laguna Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 ale w czymś czujesz brak tej uszczelki? To pewnie wystarczy zalać silikonem
kris-krzysztof Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 a bo nie mam nadkola idealnego musze zmienic i chlapie mi po led. Silikonem albo klejem na gorąco. Ale jakoś zabrac sie nie moge za to ..
Wąski Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Sorry laguna za OT ale może co nie którzy jak by się nie chcieli bawić w paski led może zakupią lampy USA i wyrezają coś takiego ciekawy pomysł i spoko to wygląda
laguna Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Krzychu, a jak z barwą tych tańszych, które wrzuciłeś? Bo hella świeci barwą idealnie zgraną z ksenonem 4300K i jak się przyciemnia po włączeniu mijania - bardzo fajnie wygląda. Z tego co pamiętam, tamte nie mają tej opcji - to nie istotne - chodzi mi o barwę
kris-krzysztof Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Barwa pod 5000K. Moim zdaniem efekt lepszy niz te co miałem wcześniej.
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 MotoHID.pl - Skoda Octavia 2 FL dzienne DRL INSTALACJA + LED + Adapter CAN - YouTube Mam takie same tylko ze H7 (jako dzienne w długich) ... za bardzo "niebieskie" , chodzi mi o barwę światła . ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Jarecki , sory że nie w temacie
laguna Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Luz, ale z długich świateł rezygnować? ...
PIXI Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Luz, ale z długich świateł rezygnować? ... Dlaczego , rezygnować ... Długie z "bi" ... więc Przecież jak włączę xenon i "mrygnę" to działają jak zwykła H7 Szkoda że nie mam fotki
laguna Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Zapomniałęem o bi, ale i tak światła długie z halogenowych są duuużo lepsze.
aleksbend Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ja mam plan zamontowac ringi w halogeny tak.ze bede.mial dzienne w halogenach ringi nie rezygnując przy tym z halogenow .. http://allegro.pl/ringi-ccfl-max-led-maxled-vw-golf-5-v-ring-jakosc-i3049446345.html Co.o.tym myslicie ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
kqba Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ja o czymś takim myślałem. Ktoś tam wcześniej pokazywał że tak ma, tylko że rezane było. Fajnie by było wsadzić gotowe ringi, ale żeby mocno świeciły a nie tylko do ozdoby.
aleksbend Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ale one dosyc nocno chyba swieca przynajmniej tak mi się wydaje Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
aleksbend Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Mówisz że łatwo o mandat? Fakt nie maja te ledy homologacji ale sa montowane w tym miejscu jak inne zamienniki halogenow led. Sam nie wiem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
dydek1 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam . z innej beczki jeśli chodzi o halogen.chce dołozyć ,,clh " i skorzystałbym do tego z halogenów z przodu imyslałem o zamianie zwykłej żarówki na h11 smd ....Praktykował ktoś taką zamiane?????
amaradaar Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Ja mam plan zamontowac ringi w halogeny tak.ze bede.mial dzienne w halogenach ringi nie rezygnując przy tym z halogenow .. RINGI CCFL MAX LED MaxLed VW GOLF 5 V RING JAKOŚĆ (3049446345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co.o.tym myslicie ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 jesli juz chcesz robic ringi w halo to zrob sobie je sam na youtube jest filmik jak zrobic krok po kroku ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Skoda Octavia - YouTube ciekawe jak oni to zrobili....
GreGoriO Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam . z innej beczki jeśli chodzi o halogen.chce dołozyć ,,clh " i skorzystałbym do tego z halogenów z przodu imyslałem o zamianie zwykłej żarówki na h11 smd ....Praktykował ktoś taką zamiane????? jak zamierzasz mieć CLH.. w oryginale poprzez MCE, czy dokładane z modułu SD-2 poza tym masz kontrolę żarówek??
dydek1 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam . z innej beczki jeśli chodzi o halogen.chce dołozyć ,,clh " i skorzystałbym do tego z halogenów z przodu imyslałem o zamianie zwykłej żarówki na h11 smd ....Praktykował ktoś taką zamiane????? jak zamierzasz mieć CLH.. w oryginale poprzez MCE, czy dokładane z modułu SD-2 poza tym masz kontrolę żarówek?? Myśle że z dokładki ale tym już elektryk się zajmie - interesuje mnie czy ktoś zamieniał zwykłe h11 na smd ja zakupiłem do siebie , miało być p&p a tu lipa - nie świeciły , a sprzedawca do dziś zarzeka się że świecą.... nie wiem czy nie pobawić sie w xenon w halogenach była kontrola ? tego nie wiedziałem:wink:
GreGoriO Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 to już nie podpowiem, ja jestem w trakcie montażu 4LED DRL w miejsce przeciwmgielnych, jako że mam CLH w standartcie montuję to tak, żeby mieć zarówno CLH jak i DRL oraz działające przeciwmgielne (i nie wrzeszczącą kontrolę) w potrzebie...
dydek1 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 to już nie podpowiem, ja jestem w trakcie montażu 4LED DRL w miejsce przeciwmgielnych, jako że mam CLH w standartcie montuję to tak, żeby mieć zarówno CLH jak i DRL oraz działające przeciwmgielne (i nie wrzeszczącą kontrolę) w potrzebie... gdzie kupowałeś 4led DRL????
Rekomendowane odpowiedzi