lewy_jelcz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam panowie ! Dopiero co kupiłem A4 i widzę, że w tradycji forum jest pochwalenie się . Poniżej podaje linki do zdjęć. Planuje jakieś większe felusie kupić. Zastanawiam się nad ori 18' od S-line albo RS. To tyle póki co, jak będą zmiany to będę wrzucał następne zdjęcia Audi A4 1.8 Turbo 180 KM.. rok produkcji 1999 Z wypasiku : -10 jaśków -el. szyby- przód -el. lusterka -podgrzewane lusterka -podgrzewane spryski -podgrzewane pośladki -klimatronic -pełny FIS -welurowa tapicerka -oryginalne xenony Valeo -spryskiwacze lamp przednich -tempomat -kierownica z S-Line -radio Symphony I (szkoda, że brak systemu Bosse ) Planowane zmiany : - obniżenie -30mm- H&R - zmiana na B6, 2,5 TDI B... 180 kucy, S-Line, albo 1.8T BEX Planuje kupić felgi 18", co powiecie na takie co pokazuje poniżej? A tak audiunia wygląda zimą . Czekam na opinie
ykk Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zdejmij blotochrony.. Autko ladne, jakie plany..?
lewy_jelcz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 hmmm narazie wymienie Symphony na NaviPlus, w sumie podoba mnie się oryginalna także nic chyba więcej nie będę robił. Myślałem na jakimiś felgami ale wydaje mnie się, że jak na Wrocław i okolice lepiej pozostać przy tych co mam
A3 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Furka ładna ale felgi bym zmienił a te ewentulanie na zime zostawił. I w opisie swojego nicka zmień rodzaj napędu z RWD na FWD
lewy_jelcz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 Powiem wam, że myślałem że te 150 KM będzie robiło robotę. A ta moja audiczka tak średnio jeździ Edit: Najlepsze ze popatrzylem pod maske i w dane smaochodu a tam 180 koni a nie tak jak na dowodzie 150
ykk Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jedz na hamownie i sie przekonaj ile z tych 150 koni jest rzeczywiscie.. Jak bedzie 150 to jedz na ciptjunink..
lewy_jelcz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2008 czy waszym zdaniem te chlapacze poważnie tak tragicznie wyglądają?
loco87 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja bym zostawil.... w zimie je pokochasz Super sie prezentuje
Hercus Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 heh sztuka ładna a rady kolegów uzasadnione dobry zakup i matorownia :th: PS jak wymieniasz to miałbym chrapke na twoje Symphony
Hercus Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 heh w sumie to raczej nie .... poprzedni właściciel chyba to wymienieł pod nowego graja, który jest dobry ale kur... tak nie pasuje do dechy :wallbash: a to jakiś duży problem jest ???
wojtas-audi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 17 '' na jelcz, okolice i wroclaw jest w sam raz Fajne autko no i jak blisko kolega mieszka
loco87 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 radio 2 din to pryszcz..... najpeirw musisz miec konsolete 2din bez tego ani rusz (praktycznie nie do kupienia jak jest to kosztuje w okolicach 500-800pln)
lewy_jelcz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 Panowie a ma ktoś z was mapki na NaviPlus? Zamontowałem, ponagrywałem kilka i nic nie czyta. Jedyna jaką czyta to jakaś stara niemiec co była w śrdoku. Ktoś z okolic zna się na tej navigacji choć trochę ?
wojtas-audi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja tam w navi nie pomoge ale chlopaki w niedziele we wrocku na spocie napewno Co do chlapaczy to sciagaj, a na chamownie musisz jechac, jak mowisz ze autko nie idzie
loco87 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tylko od navi D bodajze czyta cd-r na polske. Wszytskie inne nie czytaja mapek na polske i maja spory problem z cd-r[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2008, 06:51 _________________________________________________Acha i mozesz probowaac nagrywac na nero wolna predkosc (2-4x)wraz z odbezpieczeniem zabezpieczen plyty (plyta ma byc tylko zamknieta)
lewy_jelcz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Panowie mam pytanie. Moja Audi jest troche obniżona i chce wstawić jakieś większe felgi. Czy na obecnym zawieszeniu dam rade wstawić 18', czy może będę musiał zadowolić się 17'. Czy przy 18stkach może coś trzeć przy skręcaniu, bądź jak będzie większe obciążenie?
czaki22 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 o 2 dinach to mozna zapomniec niedo zdobycia praktycznie
Rekomendowane odpowiedzi