julo23 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie ma to jak człowiek sam zna sie na robocie... Jak ktoś by chciał sie pozbyć wieśniackiej chromowanej listwy bagażnika to przygarne bo mam pęknięta na zaczepie.
Ans Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Panie ale masz zajefajczyście mega lacze z paseczkiem!
julo23 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jeździesz na nich czy tylko przymieżyłeś na chwile od taczuszki ?
MaxsteRR Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Powiedziałem sobie, że mojego auta żaden inny "mechanik" robił nie będzie Co do pasków to sam się z nich śmiałem, ale w sumie ciekawie wyglądają na smutnym zimowym setupie Na foto to to nie wygląda, ale na żywo - szlachetnie
julo23 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kolor zwraca uwagą i koła też. A co to za pasek masz ? Bo takie szersze białe paski to mieli w oldmobilach. Ale takie wąskie to... raczej nie widziałem.
siemian Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 no i z auta została kupka złomu... Max powrotu do zdrowia... mam nadzieje że nic poważnego się nie stało...
Nowak_zg Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieje ze nic powaznego mimo tego co widac po aucie na zdjeciach sie nie stalo. ZIELONA GÓRA: Wypadek na krajowej "trójce" pod Zieloną Górą. Dwie osoby trafiły do szpitala - 16 grudnia 2012 - zdjęcie nr 1
majkel20 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dobrze że nic Ci się nie stało, szkoda auta
MaxsteRR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Myślisz, że nie da się naprawić?
MAGIC87 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Myślisz, że nie da się naprawić? ponoc wszystko teraz sie da:wink: wazne ze jestes cały
Rekomendowane odpowiedzi