H4mm3R Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Jaki? Może by się kiedyś w przyszłości przydało żeby odświeżyć alkantarkę? Wodny 2000-1000, można fajnie brud wyskrobać ale nie wolno przesadzać.
dudas307 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 I tak, żarówki w halogenach wymienione (dzięki dudas307 za wąską rękę ) Da się bez zdejmowania zderzaka? Da się!
shakal Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 I tak, żarówki w halogenach wymienione (dzięki dudas307 za wąską rękę ) Da się bez zdejmowania zderzaka? Da się! Bez zdejmowania niczego no może zaślepka od strony pasażera Wodny 2000-1000, można fajnie brud wyskrobać ale nie wolno przesadzać. To chyba lepiej maszynką do golenia bo szkód raczej nie zrobisz
czaki22 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 nieowem co wy w tym motulu widzicie ale juz ktoras osoba ma znim problem, lac mobila
H4mm3R Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 nieowem co wy w tym motulu widzicie ale juz ktoras osoba ma znim problem, lac mobila ja też nie, ale to samo mówią o mobilu
shakal Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Jak teraz na Castrolu będzie po staremu to zostaje przy nim, nie będę juz kombinował ---------- Post dopisany 28-11-2013 at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany 19-11-2013 at 17:52 ---------- Wie ktoś może jaki kod lakieru mają ori dekory piano? Mam prawie cały komplet (bez tylnej popielniczki i ramki skrzyni) dekorów które miałem oklejać, później miały iść w jakiś kolor czerwonego wina, ale na koniec chyba będą PIANO
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Etka 7Z9 - czarny głęboki. To jest kod koloru a nie lakieru, bo przecież listwy nie są lakierowane
dudas307 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ano racja. Jeśli ma być malowane w efekt piano to zobaczcie to --> DIYaudio.pl - Lakierowanie kolumn zamiast forniru dać lakier czarny jak smoła, a na to poliuretanowy wysoki połysk, nie wiem czy tak się da, ale byłoby git.
shakal Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Ano racja.Jeśli ma być malowane w efekt piano to zobaczcie to --> DIYaudio.pl - Lakierowanie kolumn zamiast forniru dać lakier czarny jak smoła, a na to poliuretanowy wysoki połysk, nie wiem czy tak się da, ale byłoby git. Pewnie taniej by mnie ori dekory wyniosły Jak będę w PL to podjadę do lakiernika i zapytam jak to zrobić najlepiej i ile mnie to dokładnie wyniesie, no i ewentualnie szukać reszty dekorów do kompletu. Może ktoś ma na zbyciu tylną popielniczkę i ramkę skrzyni SOUL - bo takie będą chyba najlepsze.
MAT1000 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Tylnej szukaj w amelinium, bo ma strukturę gładką, soul jest "chropowata" jak tunel.
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Tylnej szukaj w amelinium, bo ma strukturę gładką, soul jest "chropowata" jak tunel. szpachla szpachla szpachla i będzie równio
shakal Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Pomyliłem coś chodziło mi o te dekory z B6 takie jakby wypłowiałe czarne Muszę gdzieś dorwać resztę, nawet mocno porysowane mogą być
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pomyliłem coś chodziło mi o te dekory z B6 takie jakby wypłowiałe czarne Muszę gdzieś dorwać resztę, nawet mocno porysowane mogą być Ale w tym zestawie nie było ramki ani popielniczek
shakal Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Pomyliłem coś chodziło mi o te dekory z B6 takie jakby wypłowiałe czarne Muszę gdzieś dorwać resztę, nawet mocno porysowane mogą być Ale w tym zestawie nie było ramki ani popielniczek To trzeba będzie szukać srebrnych
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pomyliłem coś chodziło mi o te dekory z B6 takie jakby wypłowiałe czarne Muszę gdzieś dorwać resztę, nawet mocno porysowane mogą być Ale w tym zestawie nie było ramki ani popielniczek To trzeba będzie szukać srebrnych Albo jakiś mahoń
shakal Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Pomyliłem coś chodziło mi o te dekory z B6 takie jakby wypłowiałe czarne Muszę gdzieś dorwać resztę, nawet mocno porysowane mogą być Ale w tym zestawie nie było ramki ani popielniczek To trzeba będzie szukać srebrnych Albo jakiś mahoń Drzewo też się zamaluje a czy mahoń czy wierzba, bez różnicy
bigos_s Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Ano racja.Jeśli ma być malowane w efekt piano to zobaczcie to --> DIYaudio.pl - Lakierowanie kolumn zamiast forniru dać lakier czarny jak smoła, a na to poliuretanowy wysoki połysk, nie wiem czy tak się da, ale byłoby git. RAL 9005 w półmacie, lakier poliestrowy w połysku i masz PIANO RAL 9005 w półmacie cienko akryl w połysku kilkukrotnie (taki bez rozpuszczalników) i też masz PIANO Co do linku - nie idźcie tą drogą
shakal Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ano racja.Jeśli ma być malowane w efekt piano to zobaczcie to --> DIYaudio.pl - Lakierowanie kolumn zamiast forniru dać lakier czarny jak smoła, a na to poliuretanowy wysoki połysk, nie wiem czy tak się da, ale byłoby git. RAL 9005 w półmacie, lakier poliestrowy w połysku i masz PIANO RAL 9005 w półmacie cienko akryl w połysku kilkukrotnie (taki bez rozpuszczalników) i też masz PIANO Co do linku - nie idźcie tą drogą Dzięki
bigos_s Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 I jak z lakierowaniem dekorów? ruszyłeś temat ?
Rekomendowane odpowiedzi