało jej się odebrać jednego satelitę i nie działała tak jak miała działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sufit malina, muszę w końcu się przybrać i do siebie kupić jakiś ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na allegro jest tego trochę Nie powiem samemu jeszcze w ciasnym garażu ciężko wymienić, ale efekt po pracy wynagradza wszystkie boleści związane z montażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorygrzes Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 fajna sztuka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dzięki gregorygrzes Jak kupiłem moje obecne stołki skóra/alcantara to niestety boczki w komplecie były ale z korbami tył. Nie tak dawno trafiły się 4xelektryka + pakiet światło (dzięki akjam ) Wczoraj w PL znów chwila czasu, więc od razu do garażu i zmiana boczków Wpadły też letnie kapcie i mimo że auto nie za czyste coś tam uwieczniłem na fotkach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 do kalendarza na kwiecień poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Liście w paincie na drzewa tylko dokleję Nie no tak serio mogę wysłać, nic mnie to nie kosztuje Tylko które? Pomoże ktoś wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 jak dla mnie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zamaże rejestrację i wyślę w większej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 rejestracji nie musisz zakrywać jak nie chcesz bo przy obrabianiu zostaną zasłonięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie coś ostatnio wydaję mi się, że bardziej trzęsie autem na postoju. Czego to może być przyczyną? Mechanikiem nie jestem więc trudno mi samemu to zdiagnozować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 wtryski lub dwumas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Podpięcie pod komputer wyjaśni sprawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi