Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Użytkowanie e-papierosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja wymieniłem dziś te grzałki i niebo a ziemia + zapodałem cappuccino - dobre :naughty:

Mówiłem :naughty:

Opublikowano
Palacze mam pytanie-kobita dostała elektronika CE4/5 (pewnie podroba Ego).Jak naciśnie się przycisk to zaczyna skwierczeć jak mięso na patelni,a jak się zaciąga to szumi :D U kumpla sprawdziłem i u niego nie ma czegoś takiego.A jak u Was to wygląda?

wysłane za pomocą tapki

Na chłopski rozum, jak skwierczy tzn. że grzałka dostaje zbyt małą ilość liquidu, nic więcej. :wink: Nie ma tam żadnych elementów ruchomych, ani radzieckiej technologii :wink:

Opublikowano

przy okazji zakupiłem 3x red bull ale nie mieli 18mg i na głodzie wziąłem 24mg i to był błąd bo są za mocne i mniej jaram :thumbdown::decayed:

Opublikowano

Ja tak miałem na początku z 26mg :decayed: Ale to tylko na początku :decayed:

Opublikowano

polecam z Milda Bluberries :) super smakuje, nie tak sztucznie, co do zawartości nikotyny to juz według uznania:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co polecicie na próbę , red bull już mi obrzydł, cappuccino zakupię ponownie na pewno, może mentol ?

Opublikowano

CML polecam tytoniowy zapach

Opublikowano
  • Autor
co polecicie na próbę , red bull już mi obrzydł, cappuccino zakupię ponownie na pewno, może mentol ?

jak dla mnie menthol ujnia straszna :thumbdown:

Opublikowano

jak dla mnie menthol ujnia straszna :thumbdown:

właśnie się o tym przekonałem ale trzeba to zjarać :decayed:

Opublikowano

Menthol od BlueMist to mój podstawowy liquid od ponad roku i nie ma lepszego . Ew miętka od e-Kinga

Opublikowano

Zobacz sobie jakieś owocówki :wink: Cappuccino na razie jak dla mnie mistrzostwo :kox: Ale wczoraj zrobiłem whisky (20 kropel / 10 ml ) dla odmiany i nie polecam :thumbdown: Takie to nijakie...

Opublikowano

Co do czyszczenia grzałki to ostatnio próbowałem po raz kolejny i się udało. Opłukałem gorącą wodą, wysuszyłem i odpalałem na sucho jak na filmiku. Zalałem płynem i zostawiłem na noc. Rano normalnie smak wrócił. Nie wiem dlaczego tak jest. Jak zostawie na noc to jakoś lepiej przesiąka ten płyn do grzałki. Niestety po 3 myciu nie było w ogóle smaku i nie chciała grzać.

kurde jaki ja teraz smak zamówie :facepalm:

Opublikowano

mi znajomy kupił ostatnio Marlboro i jaki syf ale nie dziwie się za taką cene 60ml zapłacił 15 zł

Opublikowano

Koledzy co jest ? leje mi się płyn tam gdzie papieros wciąga powietrze ..

Opublikowano

Moze uszczelke na dripie zgubiłeś.

Opublikowano

To zależy z czego dokładnie kolega wapuje :wink: Jeśli clearomizer to dolno czy górnogrzałkowy :wink:

Napisz czego dokładnie używasz bo różne są rozwiązania "konstrukcyjne"

Opublikowano

To zależy z czego dokładnie kolega wapuje :wink: Jeśli clearomizer to dolno czy górnogrzałkowy :wink:

Napisz czego dokładnie używasz bo różne są rozwiązania "konstrukcyjne"

clearomizer durny z tymi dwoma knotami ,ale już zamówiłem nowy

Opublikowano

:hi: Czym się różni papieros Ego CE6 od CE5?Jest jakaś różnica między nimi?

Coraz bardziej się skłaniam do kupna elektronika tylko jestem w tym zielony :decayed: Co sądzicie o tym modelu E-PAPIEROS EGO CE6 1300mAh pełny zestaw + GRATISY (3224852115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub 1 e-papieros eGo CE5+ 1100mAh grzałka USB promocja (3221735207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Może coś doradzicie w przystępnej cenie... :wink:

Opublikowano

głównie to baterią

do tego masz olejek wiec pewnie też doliczyli do ceny

Opublikowano

mi chłopaki poradzili na forum poświęconym e-kiepom ten zestaw:2x e-papieros Visione eGO 3 NAJLEPSZY!!!POLECAMY! a tak w ogóle to dlaczego rozglądasz się za jedną sztuką?ja muszę zmienić parownik mam obecnie vision cc,dla mnie za delikatny mam problem z nim bo mi ta tulejka plastikowa wypada,mam dylemat czy wybrać viva nova slim czy Evod MT bcc,

A tak ogólnie wapuje bo nie palę:P już od tygodnia i jednak wolę elektronikę od zwykłego fajka zawsze to jakiś fajny smaczek