Klejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 kurde nie wiem jak zaczac... hmmm.. czy w b5 przedliftowej swiatlo w kabinie powinno sie zapalic po otwarciu centralnego? czy dopiero tak jak to sie dzieje u mnie po bezposrednim otwarciu drzwi?
Marko42 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 hmmmm u mnie zapala się jak otworzę drzwi oraz jak wyciągnę kluczyk ze stacyjki po zgaszeniu silnika
pepik Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 U mnie światło w kabinie zapala się po otwarciu centralnego pilotem i gaśnie po zamknięciu z pilota, wydaje mi się, że to zależy od sposobu podłączenia centralki.
PyRaS Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Tak jak u pepik25. Jak otworze centralnym gaśnie w chwili włożenia kluczyka do stacyjki, zapala się po wyłożeniu kluczyka ze stacyjki i gaśnie albo po 20-30s (chyba coś koło) albo jak centralnym zamknę.
bialy986 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 U mnie jest tak:zapala się gdy otworzę centralkę przyciskiem na kluczu i gdy wyjmę kluczyk ze stacyjki.Gaśnie jak zamkne auto lub przekręcę klucz w stacyjce do zapalenia się kontrolek:wink:
sokal Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 U mnie jest tak:zapala się gdy otworzę centralkę przyciskiem na kluczu i gdy wyjmę kluczyk ze stacyjki.Gaśnie jak zamkne auto lub przekręcę klucz w stacyjce do zapalenia się kontrolek:wink: U mnie jest tak samo, plus oczywiście otwarcie drzwi (klamką ), no i mam funkcję rozjaśniania/przygaszania - bo z tym też dwojako bywało.
Marko42 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 wigląda na to że jest kilka opcji w takim razie
Klejk Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 hmmm ja mam tak samo jak Marko42... a chcialbym zeby mi sie zapalalo po otwarciu auta z pilota... i teraz pytanie? to zalezne od centrali zamka czy od jakiegos modulu? moze go mozna wymienic? zeby zapalaly sie swiatelka po otwarciu centralnego??
Slawek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Patrząc na wasze roczniki wnioskuję że być może to wynika z tego, że w 1997 był pierwszy lift B5, wtedy mogli zmienić sposób zapalania się oświetlenia wnętrza na ten który funkcjonuje do dziś. A we wcześniejszych rocznikach zapalało się tylko po otwarciu drzwi.
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 a u mnie dopiero po otwarciu drzwi
STASIU227 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 hmmmm u mnie zapala się jak otworzę drzwi oraz jak wyciągnę kluczyk ze stacyjki po zgaszeniu silnikaU mnie zapala sie tak samo jak u kolegi
Klejk Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 a. chlopaki wiecie co jest odpowiedzialne? jakis przekaznik?
Klaudek1993 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 u mnie też się zapala dopiero po otwarciu drzwi . i też bym chciał zmienic tak jak Klejk
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 u mnie też się zapala dopiero po otwarciu drzwi . i też bym chciał zmienic tak jak Klejk dobra opcja np po przekręceniu kluczyka w zamku podczas otwierania
Illuminator Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 za oświetlenie odpowiada pompka centralnego zamka w bagaju, pewnie trzeba by ją zmienić
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 za oświetlenie odpowiada pompka centralnego zamka w bagaju, pewnie trzeba by ją zmienić czyli musiała by być prawdopodobnie poliftowa chyba że się mylę ?
Illuminator Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak jak kolega Sqby pisał prawdopodobnie od 97r czyli pierwszego lifta.
Rekomendowane odpowiedzi