junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam. Czy możecie polecić mi jakąś firmę, która wykonuje nowe nawierty w felgach? Konkretnie mi chodzi o nawiert z 5x120 na 5x112 Pozdrawiam !
davidoff82 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 A nie prościej zastosować dystans zmieniający rozstaw śrub? A nawet jeżeli nie prosciej to na pewno bezpieczniej...
junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie ma takiej opcji, bo ET z przodu wyjdzie +6
sokal Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Sprzedaj lepiej te felgi i kup takie same w odpowiednim rozmiarze Dystanse swoje kosztują a jakieś rozwiercanie otworów sobie daruj
junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Sprzedaj lepiej te felgi i kup takie same w odpowiednim rozmiarze Dystanse swoje kosztują a jakieś rozwiercanie otworów sobie daruj trudno o koła BMW z rostawem 5x112 będzie wiercone
Kowi87 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem
junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła
szafa Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Junior na cultstyle.pl nie jaki Fabian ogarnia takie sprawy:wink: I nie słuchaj ludzi co odradzają, pewnie starcza im 16 na balonie i glebie -20:grin: trzeba próbować nowych rozwiązań
junior_tdi Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Junior na cultstyle.pl nie jaki Fabian ogarnia takie sprawy:wink: I nie słuchaj ludzi co odradzają, pewnie starcza im 16 na balonie i glebie -20:grin: trzeba próbować nowych rzeczy:kox: wreszcie ktoś kompetentny. Dzięki. zaraz zakładam tam konto
grzegorzmen Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 kolego robią nawierty ale w tarczach hamulcowych -bębnach a o nawiercaniu alusów to pierwsze słyszę Sam robiłem coś takiego do Golfa II na rozstaw 5x110 a oryginał 4X100 i dawało radę.
szafa Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Junior zagadaj też do tego kolesia:wink: Dużo osób go chwali, zresztą ja sam robiłem u niego amorki w wcześniejszym aucie i z czystym sumieniem mogę polecić Cultstyle • Zaloguj
..::KoNik::.. Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła Nie gadaj, że też pakujesz koła od X5
junior_tdi Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła Nie gadaj, że też pakujesz koła od X5 od X5 juz oklepany temat
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła Nie gadaj, że też pakujesz koła od X5 od X5 juz oklepany temat i do tego tani:decayed:
macietola Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Junior zagadaj też do tego kolesia:wink: Dużo osób go chwali, zresztą ja sam robiłem u niego amorki w wcześniejszym aucie i z czystym sumieniem mogę polecićCultstyle • Zaloguj sory ze sie wetne w temat ale....ciekawi mnie co ty tam wierciles w tych amorach <lol> masakryczny temat z tym wierceniem w feldze..wpadajac w dziure taka wiercona felga przy wiekszej predkosci..nie widze ani tych felg ani twojego auta ale..widok miny Twojej widzac jak wyprzedza cie twoja wlasna felga..hmm widok bezcenny..:banan::banan: :banan: ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- Witam.Czy możecie polecić mi jakąś firmę, która wykonuje nowe nawierty w felgach? Konkretnie mi chodzi o nawiert z 5x120 na 5x112 Pozdrawiam ! ja moge ci zalac cyna stare otwory i nawierce ci nowe..bedzie gites zobaczysz nawet odpale fleXe i wytne troche ..aluminium..z felgi bedzie lekka jak piorko
szafa Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Junior zagadaj też do tego kolesia:wink: Dużo osób go chwali, zresztą ja sam robiłem u niego amorki w wcześniejszym aucie i z czystym sumieniem mogę polecićCultstyle Zaloguj sory ze sie wetne w temat ale....ciekawi mnie co ty tam wierciles w tych amorach <lol> masakryczny temat z tym wierceniem w feldze..wpadajac w dziure taka wiercona felga przy wiekszej predkosci..nie widze ani tych felg ani twojego auta ale..widok miny Twojej widzac jak wyprzedza cie twoja wlasna felga..hmm widok bezcenny..:banan::banan: :banan: Widać ciężko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem:facepalm: Robiłem amorki u kolesia, zajmuje się nie tylko felgami ale także zmienia charakterystykę amortyzatorów, ale po co zagłębiać się w temat jak można bezsensownie nabijać posty:whistling: Co do wytrzymałości to najpierw dobrze poczytaj, uzupełnij swoją wiedzę a później zabieraj głos w dyskusji chyba że jak wcześniej pisałem wolisz nabijać bezsensowne posty... A cyną możesz sobie zalać formy na popularne kiedyś cynowe żołnierzyki i pobawić w zaciszu swojego mieszkania:grin:
..::KoNik::.. Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła Nie gadaj, że też pakujesz koła od X5 od X5 juz oklepany temat Rajca...
majuDJ Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Wszystko jest możliwe np ten Portal użytkowników Skoda Octavia :: Zaloguj kolega ma w swojej Octavii 1 przewiercone felgi 5x112 na 5x 100 i jeździ
macietola Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Wszystko jest możliwe np ten Portal użytkowników Skoda Octavia :: Zaloguj kolega ma w swojej Octavii 1 przewiercone felgi 5x112 na 5x 100 i jeździ jezdzi do czasu az przestanie jezdzic..masakra kto rozwierca felgi..jesli cos jest dobrze zrobione po jaka K...a cholere to ulepszac..lepiej zamowic felgi odlewane na zamowienie jesli ktos juz chce miec takie kozackie felgi.. ..no ale pan rysio w garazu zrobi wszystko
junior_tdi Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Wszystko jest możliwe np ten Portal użytkowników Skoda Octavia :: Zaloguj kolega ma w swojej Octavii 1 przewiercone felgi 5x112 na 5x 100 i jeździ jezdzi do czasu az przestanie jezdzic..masakra kto rozwierca felgi..jesli cos jest dobrze zrobione po jaka K...a cholere to ulepszac..lepiej zamowic felgi odlewane na zamowienie jesli ktos juz chce miec takie kozackie felgi.. ..no ale pan rysio w garazu zrobi wszystko masa ludzi jeździ na nowych nawiertach i jakoś jeszcze nikogo koło nie wyprzedziło, ani nic innego złego się nie przytrafiło. Jeśli ktoś jest ogarnięty to nawierci nowe otwory dobrze i tak żeby to miało ręce i nogi. a co do felg na zamówienie to nie wiem czy starczyło by kasy za samochód żeby móc sobie na takie pozwolić
Rekomendowane odpowiedzi