Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowy nawiert w felgach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie prościej zastosować dystans zmieniający rozstaw śrub? A nawet jeżeli nie prosciej to na pewno bezpieczniej...

Opublikowano

Sprzedaj lepiej te felgi i kup takie same w odpowiednim rozmiarze :wink: Dystanse swoje kosztują a jakieś rozwiercanie otworów sobie daruj :facepalm:

Opublikowano
Sprzedaj lepiej te felgi i kup takie same w odpowiednim rozmiarze :wink: Dystanse swoje kosztują a jakieś rozwiercanie otworów sobie daruj :facepalm:

trudno o koła BMW z rostawem 5x112 :wink: będzie wiercone :decayed:

Opublikowano

sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem

Opublikowano
sądze ze nic z tego nie będzie, koła zbyt wyjdą z badwozia, no chyba ze bierzesz pod uwage błotniki rs4:grin: szkoda tylko felg niszczyc jakims rozwiertem

do RS4 widebody jeszcze daleko u mnie :grin:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

ale jak zrobi się nawiert to będą unikatowe te koła :decayed:

Opublikowano

Junior na cultstyle.pl nie jaki Fabian ogarnia takie sprawy:wink: I nie słuchaj ludzi co odradzają, pewnie starcza im 16 na balonie i glebie -20:grin: trzeba próbować nowych rozwiązań:kox:

Opublikowano
Junior na cultstyle.pl nie jaki Fabian ogarnia takie sprawy:wink: I nie słuchaj ludzi co odradzają, pewnie starcza im 16 na balonie i glebie -20:grin: trzeba próbować nowych rzeczy:kox:

wreszcie ktoś kompetentny. Dzięki. zaraz zakładam tam konto :wink:

Opublikowano

kolego robią nawierty ale w tarczach hamulcowych -bębnach a o nawiercaniu alusów to pierwsze słyszę

Sam robiłem coś takiego do Golfa II na rozstaw 5x110 a oryginał 4X100 i dawało radę.

Opublikowano

Junior zagadaj też do tego kolesia:wink: Dużo osób go chwali, zresztą ja sam robiłem u niego amorki w wcześniejszym aucie i z czystym sumieniem mogę polecić:wink:

Cultstyle • Zaloguj

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

Nie gadaj, że też pakujesz koła od X5 :foch:

Opublikowano

od X5 juz oklepany temat :)

Opublikowano

i do tego tani:decayed:

Opublikowano
Junior zagadaj też do tego kolesia:wink: Dużo osób go chwali, zresztą ja sam robiłem u niego amorki w wcześniejszym aucie i z czystym sumieniem mogę polecić:wink:

Cultstyle • Zaloguj

sory ze sie wetne w temat ale....ciekawi mnie co ty tam wierciles w tych amorach <lol> masakryczny temat z tym wierceniem w feldze..wpadajac w dziure taka wiercona felga przy wiekszej predkosci..nie widze ani tych felg ani twojego auta ale..widok miny Twojej widzac jak wyprzedza cie twoja wlasna felga..hmm widok bezcenny..:banan::banan::banan::banan: :banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

Witam.

Czy możecie polecić mi jakąś firmę, która wykonuje nowe nawierty w felgach?

Konkretnie mi chodzi o nawiert z 5x120 na 5x112 :wink:

Pozdrawiam !

ja moge ci zalac cyna stare otwory i nawierce ci nowe..bedzie gites zobaczysz nawet odpale fleXe i wytne troche ..aluminium..z felgi bedzie lekka jak piorko

Opublikowano

Cultstyle Zaloguj

sory ze sie wetne w temat ale....ciekawi mnie co ty tam wierciles w tych amorach <lol> masakryczny temat z tym wierceniem w feldze..wpadajac w dziure taka wiercona felga przy wiekszej predkosci..nie widze ani tych felg ani twojego auta ale..widok miny Twojej widzac jak wyprzedza cie twoja wlasna felga..hmm widok bezcenny..:banan::banan::banan::banan: :banan::banan::banan:

Widać ciężko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem:facepalm: Robiłem amorki u kolesia, zajmuje się nie tylko felgami ale także zmienia charakterystykę amortyzatorów, ale po co zagłębiać się w temat jak można bezsensownie nabijać posty:whistling: Co do wytrzymałości to najpierw dobrze poczytaj, uzupełnij swoją wiedzę a później zabieraj głos w dyskusji chyba że jak wcześniej pisałem wolisz nabijać bezsensowne posty... A cyną możesz sobie zalać formy na popularne kiedyś cynowe żołnierzyki i pobawić w zaciszu swojego mieszkania:grin:

Opublikowano

Rajca... :decayed:

Opublikowano
Wszystko jest możliwe np ten Portal użytkowników Skoda Octavia :: Zaloguj kolega ma w swojej Octavii 1 przewiercone felgi 5x112 na 5x 100 :P i jeździ

jezdzi do czasu az przestanie jezdzic..masakra kto rozwierca felgi..jesli cos jest dobrze zrobione po jaka K...a cholere to ulepszac..lepiej zamowic felgi odlewane na zamowienie jesli ktos juz chce miec takie kozackie felgi..

..no ale pan rysio w garazu zrobi wszystko

Opublikowano
Wszystko jest możliwe np ten Portal użytkowników Skoda Octavia :: Zaloguj kolega ma w swojej Octavii 1 przewiercone felgi 5x112 na 5x 100 :P i jeździ

jezdzi do czasu az przestanie jezdzic..masakra kto rozwierca felgi..jesli cos jest dobrze zrobione po jaka K...a cholere to ulepszac..lepiej zamowic felgi odlewane na zamowienie jesli ktos juz chce miec takie kozackie felgi..

..no ale pan rysio w garazu zrobi wszystko

masa ludzi jeździ na nowych nawiertach i jakoś jeszcze nikogo koło nie wyprzedziło, ani nic innego złego się nie przytrafiło. Jeśli ktoś jest ogarnięty to nawierci nowe otwory dobrze i tak żeby to miało ręce i nogi. a co do felg na zamówienie to nie wiem czy starczyło by kasy za samochód żeby móc sobie na takie pozwolić :grin: