Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kurcze ja mam tak po tych 3 dniach, że od zwykłych fajek mnie odrzuca, a ten elektroniczny też jakoś mi nie leży ale to może kwestia zmiany - jakiś taki chemiczny mi się wydaje w smaku (paliłem waniliowego i red bula) jaki polecicie smak taki mniej słodki
skrab Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 kurcze ja mam tak po tych 3 dniach, że od zwykłych fajek mnie odrzuca, a ten elektroniczny też jakoś mi nie leży ale to może kwestia zmiany - jakiś taki chemiczny mi się wydaje w smaku (paliłem waniliowego i red bula) jaki polecicie smak taki mniej słodki 555,CML i M , a najlepszy jak dla mnie jest CML
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie otworzyłem mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść zostało tylko 1 ml
Sherlock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie otworzyłem mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść zostało tylko 1 ml nie masz ''stoiska'' na mieście żeby kupić ?
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie otworzyłem mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść zostało tylko 1 ml nie masz ''stoiska'' na mieście żeby kupić ? właśnie nie ale jestem dobrej myśli że dziś przyjdzie
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kurcze ja mam tak po tych 3 dniach, że od zwykłych fajek mnie odrzuca, a ten elektroniczny też jakoś mi nie leży ale to może kwestia zmiany - jakiś taki chemiczny mi się wydaje w smaku (paliłem waniliowego i red bula) jaki polecicie smak taki mniej słodki 555,CML i M , a najlepszy jak dla mnie jest CML 555 jest specyficzny, taki troche skarpetowaty ale ciekawy. Ja polecam z tytoniowych CML BlueMist od e-dym.pl Wysłane z mojego MT11i
Sherlock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie otworzyłem mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść zostało tylko 1 ml nie masz ''stoiska'' na mieście żeby kupić ? właśnie nie ale jestem dobrej myśli że dziś przyjdzie pare dni już nie palisz , szkoda by było jakbyś zaczął znowu analogi. Musisz zapasy porobić obliczyć ile Ci idzie liquidu , żeby wystarczyło od dostawy do dostawy
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zaczyna się. zaraz pojawi się akcyza i podatek i c**j wie co jeszcze Wypowiadają wojnę e-papierosom. 'Zagrażają nie tylko palaczom, ale także ich otoczeniu'
Sherlock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zaczyna się. zaraz pojawi się akcyza i podatek i c**j wie co jeszczeWypowiadają wojnę e-papierosom. 'Zagrażają nie tylko palaczom, ale także ich otoczeniu' i pewnie tak będzie , tylko czekać , czymś muszą załatać dziurę a e-papierosy szybko się rozwinęły na rynku. 900 mln zł mniej z papierosów - Podatki - WP.PL
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 nie otworzyłem mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść zostało tylko 1 ml nie masz ''stoiska'' na mieście żeby kupić ? właśnie nie ale jestem dobrej myśli że dziś przyjdzie pare dni już nie palisz , szkoda by było jakbyś zaczął znowu analogi. Musisz zapasy porobić obliczyć ile Ci idzie liquidu , żeby wystarczyło od dostawy do dostawy I d*pa otworzyłem paczkę a tu nagle listonoszka przyniosła olejki ale nie zapaliłem szkoda tylko że sprzedający się walnoł na liquidach ale trudno będzie trzeba to jakoś wypalić zamówiłem sobie 30ml energi drink i 10 ml redbula a dostałem 30ml redbula i 10 ml Energi cow cos takiego a w nawiasie pisze (redbul) szkoda że sie pomylił
Sherlock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 przecież to to samo:decayed: he he w sumie tak , chociaż z milda wydaje się łagodniejszy niż z liqueen , ten ma jakiś taki dziwny posmak
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 trudno na-jaram sie tym to może skrzydeł dostane pierwsze spostrzeżenia to wydaje mi się że olejek mild cml jest o wiele lepszy od tego redbula
Buba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zaraz będziecie opisywać bukiet smaku jak w przypadku wina:grin:
Sherlock Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 zaraz będziecie opisywać bukiet smaku jak w przypadku wina:grin: :grin:
sokal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 zaraz będziecie opisywać bukiet smaku jak w przypadku wina:grin: Nie pierd0| Cappuccino w proporcji 2 krople aromatu / 1ml bazy jest po prostu wyborne No i ma intensywny i przyjemny zapach
Sherlock Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Koniec e-papierosa. Unia bierze się za papierosy - Finanse - WP.PL zaczęło się :facepalm::facepalm: jak dobrze że jest ta Łunia, kto teraz ma czas dbać o siebie tak jak chce tego Wielka Matka
sokal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Eeee nic nowego, kombinują już od dawna. Najwyżej nie będziesz zamawiał przez allegro tylko przez "zagraniczny portal"
Miszka82 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 potrzebna diagnostyka VAG leci słaby dym, zasysam co sił w płucach i jakiś taki niedosyt, drugi kopci jak szalony, padła grzałka ?
skrab Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 potrzebna diagnostyka VAG leci słaby dym, zasysam co sił w płucach i jakiś taki niedosyt, drugi kopci jak szalony, padła grzałka ? Tak grzałka
Rekomendowane odpowiedzi